kimse beni anlamıyor

Aynen öyle. Konu sahibi bu konuda drama Queen lik yapıyor 😌
Hani bir de imam tarafından eş olarak seçildiğine ya da kendisi bir imamı eş seçtiğine göre iyi kötü hayat tarzı bellidir. Ne olabilir ki yani her gece sabahlara kadar eller havada kopmuyordur herhalde. Bahsettiği sosyal hayat a101, bim ya da avm gezmekse bunlar da bir süreliğine idare edilir. Ayda iki kere eşinle şehre gidersin, gezip tozup ihtiyaçlarını karşılarsın.
Bilemedim yani🤷‍♀️

Başka meslek yok muydu derken? Sizi ne doktorlar ne mühendisler istedi de aileniz zorla imama mı verdi? Bu kadar kolaysa siz meslek sahibi olsaydınız. Evi erkek geçindirmeli düşüncesindeyseniz, kadının da görevi eşinin maaşını tutumlu bir şekilde harcayıp onu mutlu etmek.

Adam eve maaş getiriyor, evi geçindirmeye çabalıyor. Siz ne yapıyorsunuz? Mızmızlık.

Yani madem çok farklı yetistiniz, yiyip içip gezip harcamak eğlenmek tek derdinizdi niye imamla evlendiniz? Hani öyle bir anlatiyorsunuz ki St.Joseph mezunu genç bir kızken Bebek sahilinden kaçırılıp zorla evlenmişsiniz gibi... Ayrıca evlenmeden önce büyükşehirde hangi gelirle o kadar yiyip içip eğlenip harcıyordunuz? Bekarken harcadığınız gelir kaynağı nereye gitti? Niye şimdi birden eşinizin imam maaşına kaldınız? Tam anlamadım
Aklimdaki soru,plaza kadiniydin da imamla niye evlendin diyesi geliyor insanin😅

Kimse beni anlamıyor demişsiniz de, niye sizi birileri anlamak zorunda olsun? Herkesin derdi, işi gücü başından aşkın. Sizin derdinizse "yiyeyim, içeyim, gezeyim, tozayım" olmayınca da valla kendimi öldürezaaam. Tamamen saçmalık valla şu yazdıklarınız.

Köy hayatı mutlaka zordur. Güzellikleri: çocuğunuz temiz havada büyüyor, para biriktirebileceğiniz bir ortamdasınız, bütün gün cak cak boş boş konuşma ortamı yok dolayısıyla yemek, bir şeyler yetiştirmek, çocuk bakımı, eşinizle vakit geçirme gibi olanaklara sahipsiniz.

İnternetiniz de varmış. Kitap okuyun, müzik dinleyin, yemek tariflerine bakın, nasıl tutumlu oluruza kafa yorun.

Koy guzellemesine takilanlar olmus.Tabiki herkes koyde yasayamaz.Bizim koy uludagin dibinde.Kiisin aksamlari cikarsin Uludaga partilersin(kac kere ciktin gece dersen hic jfjfjfj)
Konu burda elindekiyle mutlu olabilme yetenegi.
Konu sahibi cok lux hayatim vardi koye geldim diyor.Neydi o lux hayat merak ettim.Sehrin gobegindeyim,dibimde metro,avmler valla kosarak eve geliyorm oglen.Bi kahve olmus 30 tl😑Kac gun partilersin sehirde?Avm gezmek falan zevkli ama alamayinca daha mutsuz oluyorsn.Hersy ucmus,mutsuz olmamak icin avmye gitmiyorz resmn.Sehirde 9 bin maasin 5 i kiraya gider,kalan 4 le yeme icme faturalar.Avmye gir cik yaparsiniz en fazla😢

Ya ben de bunu anlamadım. İmamla evlendiysen hayatın da ona göredir. Ben imamla evlenir miyim? Ya da imam benle evlenmez ki zaten adkskskd olay baştan sona manasız.
Kendi hayatıma lüks dememişimdir asla
Ama imamla da evli değilim,olamam da zaten pratikte de teoride de 😊saçma olur.

İmamla evlenen bir kişinin bekarlık hayatı ne kadar lüks olabilir ki? Lüks yaşamak önemli mi bu kadar,önemliyse gene kazanın çalışın,lüks de yaşayın yani derler adama.

Koy guzellemesine takilanlar olmus.Tabiki herkes koyde yasayamaz.Bizim koy uludagin dibinde.Kiisin aksamlari cikarsin Uludaga partilersin(kac kere ciktin gece dersen hic jfjfjfj)
Konu burda elindekiyle mutlu olabilme yetenegi.
Konu sahibi cok lux hayatim vardi koye geldim diyor.Neydi o lux hayat merak ettim.Sehrin gobegindeyim,dibimde metro,avmler valla kosarak eve geliyorm oglen.Bi kahve olmus 30 tl😑Kac gun partilersin sehirde?Avm gezmek falan zevkli ama alamayinca daha mutsuz oluyorsn.Hersy ucmus,mutsuz olmamak icin avmye gitmiyorz resmn.Sehirde 9 bin maasin 5 i kiraya gider,kalan 4 le yeme icme faturalar.Avmye gir cik yaparsiniz en fazla😢
Güzelleme mi demişler 😊görmedim ben. Ben lüks yaşam muhabbetinde takılı kaldım. Yani lüms yaşıyorum demem için aylık en az 250-300bin gelirim olmalı. O da yok zaten😊

Yani lüks var lüks var soruyoruz lüksün neydi diye cevap da vermiyor.
Verilecek bir cevabı yok çünkü.
Burda amaç köy güzellemesi yapmak değildi, en azından olduğu yeri şartları bir parça pozitif görmesini sağlamaktı.
İmamın karısı matmazel olursa böyle olur.

