- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- Konu Sahibi balbocegi35
Yuva yıkılmasın diye yapmışsınız ama ortada sağlıklı bir yuva var mı düşünmek lazım :2::2::2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçak et kesmek ne demek anlamış değilim.Argoda aldatmak gibi birşey mi.Bak canım ben konuyu çok ama çok iyi anladım da,sen benim verdiğim cevabı anlayamamışsın.Hala aynı zihniyetten bakıyorsun olaya.Sebep ne olursa olsun,komşunun onun bunun özel hayatı sadece onları ilgilendirir.Hoşuna gitmiyorsa,rahatsız oluyorsan kapını kapar muhabbeti kesersin.Yok evlatları var,yok yuva dağılır.Ne yani yuva dağılmasın evlatlar sefil olmasın diye uyarıp bugüne dek yaptınız bundan sonra aldatmayın mı denmeli.Herkes kendi çocuğunu kendi düşünsün.Sen milleti gidip uyardığında,evet ya biz eşlerimizi aldattık bundan sonra yapmayız mı diyeceklerdi.Öyle bir zamana geldk ki,insan gürültü yapan komşusunu bile uyarmaya çekiniyor.Haberlerde neler duyuyoruz,gürültü yüzünden komuşu komşusunu katletmiş.Hele ki sizin olay gürültü dahi değil.Resmen namusla alakalı birşey.İnsan nerde durması gerektiğini bilmeli.Sana iyilik gibi gelen şey birbaşkası için öyle değildir.
Ailenin hakkını elin ne idüğü belirsiz ahlaksızlarının kardeşlerini,abilerini veya akrabalarından birini arayıp mesaj atıp şu bu şekilde konuşarak arayamazsın.UNUTMA,ÇAMURA TAŞ ATARSAN ÜSTÜNE SIÇRAR.Evleneceksin yuva kuracaksın.Aile büyüklerin varken bu tip olaylara fazla girip,gereksiz insanlarla muhatap olmamanı tavsiye edeceğim sana.Ama sen sürekli kendinizi haklı görürsen bu olay kapanmaz.
Yuva yıkılmasın diye yapmışsınız ama ortada sağlıklı bir yuva var mı düşünmek lazım :2::2::2:
Şu konudan anladığım bişey varsa o da şudur ki 3 maymunu oynayacaksın bu devirde arkadaş.
Baban iyi niyetli davranmış ama iyi niyet gösterdiği kişiler hiç hak etmeyecek leşe batmış insanlarmış.
Bu tecrübeden yola çıkarak bundan sonra görseniz de gözünüzü tıkayın kimsenin iyiliğine dahi olsa 3.kişilerle ilgili tek kelime etmeyin.
Ve ben sizin yerinizde olsam kimseyle konuşmaya çalışmam durumu açıklamak için, çünkü karşınızda cidden sabit fikirli çirkef insanlar var anlattığınız kadarıyla. İstediğiniz kadar konuşun, anlamayacaklar.
Doğru söylüyorsunuz , ben bişi dersem şimdi benim lafımın üzerinede 10 yalan ekleyip kendi kendilerini şişirirler . Ya sabır sabır diyorum artık ... İyi ki dün bu konuyu açıp sabretmişim yorumlar için yoksa direk gidip konuşma fikri vardı aklımda :18:
Dışardan öyle gözüküyordu maalesefff Ha bir de insan taklidi yapıyorlarmış
konu ararken tesadüfen kendimi burada buluverdim ve tüm yorumları okudum çok üzüldüm
bir insanın ailevi meselesine çözüm araması bazı kişiler tarafından ne kadar alay konusu olmuş bu nasıl bir terbiyesizlik anlamadım... arkadaşlar bela bu ummadık bir anda geliyor adam uyarayım da konuyu kapatıp önüne baksınlar üstüne de bir sünger çeksinler kimsenin yuvası dağılmasın demiş, nereden bilsin bu mikropların konusu sahibinin dediği gibi g....korkusu sarıp başına musallat olacağını...
konu sahibi ben konuyu çok iyi anladım bu işler böyle kim yaptı değil kim dedi olur... keşke olmasaydı karışmasaydı olmuş geçmiş... hiç de oradan taşınmayın ve savcılığa suç duyurusunda bulunun kimseye de yorum yapmayın... korkduğunuzu da belli etmeyin dahada üstünüze gelirler (korkmanızda çok normal başkasının pisliğinin günah keçisi olmuşsunuz)haaa sakın sakın unutmayın Allah çıkarır onlardan inşallah kendi dertlerine düşerler de sizi unuturlar... sıkma canını da geçer...
Bunlar 1 yıl önce 1 hafta içinde olup biten durumlar sonrasında zaten ne ben ne ailem hiçbir şekilde müdahale olmadı , ama şuan ki verdikleri açıklardan dolayı yine olayı bize çarpıtıp işin içinden çıkmaya bakıyorlar. Namusla ilgili evet , ne yapıyorlarsa yapsınlar , ali nin selinle değilde başka bi kadınla ilşkisi olsa bişi demezdi zaten babam , 3 aile birlikte yıkılacak diye ve severdi babam hepsini kulağına katmış duyulmasın gibisine anladın mı ?
Yoksa bizene aliden fatmadn ayşeden yanii , onlar k.çlarını kurtarmaya çalışıp babamı harcadılar. Onlar durması gerektiği noktayı bilmeyip çizgi sınırlarını aştılar , bu zamanda 3maymun oynuycaksın evet ama babama bunu anlatamadık , onların bu iftiralarınada boyun eğcek bi insan değilimdir , alnım açık ki hakkımı aradım defoldu gitti utancından yüzüme bakamadı .Kounuyu gündeme sürekli biz getirmiyoruz hala diyorum ki totolarını kurtarmak için çırpınıyorlar , haklılığımızı kimseye kanıtlamaya çalışmıyoruz zaten neyin ne olduğunu biliyor herkes