içmek istememe sebeplerim
1- dişlerim bozulacak . 40 yaşından sonra dişlerim sapsarı olucak devam edersem
2 dudak üstü çizgilerim olucak
3 farketmesek de nefesimiz kokuyor.
4 enerjim bitiyor. sigar içipte enerjik olduğunu düşünenler 1 ay içmeyip olacak enerjilerine baksınlar.
5 sigara içen aslında sigara içmekten başka hiç bir şey yapamıyor. o kadar çok vakit harcıyoruz ki . mesela ben eskiden cok fazla içtiğimde kahvaltı sigara cay kahve tatlı çay derken bütün vaktim mutfakta sigara içmeye çalışmakla gecerdi.
6 yanak çizgileri (gülme çizgileri) belirginleşiyor.
7 yine dişler çok kötü oluyor. kimse dişçi mişçi söyle böyle demesin illa bozuluyor.
daa o kadar çok sebep var kii
Psikolojik olarak rahatlatıyor daha ne olsun:)5 pakete çıkarırsanız akşam uyumadan mutlaka 1 kase yoğurt öneriyorum tüm nikotini nötrler:)neye iyi geliyor açıklayın lütfen belki 5 pakete çıkartırım :)
2 tane iciyorum ama sebebi yok otlakciyim para veremem
Şimdi içmiyorsun ozaman anladığım kadarıyla dimi ?10 yıl içtim . çok gereksiz bi şeymiş ama . gerçekten . sürekli faranjit oluyordum . daha çok hasta olduğumu hatırlıyorum .
Psikolojik olarak rahatlatıyor daha ne olsun:)5 pakete çıkarırsanız akşam uyumadan mutlaka 1 kase yoğurt öneriyorum tüm nikotini nötrler:)
Alışkanlık diyebilirizNeden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Şimdi içmiyorsun ozaman anladığım kadarıyla dimi ?
Ben hiç kullanmadım hayatımda...
eskiden içerdim hamile kaldığımı öğrendim ve hastaneden çıkıp paketi attım...aradan 7 sene geçti bazen bira içerken yanında tüttürüyordum sosyal içici gibi şimdi yine hamileyim yine İÇMİYORUM.bu tamamen beyinle alakalı kafada biterse içmiyorsunuz.hiçte aramadım 13 yaşında başlamama rağmen hemde..sigara olsun alkol olsun bişeylerin yerine koymadan için içeceksenizde.o zaman esiri olmazsınız.Neden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Bünyeniz kaldırıyorsa bence çok mantıklı:)Yani 5 apket içip üzerine 1 kase yoğurt ile nötrleyip, psikolojimi de tavan yapacağım öyle mi ?
Onuda biliyoruz kocamdan otlakciyim bu arada kendi cebimiz. Birakacak bagimli değilim hosuma gidiyor esimle bir tane icmekbizim nesil cebine yazı kdiye büyütüldü keşke sizlerde sağlığınıza zarar diye büyütülseydiniz.
Alışkanlık diyebiliriz
Ben tanıdık arkadaşımı gördüm de ona istinaden alıntı yaptım. Bilmiyordum içtiğini.sigara tadını bilmeyenler konudan çıkabilir mi ? Konu özendirici olabilir....
içmiyorum canım . oğlum 11 yaşında . hamilelik vs . 12 yıldır içmiyorum .Şimdi içmiyorsun ozaman anladığım kadarıyla dimi ?
Ben hiç kullanmadım hayatımda...