kime iyilik yaparsan ondan koru kendini =(

ne kadar teşekkür etsek az, ayrıca helal olsun size kızlar konuyu zaten anlamadım, başlıkla alakası ne onu da anlamadım, ama onu sizde anlamamışsınız zaten

konu sahibi, keşke karışmasaydınız.. polise gidin, en garantisi bu görünüyor..

Sütoğlum şaban emirelim ramazan damadım bayram ..

Senin yaşlı başlı babana ne ya kim kimi gözetiyor ?
Kim telefonda uzun süreli konuşuyor?
Size ne ya? Ne dedikoducu ailesiniz öyle...
Milletin karısıyla kısıtla uğraşmayın.
Bir kadına böyle birşeyi atıfta bulunmak için 4 şahit lazım.
Baban yaşına başına bakmadan bu işlerle mi uğraşıyor.
Tövbe yarabbim ya..
Hem selin madem aliyle evli başka bir Ali daha mı var?

Son düzenleme:
Canim buna iyilik denmez. Herseye maydonoz olmak denir. Herkesin ne yaptigina karismayin siz de, kapatin kapinizi, alan razi satan razi. Sonra basiniza patlar boyle.

Aklima Merakli Kofteci filmi geldi. O da "bir insaniyetlik" yapacam diye herseye maydonoz olup basini belaya sokardi da.

Son düzenleme:
Hangi kanalda bu dizi

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anlamak için çabalarken 1-2 nöronumu kaybettim sanırım. Neyse, ben sizin ailenizin haklı olduğunu düşünmüyorum. Tabii babanıza şiddet girişimi özrü kabul edilebilecek bir şey değil, ancak bence siz kendi hayatlarınıza odaklanın ailecek. Gerek duyarsanız da polise başvurun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sürekli birbirinin takibini yapıp dedikodusunu yapan bi apartman gibi geldi bana. İlginç yani babanızın onları camdan işaretleşirken görmesi fln. Kime noluyo da milletin aile işine karışıyo yahu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olabilir , olay uzun olduğu için ve iş yerindeyim anca bu kadar açıklayıcı anlatabildim . Başka bir hayatımız var hanfendi , olay şu ki ali ve selin ayrı iki yakın komşu aileler , ali ve selin yasak ilişki yaşıyor tüm herkes farkında görenlerde duyanlarda olmuş , selinin aileside alilerle karşı kapı komşuları , babam da dedi ki bu olay çok yayılmadan aliyi uyarayım , ali de herkese yayıldığını öğrenince g.t korkusu ile benim babamdan ötürü iftira atıo diyip olayı selinin erkek kardeşiyle paylaşıp babamı öldürmeye geldiler , durum sizin sandığınız gibi değil vahim o yüzden burada paylaştım , yoksa bizlik bişi yok ve selin hakkında duyduğumuz birçok şeyi de sadece k.k.da paylaştım o kdar

iki tanemi ali var?
hem selinin kocası hem karşı binadaki komşu...
keşke daha anlaşılır yazsaydınız.Babanızın bu durumla ilgisi yok sanırım uyarırken aradamı kalmış
Hayır canım ali tam karşı apartmanımızda oturuyor ailesi ile , selinde ailesi ile üst katımızda , selinin annesi ve babasıda alilerin kapı komşusu karşı karşıya daireleri ... Aynen canım aliyi uyarmış , senin , selinin , selinin ailesi hiçbiriniz burada tutunamazsınız kulaklarına giderse yuvalarınız yıkılır demiş , öyle bişey varsa hemen bitir demiş, ve bu sözden dolayı panik olup günah keçisi babamı ilan ettiler ve görenler var , selinin kocası dahil mesajını yakalamış alinin de seline bakışlarını yakalamış , ama bizim üstümüze geliolar hemde 1 yıl sonra ölüm tehditi ile :26:

Evettt dedikkk iştee bizde babama laf anlatamadıkk , dediğimiz gibi üstüne kaldı

En başta uyardı sonra patladı gitti , ilişkilerini hala devam ettirdikleri için , işte diyorum ya babamın tek suçu 3 ailenin yuvasının yıkılmaması için uyarmasıydı Ali'yi ... Al işte uyardıda onların evliliklerini düşündü de noldu şimdi asçaz kesçez diyorlar Camışlar

