kime iyilik yaparsan ondan koru kendini =(

Madem bu selin bu kadar oynak, ali de onun evini gözetleyecek kadar sapık neden samimi oluyorsunuz? Bu kadar yaşayışları size tersse görüşmezsiniz olur biter.

Kızlar Ali ile Selin evli ama birbirleriyle değil, başka insanlarla. Yani Ali başka kadınla, Selin başka erkekle.
Gerisini ben de okuyamadım.
Böylece bir gizem daha çözülmüş oldu.

Selinle aliyi çözdük de baba neden bu kadar olayların içinde onu çözemedim? Alinin abisi fark etmiş durumu zaten o konuşsaymış kardeşiyle? Dış kapının dış mandalı olayı.

başlığa yorum yapıyorum; ıyılık yap ve oradan hızla ayrıl :) hatta oraya bır bomba koy ve kaç :) ıyılığı yapmadın say yani, çünkü karsındakıler oyle bılecek bunu. ancak allah ve sen bıleceksın :)

Son düzenleme:
4 sayfa olmuş, kesin çözen vardır dedim ama hala kim-kiminle sorusu soruluyor.. konu sahibi gelip bir açıklama yapsa keşke, millete fahri dedektiflik sertifikası verilecek

4 sayfa olmuş, kesin çözen vardır dedim ama hala kim-kiminle sorusu soruluyor.. konu sahibi gelip bir açıklama yapsa keşke, millete fahri dedektiflik sertifikası verilecek

Selin ile Ali farklı kişilerle evli ve birbiriyle ilgileniyor konu sahibinin babası Selin'in kocayı uyarıyor,sonra adamın başı belaya giriyor uyardığı için.Olay bu kadar basit aslında ama o kadar uzatmış ki anlatırken :)

Ben de aynı kısma takıldım ama azmettim anladım o cümleyi. Ali ile Selin evli derken, ikisi de evli insanlar demek istemiş. Yani birbirleriyle değil başkalarıyla evliler. Aferin bana ben bildim.

Ama ne kadar inat ettiysem de anlamak için, vallahi sinirlerim bozuldu pes ettim. :26: Özet bari geçse konu sahibi. Merak da ediyorum

Bayağı bir zorladım ve anladım sanırım:
1. Ali, Selin, Selin'in ailesi ve konu sahibi komşu.
2. Ali başkasıyla evli, Selin başkasıyla evli.
3. Ali ve Selin balkondan balkona fingirdeşiyor. Bunu gören diğer komşular dedikodusunu yapıyor.
4. Konu sahibinin babası (X amca diyelim) bu dedikodulardan ötürü Ali'yi uyarıyor. Ali X amcaya karşı kabul ediyor olanları ve bir daha olmayacağını söylüyor fakat
5. Ali söylenenleri kabul etmesine pişman oluyor ve karısına gidip X amcanın ona iftira attığını söylüyor.
6. Karısı olup bitenin farkında olsa da kocasının yanında yer alıyor ve konu sahibinin ailesine düşman kesiliyor.
7. Olayların patlak vermesiyle Selin'in ailesi de işe karışıyor ve onlar da kızlarını koruyor.
8. Sonuç: Herkes konu sahibinin ailesine düşman ve asarım keserim tehditleri havada uçuşuyor.

Benim yorumum: X amca bu işe hiç burnunu sokmasaydı iyidi. Polise gidip şikayet ederseniz konu kendiliğinden kapanır.

Soru: Konu başlığını anlamadım. Böyle iyilik yapacağınıza gidip bir yetimin başını okşayın bir fakire sadaka verin.

Hay Allah razı olsun
Sonunda anlayan biri çıktı, forumca aydınlanma yaşadık

Dayanamadım yarısına kadar okudum bi özet geçseydiniz keşke. ya konularda kişilere takma isim takıldı mı benim kafam karışıyor ... neyse özet geçmiş birileri okudum anladım... ;Karışmamak lazım bu işlere, öyle tahminlerle şüphelerle olmaz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…