kime benziyorsunuz?

Beni de Gülse Birsel'e benzetirler canımcım. Hani şu Avrupa Yakası'nın Aslı'sı.
Aslında hakkaten benziyorum galiba yaaa sadece benim saçlarım ona göre çok uzun. jeyyar

bebeğim o zaman çok hoş bir hatunsun sen ama ben yazılarından zaten hoş bir gacı olduğunu anladım senin...Şeniz

kızlar bir site vardı ama şimdi hatırlayamayacağım.bir fotonuzu gönderiyorsunuz.fotodaki yüzünüzü bulup tarıyor ve en çok kime benzediğinizi çıkartıyor.% 87 ile Brad Pitt e benziyormuşum :roflol::roflol: öle çıkartmıştı.kardeşi gibi bişi oluyorum yani sengözlerimebaksanab

sabah kalktığımda saçlarım kabarıyor epeyce. eşim saçlarımın o halini makbuleye benzetir(avrupa yakasındaki) :roflol::roflol:

Nie birçok kimse kendini bi artiste benzetmeye çalışır ki,anlamam..

Ben babaanneme benziyormuşum, öyle derler :)

Beni Giselle'e ve Petra Nemcova'ya benzetiyor arkadaşlarım ve sefgilim:eek:Myheritage'de yüzümü tarattım ilginçtir ki benzediğim ilk iki kişi de onlar çıktı.İnanmıyordum ,ama doğruluk payı var galiba:eek:

Ben kendimi kimseye benzetmeye çalışmıyorum.Beni benzetiyolar.İnan canım ben de hiç kimseye benzetilmekten hoşlanmıyorum.Ben tekim yerimseniben

Beni benzetmeler degisiyor!!kafamçokkarıştı Kuzenlerimden Zara'ya benzeten var. Aslinda babama cok benzerim birde halamlara. Babamin kopyasia.s. Nisanlimda amcamin kizina benzetir! Yani benzetiliyorum yani..kafamçokkarıştı

benide kavak yelleri dizisindeki pelin karahana aslıya benzetiyolar gerçektende yüzümüz aynı hatta çenemizdeki ben saç göz rengi msnde avatarını bulup koydum herkes ben sandı ama benim boyum daha uzun

bide kendi avatarını koyarmısın çok merak ettim...

Son düzenleyen: Moderatör:
BEN CANIM BİTANECİK ANNEME BENZERİM ...
Ama Illaki Bir Artistte Benzetiliyorsak Benide Benzetirler Ama Hangi Birisini Yazayim Ki Galiba Yüz şeklimle Alakali ...

Ses tonumu nurgül yeşil çaya benzetirler gerçekten de çok benzer.. Abimde (babamın amcasının oğlu) Beni Filiz akına benzetir... Ben pek benzetmem ama :KK70:

zayifken gulben ergene benzedigimi bir cok kisiden duydum ,ben sadece gozlerimi benzetebildim ama simdi kilo alinca kimseye benzemiyorum :)

beni arkadaşlarım yüzümü petek dinçöze eşimde hareketlerimi demet akalına benzetiyo bence ikisiylede alakam yok ama benim eşim gökhan özene acayip benziyo

çekik gözlerimden dolayı galiba önce bengüye benzetirler gülünce göz falan kalmaz bende mimiklerimi falan senle konuşunca bengüyle konuşuyomuşuz gibi diyolar ama ben hiç benzetemem kendimi o ayrı hatta yuh yani diyorum. Myheritage'de ise yine çekik gözlü olduğumdan aya matsuura,ya benzetti kendileri onun dışında benzettiği kişiler josie maran,eva longoriastatlicadiarzu

beni kimse bişeye benzetmedi zaten benzetecekleri zaman akıllarına gelmiyo geçen kuaförde kadın beni birine benzetti bi manken amaa ismini bir türlü çıkaramadı yani durum buuuu

Bir zamanlar Vahşi Güzel isminde bir dizi vardı..
Orada bir başrol oyuncusu varmış,çoğu kişi ona benzediğimi söyledi..
Amma ve lakin o sıralar üniversiteye hazırlandığımdan bi kere bile izleyip göremedim o kadını..İltifat mı ediyorlar hakaret mi bilmiyorum yani..

X