- Konu Sahibi balbocegi35
babanız karışmasaymış keşke. al şimdi başına belayı durduk yere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birşey anlayan varsa beri gelsin
birşey anlayan varsa beri gelsin
4 sayfa olmuş, kesin çözen vardır dedim ama hala kim-kiminle sorusu soruluyor.. konu sahibi gelip bir açıklama yapsa keşke, millete fahri dedektiflik sertifikası verilecek
ali ile selin mi evli? o zaman neden farklı dairelerde oturuyorlar? ayşe kim? kim görmüş bunları? selinin eski sevgilisiyle yaptıklarını kim anlattı size?
oradan sonrasını da okumadım gözlerim böyle oldu :111:
'Selin üst katımızda oturyor, ali karşı apartmanda, alilerin tam dairesinin karşısındada selinin ailesi. Bunların 3 ü de bizim yakın komşularımız ve ali ile selin evli..'
ali ve selin evli ama bırı ust katta,bırı karsı apt.da oturuyor..pekı ali ve selinin evlendıklerınden kendılerının haberı varmı??
ben burda takıldığım ıcın gerısını okuyamadım..
Bayağı bir zorladım ve anladım sanırım:
1. Ali, Selin, Selin'in ailesi ve konu sahibi komşu.
2. Ali başkasıyla evli, Selin başkasıyla evli.
3. Ali ve Selin balkondan balkona fingirdeşiyor. Bunu gören diğer komşular dedikodusunu yapıyor.
4. Konu sahibinin babası (X amca diyelim) bu dedikodulardan ötürü Ali'yi uyarıyor. Ali X amcaya karşı kabul ediyor olanları ve bir daha olmayacağını söylüyor fakat
5. Ali söylenenleri kabul etmesine pişman oluyor ve karısına gidip X amcanın ona iftira attığını söylüyor.
6. Karısı olup bitenin farkında olsa da kocasının yanında yer alıyor ve konu sahibinin ailesine düşman kesiliyor.
7. Olayların patlak vermesiyle Selin'in ailesi de işe karışıyor ve onlar da kızlarını koruyor.
8. Sonuç: Herkes konu sahibinin ailesine düşman ve asarım keserim tehditleri havada uçuşuyor.
Benim yorumum: X amca bu işe hiç burnunu sokmasaydı iyidi. Polise gidip şikayet ederseniz konu kendiliğinden kapanır.
Soru: Konu başlığını anlamadım. Böyle iyilik yapacağınıza gidip bir yetimin başını okşayın bir fakire sadaka verin.