Koliksiniz... Çay yanında kahve yanında içme sebebiniz, sigaranın o iğrenç tadı ve kokusunu yok etmek için olabilir mi ?
3-5 adet içme sebebiniz vücudunuzun bu limite kadar dayanabilme ihtimalinden olabilir mi ?
ihtiyaç
AptalımNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
bende anksiyete bozukluğu var. bir gün ansızın çok canım istedi gittim aldım ve içtim çünkü kokusu çok güzel geliyodu eşim babaö içerken kokuya sürekli maruz kaldım kokudan bağımlı olmuş olabilirim böyle bişey varsa. sonucunda kafam dağıldı.rahatlatıyo ya .ama günde 1 falan içiyorum ben.neye iyi geliyor ? kendinizi iyi hissetmenizi mi sağlıyor ?
ama günde 1 falan içiyorum ben
ya sigara ya anksiyete mi dersen sigara derim.günde 1 tane içme sebebiniz 2. yi vücudunuzun kaldıramaması olabilir mi ? Belki bir gün 2 olur ?
Keyiften içiyordum bıraktım
Bu arada ben günde 3 paket içiyorum aslında 4 pakette 1 paket konuşurken bitiyor. Vücudum 3 paketi çok rahat kaldırabiliyor. Alkol var ise bu 5 paketi de bulabiliyor.
siz neden bu kadar fazla içiyorsunuz ? bırakmayı düşündünüz mü ?Bu arada ben günde 3 paket içiyorum aslında 4 pakette 1 paket konuşurken bitiyor. Vücudum 3 paketi çok rahat kaldırabiliyor. Alkol var ise bu 5 paketi de bulabiliyor.
ya sigara ya anksiyete mi dersen sigara derim.
yani yaşamsal değil de duygusal bir ihtiyaç gibi daha çok...nefes almak ? su içmek gibi mi ? Yoksa en iyi arkadaşınız mı ? Nasıl bir ihtiyaç ?