Denemekten zarar gelmez, olmadı yine başlarsın en fazla yine aynı duruma devam yani :)Diyet grubuna katıldım.
Hazır bişeye dalmışken sigarayı da mı bıraksam..
Acaba kafayı yer miyim.
Denemekten zarar gelmez, olmadı yine başlarsın en fazla yine aynı duruma devam yani :)
Ay elman çok güzel yabende 15 gündür sağlıkli besleniyorum hani bana elma
Hazır diyorum yeterince aç kalıp barut olacağım sigara da aradan çıksın.
Aslında her sabah sinir oluyorum kendime, ağzım çamur gibi kalkınca.
Kesinlikle öneririm. Bende aynısını aynı anda yaptım 1 ayı geçti sigarayı bırakalı ve kilo verdim. Sigara bırakan kilo alır derler ama rejimle bırakınca öyle olmadı....
Ben de varım . Bir hafta oldu bırakalı , ikinci haftayı bekliyordum bildirim yapmak için .
Evet sayfaları okuyorum sizi gördüm etiketleyecektim.Ben de varım . Bir hafta oldu bırakalı , ikinci haftayı bekliyordum bildirim yapmak için .
Daha önce de dediğim gibi grip yüzünden zaten oldukça azaltmıştım . Bu yüzden birden kesince çok zorlanmadım . Aynı zamanda bol uzun yürüyüşler yapıyorum . İlk zamanlarda sık sık aklıma geliyordu çok içme isteğim olduğunda bir meşgale bulup idare ettim. Müsaitsem yürüyüş yaptım . Artık sigara içme isteğim yok sigaranın kölesi olmaktan kurtulduğumu düşünüyorum :)Evet sayfaları okuyorum sizi gördüm etiketleyecektim.
Nasıl geçiyo:)
İnşallah :)Daha önce de dediğim gibi grip yüzünden zaten oldukça azaltmıştım . Bu yüzden birden kesince çok zorlanmadım . Aynı zamanda bol uzun yürüyüşler yapıyorum . İlk zamanlarda sık sık aklıma geliyordu çok içme isteğim olduğunda bir meşgale bulup idare ettim. Müsaitsem yürüyüş yaptım . Artık sigara içme isteğim yok sigaranın kölesi olmaktan kurtulduğumu düşünüyorum :)
Dün akşam filmi izledim 90 dk...2 yerde sigara için dedi kendi sigaram bitmişti eşimin sigarasından içtim 2 tane..hatta 2. yi bitiremedim..
Bugün içmedim zorlanıyor muyum evet..,ama öyle aman aman değil..şu saate kadar 1.paketim bitmek üzere olurdu..gerginlik sinirlilik halim yok aksine bir durgunluk var üzerimde...sigarayı bırakıp kilo almamak için diyete de başladım eşzamanlı..bu lanet şeyden kokusundan vücuduma verdiği zararlardan kurtulmak için elimden geleni yapacağım..umarım başarırım..
Aktara gidip karabaşotu aldım 1 bardak suda demleyip süzdürdüm..Can'ım sigara istedikçe 1 yudum alıyorum..
sıkıntıdan
p.s. bırakmaya karar verdim bugün ilk günüm şansa bak
Şuandan itibaren sigarayı bıraktım :)))
Suan cektim bu resmi 13 tane sigaram kalmis ve ben artik icmeyecegim . Hadii bakalimEki Görüntüle 2114470
6. günde bir tane içtim.
Gördüm ve bayıldım. Teşekkürler :)bakalım kaçı geri dönüş yapacak..... Birde ben bırakma gününüz sevgililer günü olarak yazdım ...
Hahaha elma ağacı kazanıcaz o zamanElma madalyamı çok beğendimteşekkürler Kazen . . Acaba ilerleyen aylarda sigarayı tamamen bıraktığımıza emin olduğumuzda elma sayıları çoğalacak mı