ben konuyu anladım.ama yanlış yapmıssınız sızene cnm ya.oyle bır zamanda yasıyoruz kı.....ınsanlar doguruyu bıldıgı halde yuvam yıkılmaısn dıye susuyo görenlerıde boyle susturuyo işte.eevet belkı baban hakketen yuvası yıkılmasın dıye konuştu ama bak gunah kcsıı ılan degıldı
yıllar once yasadıgım bır olay aklıma geldı.bahçe komşumuz yenı evlı gelın vardı.hergun kocasından dayak yıyordu .annem göruyordu bahcede kıkızı ordan oraya atıyordu.bırgun kızın agzı burnu kan ıcınde bıze sgıındı annemde taksı parası verdı taksıye bındırdı annenın evıen gıt kızım boyle olmaz dıye.sonuç ne bılıyor msun kızı ertesı gun ailesın getırdı annem içinde yuvamı yıkmak ıstıyor demış bak bak yosmaya bak.gerızekalı otur dayagını ye hergun o zaman.bır dahada karışmadık ve gene dayak yemeye devam ettı
karışmayacaktınız cnm
hukukı boyutuna gelırsek ıstersen Savcılığa suc duyurusnda bulunabılırsın.ama karsı tarafta bulunabılır bıze ıftıra attı dıye
aslında en guzelı tasınmak bence

Babamın tek kelime uyarıydı başka laf söz yok bunun üstüne ama onlar açık verdikçe bize attılar sürekli , bizde annemle onu dedik onlar karektersizmiş ki yakın aile dostuydular kaçak et kesiolar boşver uyarma dedik anlatamadk

Madem bu selin bu kadar oynak, ali de onun evini gözetleyecek kadar sapık neden samimi oluyorsunuz? Bu kadar yaşayışları size tersse görüşmezsiniz olur biter.

Zaten biz çekildik bi kenara görüşmedik , ali ve eşi bize geldi en son o kadar , selam sabah tarzıydı bizimkisi , babam ortada 2 ailenin küçük çocukları var diye etkilenip uyardı ama ne nalet insanlarmış be , insanları tanımak anlamak zor gerçekten

Bizim alnımız açık ve asla taşınmaya ne annemi ne babamı ikna edebilirim , ali taşındı zaten yüzümüze bakamadıklarından şimdide selin ailesinin evine gitti boşanıcakmış onlarda evini sattı taşınıyorlar sadece üst katımızda selinin kocası oturuyor artık o da gitsin de kurtulalım bunlardannn ...
İftira diye savcılığa başvurmaları neredeyse imkansız çünkü ortada yaşanan ilişkileri ve tanıkları var + olarakda mesajları konuşmaları var.
Biz savcılığa versek Selin erkek kardeşini şişirip babamı öldürtebilir , erkek kardeşi gerçek boyutunu bilmiyor , kendileri açık verdikçe bize atıyorlar

Ayy allah ımmm ya ne insanlar var O da bi anne ya , yuvasını yıkıp annenin ne gibi çıkarı olablir kiii , bu zamanda kimseye iyi niyet yaramıyorrr iştee Babama çokk dedik bunu ah ahhh

Hee iftira atıyor bende gelip burada günah çıkartıyorum! Oldu mu ???

Aynen canım öyle de denebilir, birbirini takip eden değil de artık onların ilişkileri çığrından çıktı herkese yayıldı diyebiliriz, babamda camdan işartleşirken görmedi , balkonlar iç içe diye biz balkonda çok nadir oturururz. Komşularından biri görmüş ve onlarda bende bunu gördüm diğeri bende bunu duydum diyip yayılmış bizde bunu duyunca , babam o günahsız çocukları acıdı ve 3 aile yıkılcak dedi çenesini tutamadı ali yi uyardı , ali de maşşallh baya gevşekmiş ağzı eşine , eşi zaten dedikoducu patladı gitti sonra...

Size ne aliden size ne selinden babanız ne hakla karışıyor
oooo herkes düzgün insan olsa dünya cennet olurdu
onlar ahlaksız kişilerse görüşmezsiniz
babanız neden burnunu soktu anlamadım
sizi neden bu kadar ilgilendirdi bu konu onuda anlamadım görünen o ki alan memnun satan memnun siz karışmayın bence

aslında babanız en doğru olanı yapmış. ama ali denen kişiliksiz kişi olayı başka anlattğı için değil alinin karısı gurursuz olduğu iiçn iş bu raddeye gelmiş. tamam anladık adam seni aldattı sende boşanamıyorsun illa vardır bir sebebi o zaman sus otur neden hiç suçsuz insanları iftiracı gibi gösteriyorsun.

siz oradan taşının başka çözümü yok. selinin ailesiyle karşı karşıya gelseniz Allah korusun olay çıkar kan çıkar. boşverin iyilik yap denize at. balık bilmezse halik bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…