Kızımızın ismine herkes tepki veriyor

Yurtdışında yaşayacaksa tabi ki kullanışlı olması önemli, yani Maria Neva ne yapacak Türkiyede :KK51: Bu arada ben de Stella ismini çok severim, genel olarak gökyüzüyle ilgili isimler çok güzel bana kalırsa:KK200: Ex iş arkadaşım Danica vardı, sabah yıldızı demekmiş o ismi beğenmiştim ama en en en beğendiğim Oriana diye bir isim olmuştu, bunu ABD duymuştum Orion takımyıldızına atıf olarak koymuş anne baba.

Bende.
Oğlumun ismi (ikinci ismi) Evren.
Eğer kızımız olursa Allegra Yıldız düşündük.

İnanılmaz kötü bir isim kombinasyonu. Maria da Neva da kötü. İkisi birleşince daha da kötü. Umarım kızınıza bu kötülüğü yapmazsınız.

Dümdüz mis gibi isimler dururken herkes farklı olucam diye abudik gubidik isimler koyuyor artık.

Benim annem de bana değişik bir isim koymuş sürekli problem yaşıyorum ve ismimi hiç sevmiyorum. Keşke klasik güzel bir şey koysalardı diye düşündüm hep, Ada, Defne falan.

Normal bir isim kalmadı zaten çak sende maria yı sorarsan köklerimiz İskandinav dersin yerseler okay

Düzgün isim koyan koyuyor işte. Allegra ne demek.

Sevinç, mutluluk demek.
Tüp bebek yaptiriyoruz. İnşallah tutarsa benim tüm sevincim, mutluluğum olacak.
Biz iki isimde karar kıldık. Almanyada yaşiyoruz ve eşim italyan. Her üç dile uyan isim zor ama iki isimle en azindan çocuk gelecekte kendi seçer diye düşündük

Sevinç, mutluluk demek.
Tüp bebek yaptiriyoruz. İnşallah tutarsa benim tüm sevincim, mutluluğum olacak.
Biz iki isimde karar kıldık. Almanyada yaşiyoruz ve eşim italyan. Her üç dile uyan isim zor ama iki isimle en azindan çocuk gelecekte kendi seçer diye düşündük
Güzel isimler. İnşallah mutluluğunuz gelir💞

Sadece yazmak istedim, ki fikir almak için açılan bir konu sonuçta. O kadar güzel isim varken nasıl bunları seçtiniz cidden?

X