Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

hamilelik sebebiyle bırakmıştım .
bir daha başlamadım. bir kaç kez içmeyi denedim olmadı. oysa hamile kalmadan önce1 paket içiyordum .çok stresli olduğum zamanlarda ise 2 paket içiyordum .

Benim için sigara içmek = mola vermek
Ara vermeye ihtiyaç duyduğum her an sigaraya sarılıyorum.

Bu arada ben günde 3 paket içiyorum aslında 4 pakette 1 paket konuşurken bitiyor. Vücudum 3 paketi çok rahat kaldırabiliyor. Alkol var ise bu 5 paketi de bulabiliyor.
Bekarken ve üniversite sırasında 3-5 içmişliğim var ama hamilelikten sonra hepsini saysam 1 paket etmemiştir. herhalde ki kızım 3,5 yaşında.. Siz çok içiyormuşsunuz. Sizin yerinizde olsam bende içerdim deniz kenarında çok güzel gidiyor sigara.

Ben evlenince kocamdan gizlemekten sıkıldım koktuydu yakalandıydım derken amann dedim kim uğraşcak. Toptan bıraktım şimdi kokusu midemi bulandırıyor

Verdiğiniz para sigara dostunuza gidiyor, yukarıda da yazdım vücudunuzun alabildiği kadar içiyorsunuz. Yani az içiyorum mazeretini kabul etmiyorum.

aptallık, başka bir şey değil. savunulacak hiçbir tarafı olmayan bir aptallık. sigara içen biri olarak söylüyorum bu mallığı yapan kişiye acımamak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…