- 2 Şubat 2017
- 3.290
- 3.458
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım eşimde ilk bıraktığı zamanlar (yıllar önce ) ağzımın tadı nasılda değişti demişti 11 yıl falan oluyor bıraktığı şimdi ayda yılda bir alkol alırsak yanında puro içer nikotini o yönetiyor nikotin onu degilBugün bir hafta bitti. ( eşim de dahil )
Uyandığımda ki o iğrenç koku gitti artık nerdeyse tamamen.
Dışarıdayken fırsat kollamıyorum bir haftadır, ne zaman müsait bir zaman bulup içicem diye.
Dişlerimi temizlettim, sigaranın kalıntılarını dişlerimden de attım.
Kızımın yanında yasaklı olan “hadi balkona sigara içmeye gidelim” cümlesini kurmuyoruz artık. Yemek başında balkona apar topar kaçma planları yok miskin miskin oturuyoruz sofra başında çocuklarla :)
Bu kadar olumlu şeylere rağmen şeytan arada dürtüklüyor, ama ona uymayı pek düşünmüyorum ( inşallah )
Haha darısı bana inşallah Allah’ım.....Çok sevindim canım eşimde ilk bıraktığı zamanlar (yıllar önce ) ağzımın tadı nasılda değişti demişti 11 yıl falan oluyor bıraktığı şimdi ayda yılda bir alkol alırsak yanında puro içer nikotini o yönetiyor nikotin onu degil
İnşallah canım en cok çocuğu olup bırakanlara seviniyorumHaha darısı bana inşallah Allah’ım.....
Bende belki bir iki çekerim tadını sevmem tiksinirim birgün belki, o zaman aklımdan tamamen çıkar
Daha çok başındayız, inşallah bitti artık bıraktık diyeceğimiz günler gelecekİnşallah canım en cok çocuğu olup bırakanlara seviniyorum
hayır içmiyorum merhaba .Neden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Videoyu izlemek için tıklayın.
Bende bıraktım. Bir kaç defa daha yazdım hatta eşimde Benimle birlikte bıraktı. 18 yıldır içiyordu.O kadar kişi okudu 1 kişi mi acaba ?
Olur.
Ay elman çok güzel ya bende 15 gündür sağlıkli besleniyorum hani bana elmaOlur.
Konuya bi göz gezdireyim, listeyi yapar etiketlerim sizi de.
Sana yeşil yaprak olması gerek bibişim sağlıklı yaşam etiketi olarakAy elman çok güzel ya bende 15 gündür sağlıkli besleniyorum hani bana elma
Sana yeşil yaprak olması gerek bibişim sağlıklı yaşam etiketi olarak