Bu arada ben günde 3 paket içiyorum aslında 4 pakette 1 paket konuşurken bitiyor. Vücudum 3 paketi çok rahat kaldırabiliyor. Alkol var ise bu 5 paketi de bulabiliyor.
Daha keyifli birşey keşfettim, rahatlık.keyifli bir şeyi bıraktınız ? Neden keyifli bir şeyi bıraktınız ?
Yok artıkCiddi misin abi?
siz neden bu kadar fazla içiyorsunuz ? bırakmayı düşündünüz mü ?
abi hangi marka kullanıyorsun? reklama girmeyecekseBu arada ben günde 3 paket içiyorum aslında 4 pakette 1 paket konuşurken bitiyor. Vücudum 3 paketi çok rahat kaldırabiliyor. Alkol var ise bu 5 paketi de bulabiliyor.
yani yaşamsal değil de duygusal bir ihtiyaç gibi daha çok...
yani en iyi arkadaşım gibi.
benim iki ya da üç yakın arkadaşım var. sigara ilki mesela.
neyini ?
Abi keseye de zarar günlük 50 TLBu arada ben günde 3 paket içiyorum aslında 4 pakette 1 paket konuşurken bitiyor. Vücudum 3 paketi çok rahat kaldırabiliyor. Alkol var ise bu 5 paketi de bulabiliyor.
O zaman pardon bana cevap hakkı doğuyor :))) ben niye cevap yazamıyorum, konudan diskalifiye edildim resmen :)çok ciddiyim
bırakmayı düşünmüyorum ama konu ben değilim : )
abi hangi marka kullanıyorsun? reklama girmeyecekse
evet. arkadaşım. dertdaşım. sırdaşım.ARKADAŞ en iyi arkadaşınız diyelim mi buna ?
O zaman pardon bana cevap hakkı doğuyor :))) ben niye cevap yazamıyorum, konudan diskalifiye edildim resmen :)
Bu arada ben günde 3 paket içiyorum aslında 4 pakette 1 paket konuşurken bitiyor. Vücudum 3 paketi çok rahat kaldırabiliyor. Alkol var ise bu 5 paketi de bulabiliyor.
Neden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
abovvvvvvBu arada ben günde 3 paket içiyorum aslında 4 pakette 1 paket konuşurken bitiyor. Vücudum 3 paketi çok rahat kaldırabiliyor. Alkol var ise bu 5 paketi de bulabiliyor.
Alkol alıyorsanız alkol alırken daha fazla mı içiyorsunuz ?
O zaman pardon bana cevap hakkı doğuyor :))) ben niye cevap yazamıyorum, konudan diskalifiye edildim resmen :)
evet. arkadaşım. dertdaşım. sırdaşım.
bir meşhur şarkı var idi.
benim en iyi dostum içkim sigaram onlar da terk ederdi olmasa param