- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.962
- 748
Yaaa çok üzüldüm...Ben basladim trkrar canim.
Olsun yine denersiniz, destek için buradayız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok üzüldüm...Ben basladim trkrar canim.
Evet hahaha elma ağacı güzel bir fikirHahaha elma ağacı kazanıcaz o zaman![]()
Hiç aklında yoktu bıraktın bide üstüme madalyan olduYaaa çok üzüldüm...
Olsun yine denersiniz, destek için buradayız![]()
Destek beklerken ( hala ihtiyacım var kaytaramazsın) destek olmaya çalışmakHiç aklında yoktu bıraktın bide üstüme madalyan oldu![]()
Ayyy çok iyi fikir. Olurda canım isterse o ağacı aklıma getiricemEvet hahaha elma ağacı güzel bir fikirsigaraya tekrar başlayanların ağacı da elmaları düşmüş kurumuş dallardan bir ağaç oluyormuş
![]()
Evet aklına çürümüş kurtlanmış elmalar getirAyyy çok iyi fikir. Olurda canım isterse o ağacı aklıma getiricem![]()
Ben bıraktım dediğim günden beri içmiyorum. 21 şubattı dediğimde :)))Kazen
Biz ödülü alanlar hariç gördüklerim bunlar. Alıntıyı görüp son durumu bildirirler arkadaşlar.
••••gözümden kaçan yoksa tabi, bütün sayfaları okudum galiba gözlerim yanıyor•••
Birde konudan 1 hafta /10 gün önce bıraktım diyenler var onları alıntılanmadım..
Ben içmiyorum bıraktım dediğim günden beri :)bakalım kaçı geri dönüş yapacak..... Birde ben bırakma gününüz sevgililer günü olarak yazdım ...
Tebrikler :)Ben bıraktım dediğim günden beri içmiyorum. 21 şubattı dediğimde :)))
Teşekkür ederim çok hoşuma gittiTebrikler :)
Bir adet yeşil elma kazandınız![]()
Bırakacaksın inşallah bekliyoruz :)merhaba,etiketi gördüm :) bildirim yaptığımdan beri içmedim
yaparsın emin ol sadece 1 gün diişini sıkarsan 2 günü rahat ediyorsunDiyet grubuna katıldım.
Hazır bişeye dalmışken sigarayı da mı bıraksam..
Acaba kafayı yer miyim.![]()
ilk gün burayı okuyunca bıraktım,6.gün 1 tane içtim, o günden beri hiç içmedim :) bence bıraktımironman_2020 sen bıraktın değil mi yanlış okudum sanırım bildirim yapalım sana da
bıraktın bence tebriklerilk gün burayı okuyunca bıraktım,6.gün 1 tane içtim, o günden beri hiç içmedim :) bence bıraktım![]()