Konu sahibinin ne demek istediğini anlamadım ama size naçizane birkaç şey söylemek isterim.
Emzirmek benim sebepsiz kabusumdu. Hamileliğimin ilk trimesterında bile kabuslarım emzirememekle ilgiliydi.
Ne kadar emzireceğiniz, emzirmek isteyip istememeniz tamamen sizin kararınız bizi de ailenizi de ilgilendirmez bence. Ben hastaneye kayıt için gittiğimde kaydımı yapan ebe bana emzirmeyi düşünüyor musun diye sormuştu. Emzirmeme ihtimalim olduğunu bilmek bile beni çok rahatlatmıştı. Kullanmanız gereken ilaçları bilmiyorum ama emzirmenize engel olup olmayacağını, emzirme döneminde değiştirilip değiştirilmeyeceğini mutlaka doktorunuzla görüşün. Siz iyi olacaksınız ki bebeğiniz de iyi olacak.
Yardım istemekten çekinmeyin, mama vermek dünyanın sonu değil bunu hiç unutmayın.
Emzirmeye karar verirseniz bile yeri geldiğinde emzirmek istemeyebilirsiniz. Sakın kendinizi suçlamayın. Bir çoğumuz benzer yollardan geçtik, geçiyoruz. Önemli olan elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor olmamız. Sağlıkla, mutlulukla kavuşun bebeğinize