Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonra geldikleri zaman rapor düşersin arkadaşınaMerhabalar herkese iyi akşamlar.Bugun iş yerinden bir erkek arkadaş asabimi bozdu.Aileme yaklaşık 17 saat eşimin ailesine ise 5 saat uzaklıkta yaşıyoruz.Bugun bir konuda ailemden bahsederken.Lafimi bölüp harbi ya senin ailen hiç buraya gelmiyor mu.Ben de uzak olduğundan yılda ancak bir defa geliyorlar dedim .Aynı şekilde eşinin ailesinin de hiç geldiğini duymadım dedi.Nasil gelmiyorlar geliyorlar dedim .Belki buraya yani iş yerine gelmedikleri için görmüyorsundur dedim ki onlar da anca yılda bir gelir ama gelir..Yoo burayı kastetmiyorum geldiklerini senden de duymuyorum dedi.Vay be dedim kendi kendime ben kimsenin etlisine sutlusune karismazken adam neleri sorguluyor .Bir mana veremedim ama sinir de olmadım değil...
Merhabalar herkese iyi akşamlar.Bugun iş yerinden bir erkek arkadaş asabimi bozdu.Aileme yaklaşık 17 saat eşimin ailesine ise 5 saat uzaklıkta yaşıyoruz.Bugun bir konuda ailemden bahsederken.Lafimi bölüp harbi ya senin ailen hiç buraya gelmiyor mu.Ben de uzak olduğundan yılda ancak bir defa geliyorlar dedim .Aynı şekilde eşinin ailesinin de hiç geldiğini duymadım dedi.Nasil gelmiyorlar geliyorlar dedim .Belki buraya yani iş yerine gelmedikleri için görmüyorsundur dedim ki onlar da anca yılda bir gelir ama gelir..Yoo burayı kastetmiyorum geldiklerini senden de duymuyorum dedi.Vay be dedim kendi kendime ben kimsenin etlisine sutlusune karismazken adam neleri sorguluyor .Bir mana veremedim ama sinir de olmadım değil...
Haklısıniz yani erkek olması ve bunu takip etmesi vs..Hani bazen bayan arkadaşlarımızla konuşuruz paylaşırız vs. ama gereksiz takip ..Hem kendinin de aşırı sorunları varken
Adamla samimi değilseniz; neden adamın yanında ailenizden bahsediyorsunuz ?Bunun adı muhabbet degil takip ve sorun aramadır bence
prim vermeyin şoyle ortalik mallarina bu tip adamlar ve kadinlar her is yerinde olur amaci size boyle kemkum ler ettirmek ve eglenmek gercekten hakkinizda birsey ogrenmek degil.okkali birkac kelimeyle cevap verin sutlayin dahada sormaya cesaret edemezMerhabalar herkese iyi akşamlar.Bugun iş yerinden bir erkek arkadaş asabimi bozdu.Aileme yaklaşık 17 saat eşimin ailesine ise 5 saat uzaklıkta yaşıyoruz.Bugun bir konuda ailemden bahsederken.Lafimi bölüp harbi ya senin ailen hiç buraya gelmiyor mu.Ben de uzak olduğundan yılda ancak bir defa geliyorlar dedim .Aynı şekilde eşinin ailesinin de hiç geldiğini duymadım dedi.Nasil gelmiyorlar geliyorlar dedim .Belki buraya yani iş yerine gelmedikleri için görmüyorsundur dedim ki onlar da anca yılda bir gelir ama gelir..Yoo burayı kastetmiyorum geldiklerini senden de duymuyorum dedi.Vay be dedim kendi kendime ben kimsenin etlisine sutlusune karismazken adam neleri sorguluyor .Bir mana veremedim ama sinir de olmadım değil...