kime benziyorsunuz?

Hangisini sayayım yeni yetişirken esra ceyhan,20 21 yaşlarında arzum onan,şu anda da lara..Hele eski işyerime girdiğim gün herkes aynı şeyi söyledi laraya çok benziyormuşum..Evet benziyorum ne yalan söliyim:)

Bir zamanlar Vahşi Güzel isminde bir dizi vardı..
Orada bir başrol oyuncusu varmış,çoğu kişi ona benzediğimi söyledi..
Amma ve lakin o sıralar üniversiteye hazırlandığımdan bi kere bile izleyip göremedim o kadını..İltifat mı ediyorlar hakaret mi bilmiyorum yani..

bu kadar olur yani sırnaşık şey eşim de beni o kadına çok benzetir adı natalia oriero muş sırnaşık şey gerçi ben kendimi hiç ona benzetemiyorum tatlicadiarzu ama ne yalan söyleyim güzel kadın sırnaşık şey

bu kadar olur yani sırnaşık şey eşim de beni o kadına çok benzetir adı natalia oriero muş sırnaşık şey gerçi ben kendimi hiç ona benzetemiyorum tatlicadiarzu ama ne yalan söyleyim güzel kadın sırnaşık şey

Evet arkadaşım kadının ismiyle arattım baktım benziyorum biraz galiba ama birazcık..Öyle bir sürü insanın söylediği kadar da çok değil aslında..

yabancı bir sanatçı var ismini bilmiyorum türkiye de dizileri var marimar galiba eşimin anneannesi marimar gibi maşallah deyince bende o kim demiştim herkes bana gülmüştü ama eşim kimseye benzetmez nedense :eek:

beni hiç ünlü birine benzeten olmadı.çirkinim diye herhalde(bence fena değilim ama).sadece fakülte hastanesindeki bi doktora çok benzediğim için(elmanın iki yarısı kadar) yoğun bakıma annemin yanına izin almadan girip çıkıyodum.kimse sesini çıkarmıyodu.kızıma hamileyken dua ettim hep gözleri hülya avşara benzesin diye ikisi de yeşil oldu.ama onlar ünlülerden daha güzeller üstelik makyajsız.sevgiyle bakıyorum belki o yüzden.herkese sevgiler

Beni Özgü NAMAL 'A çok benzetiyolar .. hatta kaç kişi yanımda kulaktan kulağa konuşup sonra dönüp kusura bakmayın ama özgü namala çok benziyorsunuz demiştirr... çok komik bir durum bende ukalaca biliyorum demeye başladı artık :)))))

birde Naz ELMAS'a benzetiyolar ama doğru söylemek gerekirse bazen bakıyomda özgü namal benziyo bana kerataa (yani ben ona benzemiyom ona benziy övünsün yavrumm :)))) ):)))) saç yüz burun agız aynııııı sadece ben biraz hormonlıu haliyim iştee :)))

Evet Beni Herkes Bir Tanidiğina Benzetir Insanlar çift Yaratilmiştir Olmadik Insanlarla Kardeş Yapiyorlar Beni Buda Kötü Yani Daha Nediyeyimki

Genelde herkes tipi mi Zuhal Topal'a benzetiyo.Bi de bazı arkadaşlarım ve eşim Hayat Bilgisi'ndeki Ürperi'ye benzetiyo(tabii sadece bazı huylarımı deliyim galiba biraz)laelaelaelaelae

maalesef çok ta kızıyorum ama nereye gitsem banu alkana benziyorsunuz diyorlar tabii onun gibi kilolu değilim ama .artık o kadar alıştım ki... bi rmağazaya giriyorum elemanlar yanıma geliyor. yanlış anlamayın ama .neden anlayacaksam. bu arada ne diyeceği belli siz banu alkana ne kadar benziyorsunuz ama zayıfı tabii gibi sözlerle çok karşılaşıyorum .saçım kıvırcık sarı. bir düz fön çektirmeyeyim anında o gün en az 2 kişi den aynı söz.

beni esmerleşince özlem yıldıza sarışın olunca pınar altuğ a benzetirler...ama eşim birtane olduğumu söyler hep

saçımı siyaha boyatınca ebru gündeşe benzetiyorum sarıya boyatıncada gülben ergene benziyorum kendimi çok beğeniyorumtatlicadiarzu

X