Sigara aslında uğraş değil. Yani çok fazla içmiyorsanız çok büyük bi vaktinizi almaz sanki.bırakmayı çok denedim ama olmadı. onun yerine başka bir uğraş koyamıyorum.
sadece alışkanlık.Neden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Videoyu izlemek için tıklayın.
yaparsın emin ol sadece 1 gün diişini sıkarsan 2 günü rahat ediyorsun
o zavallı içmeye devam etsin o resim bir zamanlar sigaraya olan aşkımın bir simgesiydi halbuki lakin biz ayrıldıkAvatarınız öyle demiyor ama
yarın çok daha kolay geçecek emin ol güven gelecek demek ki içmeden yapabiliyor muşum diyeceksin.
Bu saat oldu içmedim.
yarın çok daha kolay geçecek emin ol güven gelecek demek ki içmeden yapabiliyor muşum diyeceksin.
Sakız çiğneyin iyi gelir :)
Canım sigara içmek istediğinde su içeyim dedim hem diyetime faydalı olur diye, midem bulandı öyle de.
Sakız çiğneyin iyi gelir :)
Benimde bugun ilk günüm..benimki biraz mecburi oldu tabi..evde kar yüzünden mahsur kalma suretiyle sigarasizim)
Ama zaten bu hafta bir gun birakma kararı almistim.Ehh bugun olmasi birseyi degistirmez..
Ödülümüz yeşil elmami oluyor simdi yani?
Elmanın icine gizlice ceyrek altin koyacaksin galiba K Kazen ?
Hahaha hayaller,hayatlar...))
Sen bir hafta sabret ben sana hediye alıcam may (altın görünümlü çikolata, gende reşat altını )Benimde bugun ilk günüm..benimki biraz mecburi oldu tabi..evde kar yüzünden mahsur kalma suretiyle sigarasizim)
Ama zaten bu hafta bir gun birakma kararı almistim.Ehh bugun olmasi birseyi degistirmez..
Ödülümüz yeşil elmami oluyor simdi yani?
Elmanın icine gizlice ceyrek altin koyacaksin galiba K Kazen ?
Hahaha hayaller,hayatlar...))
İyi fikir, sigarayı hatırlatacak şeyler yapmayın bir kaç günKahve içmedim yanında sigara içmemek için.
Tek neden " sinir ". Aşırı sinirli bir insanım ben sinirlenince aklıma tek gelen şey. Ama sinirlenmezsem aklıma bile gelmez.Neden sigara içtiğinizi bir kelime ile özetlemenizi istesem ne yazardınız ?
Videoyu izlemek için tıklayın.