- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.683
- 41
- Konu Sahibi Matmazel661
Oynamak istemeyen gelin yerim dar dermişHayır köyde eken varsa niye gidip ilçeden bakkaldan marketten alıyor o kısım daha enteresan değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oynamak istemeyen gelin yerim dar dermişHayır köyde eken varsa niye gidip ilçeden bakkaldan marketten alıyor o kısım daha enteresan değil mi?
insanoğlu sağlık sorunlarında bile mutlu olmayı bilmeli.üzülerek çare var mı yok.güçlü durmalısınız hayatta.şu anki koşullarınız köy.şikayet etmek yerine oradaki zamanı nasıl iyi değerlendiririm onu düşünmelisiniz.güle güle büyütün çocuğunuzu.Severek evlendik bencede evlenmekle hata yapmış olabilirim yani ama artık geçti ben çalışıyodum evlenmeden önce ama biraz abarttım sanırım
Doğru, teşekkürlerinsanoğlu sağlık sorunlarında bile mutlu olmayı bilmeli.üzülerek çare var mı yok.güçlü durmalısınız hayatta.şu anki koşullarınız köy.şikayet etmek yerine oradaki zamanı nasıl iyi değerlendiririm onu düşünmelisiniz.güle güle büyütün çocuğunuzu.
Domatesi herkes konu etmiş heryerde 4 tl kasayla alınca haberiniz yok galibaTek maaşla İstanbul’a dönmek pek akıllıca değil. Aslında ben de yurtdışındayım ve bebek bekliyorum doğunca sizin yaşadığınız zorlukları yaşayacağım, bebeğe 3-4 saat bakacak kimsem olmayacak yakında. Ben de her türlü lüksü bıraktım mesela evime haftada bir temizlikçi gelirdi artık yok, tüm iş eşimle bende , ben ayda 1 manikür pedikür masaj yaptırırdım, 8 aydır kuaföre gitmedim. Ama burdaki hayatıma adapte oldum ve sevdim. Bahçeme çiçek ve bir iki tohum ektim örneğin. Onları suluyorum büyümelerini izliyorum. Eminim sizin orası buna daha müsaittir. Temizlik zor ama robot süpürgem var o çok yardımcı. Eşinizin de işi yoğun değil. Alın bebeği de çıkın gezin. Eş olmadan kendiniz de gezebilirsiniz. Zaten kışın eve kapanıyoruz şu ayların tadını çıkarın. Araba kullanıyorsunuz di mi? Bilmiyorsanız öğrenin, merkeze gidin. Kış hazırlığı yapın. Domates 13 lira diyorsunuz İstanbul’da daha mı ucuz olacak? Nasıl köy burası hiç ekip biçen yok mu? Komşularınızın geçim kaynağı ne? Gidin birine bi kahve için sonraki hafta siz çağırın. Ay ben dilini bilmediğim yabancı komşumu davet ettim. Bi de gece terörü nedir? Yani kusura bakmayın da imam gibi hafiften yatarak para kazanan insanların da stres olup terör estirmesini hiç anlamıyorum, bence biraz da siz birbirinizin psikolojisini bozmuşsunuz
Heryerde 4 lira mı? Ben niye hiç görmedim?Domatesi herkes konu etmiş heryerde 4 tl kasayla alınca haberiniz yok galiba
Bu hafta pazarda erik domates 7TL idi. Pembe domates 10dan düşmemişti daha.Domatesi herkes konu etmiş heryerde 4 tl kasayla alınca haberiniz yok galiba
10 tl ye bulduk diye sevinerek aldık dün.hep 15 19 bandındaydı Ankara da.4 5 TL likler yenmez ki anca salça olurlar.öyle kötüler tatsız tuzsuzBu hafta pazarda erik domates 7TL idi. Pembe domates 10dan düşmemişti daha.
Konservelik domatesi 3 liradan aldım dün, lokasyon izmirNerde var 4 liraya domates semt verebilirmisiniz. Ciddiyim almak için soruyorum.
Bizim burda petenek 7 lira, standart domates 15 in altında yok.
pahalılık lideri bamya bu sene.40 tlden ucuza bulamadım dolaba koymaya.40 60 arası fiyatları var.Konservelik domatesi 3 liradan aldım dün, lokasyon izmir
Sofraya koymalık olan 10 lira falan ama.
Onu koymayacam dolaba, vazgeçtim. Dondurulmuş ya da kuru bamya alırız gerekirse.pahalılık lideri bamya bu sene.40 tlden ucuza bulamadım dolaba koymaya.40 60 arası fiyatları var.
Konservelik için sordum ben de amaa şimdi istanbuldan izmire gelmek bir konsevelik için sacma olur tebiKonservelik domatesi 3 liradan aldım dün, lokasyon izmir
Sofraya koymalık olan 10 lira falan ama.