ah ah içi seni dışı beni..reçete ile (şakası bu) doktor tavsiyesi ile sigara içenler var. Misal ağzında af yarası olanlar. Anksiyete hakkında yorum yapamıyorum...
OvvvBu arada ben günde 3 paket içiyorum aslında 4 pakette 1 paket konuşurken bitiyor. Vücudum 3 paketi çok rahat kaldırabiliyor. Alkol var ise bu 5 paketi de bulabiliyor.
bırakmayı düşünmüyorsun çünkü.... Ben az da olsa bırakmak isteyenler ile yazışmak istiyorum....
meraba ben kullanıyorum. sigarayı bırakmaya çalışmak benim için artık bi hayat tarzı oldu. milyon kere denedim. hala denemeye devam ediyorum . inş bi gün başarırım
Bu marka iciyormusun icmiyormusun belli değil nikotini çok az sankiMarlboro Touch
Sigarayı bırakanlar kalabilir, sağlık dışında hangi sebeple bıraktıklarını yazarsa sevinirim ... Bırakmayı istemeyenler çıksın lütfen : )
pikkiiyanımda durur musun ? Az sonra seni alacağım konferansa
verdiğim para sigaranın kendisine gitmiyor ki. örneği yanlış mı anladım yoksa?evet en iyi arkadaşınız SİGARA sizden siz ölene kadar borç para alıyor ve borcunu asla ödemiyor size değil mi ? Size borcunu ödemeyen birine arkadaş diyebilir misiniz ?