- 24 Mayıs 2016
- 179
- 234
Kendi günahlarınızda boğulun dilerim.ben kurani kerimi kac defa hatim ettim haberin var mı senin gibi her gün baska bir tenin teriyle güne başlamadım allahıma sükürler olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi günahlarınızda boğulun dilerim.ben kurani kerimi kac defa hatim ettim haberin var mı senin gibi her gün baska bir tenin teriyle güne başlamadım allahıma sükürler olsun
darkmore ben banlanırım bu konuda inan ne memleket ne siyaset ne insanlık, ne din, ne dindar nesil bırakırım. Ben girmeden çıkayım. Öpüyorum :*
Ne alaka yahu!!? Maşallah her aklına esen bu yaftayı kullanmaya başladı kimi kimin memleketinden kovuyorsun?beğenmiyorsan git cennet vatanımızdan pensilvanyaya yerleş.
Porça simitle hergün gına gelmiştirHadi raziyim yapsin kahvaltisini da piknige gelmis gibi baya sofra hazirlamak nasil bir seydir cozemedim komigime de gitmedi degil.
beğenmiyorsan git cennet vatanımızdan pensilvanyaya yerleş.
Kapaksen bence bu konuyla ilgilenecegine kızını evlendirmek üzere olan Koçani şikayet Et ne geziyon internette Allah Allah. ..
sizin için...ben kurani kerimi kac defa hatim ettim haberin var mı senin gibi her gün baska bir tenin teriyle güne başlamadım allahıma sükürler olsun
Bugün perşembeilk iki konuda haklisiniz. Ama sonuncusunda surekli saydirip durmussunuz kesinlikle niyetinizin buraya dertlesmek icin yazi olduguna inanmiyorum. :) Cuma namazina gittigi icin adami ayiplamamizi mi bekliyorsunuz. Ne kadar anlayissizsiniz .
Konuyla alakasız olucak ama açılan konularımızı silebiliyor muyuz??bacım konunuda silmişsin ama buralarda laf yetiştireceğine polise gitsene. kızının hesabını okuduklarınla verebileceğini mi sanıyorsun?
Konuyla alakasız olucak ama açılan konularımızı silebiliyor muyuz??
ne alaka hanimefendi :)Bugün perşembe
ne alaka?
ne ile itham ettin sen şimdi konu sahibesini?
ben kurani kerimi kac defa hatim ettim haberin var mı senin gibi her gün baska bir tenin teriyle güne başlamadım allahıma sükürler olsun