Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Bu arada ben günde 3 paket içiyorum aslında 4 pakette 1 paket konuşurken bitiyor. Vücudum 3 paketi çok rahat kaldırabiliyor. Alkol var ise bu 5 paketi de bulabiliyor.
Ovvv ben 3 günde 1 paket bitiriyorum bu neee 3 paket bide azaltmaya çalışın bari yazık cigeelerinize

bırakmayı düşünmüyorsun çünkü.... Ben az da olsa bırakmak isteyenler ile yazışmak istiyorum....

Bırakanlar da çıksın o zaman

15 yıl içmiş bir insan olarak son cümlemi yazıyorum. Hayatta kendime yaptığım en büyük iyilik sigarayı bırakmak

Kendimi seviyorum

İnşallah burası sayesinde de birileri bırakır.

Sigarayı bırakanlar kalabilir, sağlık dışında hangi sebeple bıraktıklarını yazarsa sevinirim ... Bırakmayı istemeyenler çıksın lütfen : )

Bıraktığım yıl sigaraya okkalı bir zam gelmişti. 2011 yılında. Sağlıkçıyım. Sağlık felan hikaye tamamen duygusal sebeplerle bıraktım Ama iyi ki bırakmışım

evet en iyi arkadaşınız SİGARA sizden siz ölene kadar borç para alıyor ve borcunu asla ödemiyor size değil mi ? Size borcunu ödemeyen birine arkadaş diyebilir misiniz ?
verdiğim para sigaranın kendisine gitmiyor ki. örneği yanlış mı anladım yoksa?
hem ben onu kullanıyorum esas ben kötü bir arkadaşım.
hep konuşuyorum ağlarken gülerken kahveyle arada çok nadir de olsa içkiyle hep o var yanımda.
bi' de böyle tiryaki tiryaki konuştuğuma bakma abi, 27 yaşındayım 14 yaşımdan beri içiyorum. ama gün içinde 1 paket bitirdiğim nadirdir. 10 adeti geçmez sohbet ortamında değilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…