- 23 Aralık 2013
- 254
- 202
- 303
- Konu Sahibi Matmazel661
-
detay bilmiyorum doğrudur en kötu 3 yıl dayanacak sonra tayin istenirSözleşmeli çalışıyor ve gece terörü bir uyku hastalığı. Detaylı olarak bakarsanız genellikle çocuklarda görülmekle beraber yetişkin bireylerde hayatlarının bir döneminde bu hastalığın belirtilerini yaşıyorlar.
Mazeret tayini istenebilecek bir hastalık türü değil.
Gece terörü nedir diye konuya ekledim , sizi de etiketledim.detay bilmiyorum doğrudur en kötu 3 yıl dayanacak sonra tayin istenir
yönetmeliği bilmiyorum ama bizim köye gelenler 3 senede filan gittiler, ki bu kadar az nüfuslu bir yer değil (gerçi diyanetin bölgesi, puantajı vs. var mı bilmiyorum)Ay valla kabus gibi içim karardı… Kafamda korku filmlerindeki terk edilmiş kasabalar canlandı. Bir köyde siz hariç nası 3 kişi yaşayabilir hadi 3 kişi var onlar için niye imam atanırAnneniz kardeşiniz gelse yanınıza birkaç ay? Bir de tayin isteyebiliyorsunuz değil mi bikaç seneye? Yoksa çocuğun da psikolojisi bozulacak
Şu an canım resmen köyde yaşamak istedi.
Niye bu kadar şikayet ediyorsunuz? Güzel bir bahçe yapın kendinize, bir masa sandalye atın. Ev işiniz bile olmaz kirlenmez eviniz. Şu sıcak günlerin keyfini çıkarın evde nefes alamıyoruz biz. Kimse de yokmuş ne güzel karışan görüşen laf eden olmaz. İçim huzur doldu yemin ederim. Çocuğunuz da küçükmüş okul yaşı gelene kadar görev süreniz dolar zaten, onunla ilgilenin.
Kışlık yapın, turşu kurun vs vs. Biber kurutmak istiyorum yerim yok en basiti. Birkaç senelik işin tadını çıkarmaya bakın.
Ayrıca tek maaşla metropolde de yaşayamazsınız şu an. Yaşadığınız yerden keyif alın.
Ay yok o dediğiniz gibi olmuyor. Bir yerden sonra köy çekilmiyor. Yazı ayrı dert kışı ayrı dert
Şehirden bukan köy hayatına imreniyor belki biz de köyde olsak biz de şikayet edeceğiz. Bu kadar şehrin kalabalık ve insan çeşitliliğinden bunalmasak belki imrenmeyiz kimbilir?Şu an canım resmen köyde yaşamak istedi.
Niye bu kadar şikayet ediyorsunuz? Güzel bir bahçe yapın kendinize, bir masa sandalye atın. Ev işiniz bile olmaz kirlenmez eviniz. Şu sıcak günlerin keyfini çıkarın evde nefes alamıyoruz biz. Kimse de yokmuş ne güzel karışan görüşen laf eden olmaz. İçim huzur doldu yemin ederim. Çocuğunuz da küçükmüş okul yaşı gelene kadar görev süreniz dolar zaten, onunla ilgilenin.
Kışlık yapın, turşu kurun vs vs. Biber kurutmak istiyorum yerim yok en basiti. Birkaç senelik işin tadını çıkarmaya bakın.
Ayrıca tek maaşla metropolde de yaşayamazsınız şu an. Yaşadığınız yerden keyif alın.
Ablam da köyde ama merkeze yürüyerek 10dk. Evine kargo geliyor ve kalabalık. Evinin karşısında üniversite var. Tam yaşanacak yer.Şimdi belki köy var köy vaaar durumu olacak ama arkadaşım en nezih semtlerinden birinde yaşadığı İstanbul’dan Balıkesirin bir köyüne gitti ve çok mutlu. Ama dediğim gibi köy var köy var. Hatta bana sen gelirsen beğenmezsin bayağı köy burası da diyor ama dediğim gibi o çok mutlu.
Tek derdin gezip tozmak eğlenmekti madem niye imamla evlendin köye tayini çıkacağı belli yani
İmam eşi biraz sakin evcimen olmaz mı
Gören de konu sahibi gece hayatının aranan isimlerinden, çılgınlar gibi eğleniyordu da bir anda imam hanımı oluverdi sanacak.Ya ben de bunu anlamadım. İmamla evlendiysen hayatın da ona göredir. Ben imamla evlenir miyim? Ya da imam benle evlenmez ki zaten adkskskd olay baştan sona manasız.
Az maaş alsam da kendimi nerde mutlu hissediyorsam orda yaşardım.Merhaba hanımlar eşimin işimden dolayı bir köye yerleştik güya parası çok diye kadroya geçsin diye ama aylığı aldığı gün bitiiryoruz parayı herşey okadar pahalıki ayrılsa burdan istanbula gitsek istanbulda asgari ücretle kirada nasıl yaparız herkes çok laf eder bu kadar maaş bırakılırmı aileler hiç anlamıyo ,burda hiç insan yok bakkal yok arkadaşım yok kimsem yok okadar bunalıyorum ki sitersetn devamlı kaşınıyorum miğdem ağrıyo başım ağrıyo , devamlı ağlıyorum eşim yinemi ağlıyosun uf diyo ağlamaya bile çekinir hale geldim ,üstüne bide çocuğum oldu elhamdülillah ama bazen çok zorlanıyorum geceleri uyumuyo gündüzleri durmuyo ne konuşcak birim var nede yardım isteyebilceğim biri ,eşim ayda 3 kere bulaşık yıkıyo yardım amaçlı zannediyoki bütün işim okadar çok bunalıyorum ayrılmam mı lazım, burdan kurtulmak istiyorum çocuğum var ne yaparım bilmiyorum ,sanki tek çarem ölmek gibi hissediyorum burda okadar sıkılıyorumki yapacak hiç bişey yok aylarca evden dışarı çıkmıyorum her günüm aynı geçiyo uyan çocuğa bak yemek yap akşam olsun bi aktivite bi faaliyet bi öneri bi konuşma yok manevi herşeye ihtiyacım var siz olsanız napardınız kimse beni anlamıyor
Sürekli yaşamak için köyü asla tercih etmem ben de. Ama konu sahibi sınırlı bir süre için orda, öyle sürekli ağlayacak eşten boşanmayı düşünecek kadar dramatik bir durum yok ki. Olsa olsa 5 senedir görevi, bir kısmı bitmiş bile. Biraz dayanabilir benceAy yok o dediğiniz gibi olmuyor. Bir yerden sonra köy çekilmiyor. Yazı ayrı dert kışı ayrı dert
Aynen öyle. Konu sahibi bu konuda drama Queen lik yapıyorSürekli yaşamak için köyü asla tercih etmem ben de. Ama konu sahibi sınırlı bir süre için orda, öyle sürekli ağlayacak eşten boşanmayı düşünecek kadar dramatik bir durum yok ki. Olsa olsa 5 senedir görevi, bir kısmı bitmiş bile. Biraz dayanabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?