Verilecek bir cevabı yok çünkü.
Burda amaç köy güzellemesi yapmak değildi, en azından olduğu yeri şartları bir parça pozitif görmesini sağlamaktı.
İmamın karısı matmazel olursa böyle olur.
Aynen, köy guzellemesi demişler ama madem köyde yaşıyor iki sebza ek, iki tavuk besle, olduğun yeri guzellestir dedik.

Afedersiniz ama tek çarem ölmek gibi geliyor falan çok ergence geldi tavriniz . Eminim köy hayatı iyi değildir ama adamın imam olduğu belliymiş mecbur tayini çıkana kadar bekleyeceksiniz . Bu arada gittiği beş vakit namaz yarım saat desen iki buçuk saat çalışıyor olsun niye eve gelip bir işin ucundan tutmuyor imam bey ?

Afedersiniz ama tek çarem ölmek gibi geliyor falan çok ergence geldi tavriniz . Eminim köy hayatı iyi değildir ama adamın imam olduğu belliymiş mecbur tayini çıkana kadar bekleyeceksiniz . Bu arada gittiği beş vakit namaz yarım saat desen iki buçuk saat çalışıyor olsun niye eve gelip bir işin ucundan tutmuyor imam bey ?
Konudan bağımsız olarak ben imamların özel hayatında nasıl insanlar olduğunu çok merak ederim:KK53: çok saçma ama konu sahibi gelip anlatsa keşke:KK70:

Şehirde yaşıyorum. Bundan 6-8 ay kadar önce evimize giren para ile rahatça geçinip, az da olsa birikim yapabiliyorduk. Şu an maaşımız neredeyse iki katına çıktı yine aynı düzende geçiniyoruz ama bu enflasyonla üç aya işler değişir. Siz asgari ücretle İstanbul’da yaşamın 2-3 yıl öncesini hatırlıyorsunuzdur.
Ancak şuna katılıyorum. Ben şehirde yaşıyorum. Günde iki kez elektrik kesilir. Apartmanların su deposu olduğundan su kesintileri uzun sürmezse anlamayız ama sular da kesilir. Doktor bulmak sorun. Geçici çözümler için yanıt alırsın. Yine yakın başka şehirlere yönlendirilirsin. İlaç arasan bulamazsın kolayca muadil verelim olur. Yollar bozuk ve toz toprak içinde pencere açamazsın. Kışlar 6-8 ay sürer evden çıkamazsın. Ama doğalgaz var allahtan. Domatesi 26 liraya aldım. Taze salata malzemesi bulursam sevinçten ağlıyorum. 3-5 TL ye alınan dereotuna 7-8 lira veriyorum.
Sizi şu şekilde anlıyorum. Her gün soba ile uğraşmak, börtü böcekle yaşamaya alışmadığı halde akreple uğraşmak, toz toprak içinde kalmak, çocuğun yaşıtının olmaması, kendi yaşıtının olmaması tam çıldırmalık bir ortam. Şehirler bazı konfor alanları sağlıyor. Öyle köy güzellemesi yapamayacağım. Köy zordur.
Şunu da düşünmek gerek 10 kişi etmeyen cemaat için -ki çocuk da yoktur kurs falan açılmıyor sohbetler yapılmıyordur- güzel paralar kazanıyorsanız katlanacaksınız. Ya da bu diyardan gideceksiniz.
Hayat bir tercihtir sizin en azından tercih edecek birşeyleriniz var. Ülkemin tüm insanları daha güzel yaşamayı hakediyor. Yaşlı bir amcaya bir çocuğa ettiğiniz yardım onu değiştirebiliyor. Aslında siz (şehirli olarak öğrendiklerinizi paylaşsanız onlar da size köy hattında yardım eder. Temiz değilse çıkar sabah köyü temizlerim kapı önünü ıslatır süpürürüm. Ağaç yoksa ağaç dikerim. Evimin duvarını kireçlerim. Anlatabildim mi bilmiyorum. Kendi kültürünüzü yansıtın o halde.

Konudan bağımsız olarak ben imamların özel hayatında nasıl insanlar olduğunu çok merak ederim:KK53: çok saçma ama konu sahibi gelip anlatsa keşke:KK70:
Ahahha bilmem işleri güzel bence beş vakit gidiyorsun yarım saat sonra eve dön köyde herkes saygı duyar zaten 🤣🤣 özel hayatında çok farklı olduğunu sanmam ya bak hiç bir işe yardımcı olmayan erkek işte

35 yaşındaymış bir de 🙄

Asgari ücretle İstanbulda 10 dakikada ölürsünüz. Köyde devam edin,bahçe işiyle uğraşın,hayvan besleyin tavuk falan çok iş çıkarmaz size. Tam da bahsettiğiniz gibi bir köyde kaldım geçen hafta,nefes aldığımı hissettim. Siz de sanki çok mu metropol insanısınız da köyde sıkıldınız anlayamadım
Yani şimdi bir iki hafta kalmak başka zorunlu belki bir iki sene başka .
Bende dayanamazdim

Ahahha bilmem işleri güzel bence beş vakit gidiyorsun yarım saat sonra eve dön köyde herkes saygı duyar zaten 🤣🤣 özel hayatında çok farklı olduğunu sanmam ya bak hiç bir işe yardımcı olmayan erkek işte
Özel hayat derken çok özel hayattan bahsediyorum ahahahahahah:KK70::KK70:
Tanıdığım imamlar ya da din kültürü öğretmenleri farklı insanlardı hep. Hem çok mesafeli hem değişik bir hoş görüye sahip. Evde de öyleler mi acaba:confused:

X