- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.951
Yaaa çok üzüldüm...Ben basladim trkrar canim.
Evet hahaha elma ağacı güzel bir fikirHahaha elma ağacı kazanıcaz o zaman
Hiç aklında yoktu bıraktın bide üstüme madalyan olduYaaa çok üzüldüm...
Olsun yine denersiniz, destek için buradayız
Destek beklerken ( hala ihtiyacım var kaytaramazsın) destek olmaya çalışmakHiç aklında yoktu bıraktın bide üstüme madalyan oldu
Ayyy çok iyi fikir. Olurda canım isterse o ağacı aklıma getiricemEvet hahaha elma ağacı güzel bir fikirsigaraya tekrar başlayanların ağacı da elmaları düşmüş kurumuş dallardan bir ağaç oluyormuş
Evet aklına çürümüş kurtlanmış elmalar getirAyyy çok iyi fikir. Olurda canım isterse o ağacı aklıma getiricem
Ben bıraktım dediğim günden beri içmiyorum. 21 şubattı dediğimde :)))
Ben içmiyorum bıraktım dediğim günden beri :)bakalım kaçı geri dönüş yapacak..... Birde ben bırakma gününüz sevgililer günü olarak yazdım ...
Tebrikler :)Ben bıraktım dediğim günden beri içmiyorum. 21 şubattı dediğimde :)))
Teşekkür ederim çok hoşuma gittiTebrikler :)
Bir adet yeşil elma kazandınız
Bırakacaksın inşallah bekliyoruz :)merhaba,etiketi gördüm :) bildirim yaptığımdan beri içmedim
yaparsın emin ol sadece 1 gün diişini sıkarsan 2 günü rahat ediyorsunDiyet grubuna katıldım.
Hazır bişeye dalmışken sigarayı da mı bıraksam..
Acaba kafayı yer miyim.
ilk gün burayı okuyunca bıraktım,6.gün 1 tane içtim, o günden beri hiç içmedim :) bence bıraktımironman_2020 sen bıraktın değil mi yanlış okudum sanırım bildirim yapalım sana da