Kamu Spotu Kimler sigara içiyor ? ve neden ?

Bugün bir hafta bitti. ( eşim de dahil )

Uyandığımda ki o iğrenç koku gitti artık nerdeyse tamamen.

Dışarıdayken fırsat kollamıyorum bir haftadır, ne zaman müsait bir zaman bulup içicem diye.

Dişlerimi temizlettim, sigaranın kalıntılarını dişlerimden de attım.

Kızımın yanında yasaklı olan “hadi balkona sigara içmeye gidelim” cümlesini kurmuyoruz artık. Yemek başında balkona apar topar kaçma planları yok miskin miskin oturuyoruz sofra başında çocuklarla :)

Bu kadar olumlu şeylere rağmen şeytan arada dürtüklüyor, ama ona uymayı pek düşünmüyorum ( inşallah )

Bugün bir hafta bitti. ( eşim de dahil )

Uyandığımda ki o iğrenç koku gitti artık nerdeyse tamamen.

Dışarıdayken fırsat kollamıyorum bir haftadır, ne zaman müsait bir zaman bulup içicem diye.

Dişlerimi temizlettim, sigaranın kalıntılarını dişlerimden de attım.

Kızımın yanında yasaklı olan “hadi balkona sigara içmeye gidelim” cümlesini kurmuyoruz artık. Yemek başında balkona apar topar kaçma planları yok miskin miskin oturuyoruz sofra başında çocuklarla :)

Bu kadar olumlu şeylere rağmen şeytan arada dürtüklüyor, ama ona uymayı pek düşünmüyorum ( inşallah )
Çok sevindim canım :KK50: eşimde ilk bıraktığı zamanlar (yıllar önce :KK45: ) ağzımın tadı nasılda değişti demişti :KK73: 11 yıl falan oluyor bıraktığı şimdi ayda yılda bir alkol alırsak yanında puro içer nikotini o yönetiyor nikotin onu degil :confused:

Çok sevindim canım :KK50: eşimde ilk bıraktığı zamanlar (yıllar önce :KK45: ) ağzımın tadı nasılda değişti demişti :KK73: 11 yıl falan oluyor bıraktığı şimdi ayda yılda bir alkol alırsak yanında puro içer nikotini o yönetiyor nikotin onu degil :confused:
Haha darısı bana inşallah Allah’ım.....

Bende belki bir iki çekerim tadını sevmem tiksinirim birgün belki, o zaman aklımdan tamamen çıkar :63:

Yıllardır sigara kullandım 15 gündür icemiyorum burun ameliyatından dolayı hayatimda pekde eksiklik hissetmiyorum sadece keyifmis

X