Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Bu arada ben günde 3 paket içiyorum aslında 4 pakette 1 paket konuşurken bitiyor. Vücudum 3 paketi çok rahat kaldırabiliyor. Alkol var ise bu 5 paketi de bulabiliyor.
abartmışınız artık .
dur deme noktasına gelmişsiniz .

Verdiğiniz para sigara dostunuza gidiyor, yukarıda da yazdım vücudunuzun alabildiği kadar içiyorsunuz. Yani az içiyorum mazeretini kabul etmiyorum.
ben bırakmak istemiyorum onu :KK12:
çıkayım o zaman :63:

cahillik:KK51:(16yasında başlamıştım)
şimdi bıraktım tekrar başlamam inşallah

bırakmayı düşünmüyorsun çünkü.... Ben az da olsa bırakmak isteyenler ile yazışmak istiyorum....
Beeeeennnn:KK14: benim paket en az 3 gun gidiyor. Ama disari ciktigimda butun gun laklaklaklak 1 paketi bitirme potansiyelim var :olamaz: her sene kronik 1ay bronsit geciriyorum.Ozaman nefret ediyorummm.
En son gecirdigim zaman 17 gun fln icmedim, sonra kizlarla toplaninca yaktimm da yaktim:KK14:

8. ve 9. sınıf dolaylarında içtim tam tiryaki olurken bıraktım. Bırakmış sayılır mıyım bilmem :)
Ucundan döndüm yani.
Ben başlayanların ilk sebebinin arkadaş özentisi ve bir gruba dahil olma olduğunu düşünüyorum. Sonrası bağımlılık, alışkanlık diye devam ediyor.

Bi kac kere denedim en fazla 3 gün sürdü tekrar başladım bağımlılık en iyi arkadaşım oldu bu lanet olası şey :bicak:

tek kelime cevabım;
yalnızlık.

uzun açıklaması;
ben kısa bir süre kullandım, 3-4 ay falan. önceden de arkadaş ortamlarında içerdim ama paket alıp düzenli olarak içmeye başlayışım tamamen yalnızlık ve mutsuzluğum dolayısıyla oldu. sonra zararından dolayı bıraktım. zaten kısa bir süre kullandığım için zor olmadı. artık ayda bir gün falan canım çekince içiyorum.

içmek istememe sebeplerim
1- dişlerim bozulacak . 40 yaşından sonra dişlerim sapsarı olucak devam edersem
2 dudak üstü çizgilerim olucak
3 farketmesek de nefesimiz kokuyor.
4 enerjim bitiyor. sigar içipte enerjik olduğunu düşünenler 1 ay içmeyip olacak enerjilerine baksınlar.
5 sigara içen aslında sigara içmekten başka hiç bir şey yapamıyor. o kadar çok vakit harcıyoruz ki . mesela ben eskiden cok fazla içtiğimde kahvaltı sigara cay kahve tatlı çay derken bütün vaktim mutfakta sigara içmeye çalışmakla gecerdi.
6 yanak çizgileri (gülme çizgileri) belirginleşiyor.
7 yine dişler çok kötü oluyor. kimse dişçi mişçi söyle böyle demesin illa bozuluyor.
daa o kadar çok sebep var kii

Alışkanlık,bagımlılık,keyifden,kederden neden derseniz bahanemiz çok!!

Ben hamile olduğumu ögrendiğim gün bıraktım sigarayı

Yavrumun bu zehiri solumasını istemedim

O doğduğunda nikotin kokan bir annesinin olmasını istemedim

İyiki bıraktım diyorum şimdi iyiki

Arkadaşlara sesleniyorum bahanelere sığınmayın,lütfen sağlığınız için,çocuklarınız için sigarayı bırakın !

Anne adayısınız çocuğunuz sizi sigara içerken görürse üyelerin dilinden kurtulamazsınız....
eşime ya bırakırsın ya da beraber içeriz diye bi teklifte bulunduk 7 ay sonra kararını acıklıcak bakalım inşllah bırakır :KK53:

X