kime benziyorsunuz?

kızlarrr sayfanın ortalaması benim le birlikte ,azra akın ve türkan şoraya benzetildiklerini sölüyooo.ee tabi türk kadınları her zaman güzel anacım napalımm....bizim suçumuz değil kii...ya bizler bir grup falanmı kursak napsak:)))))))??????

sayıyorum benzemediğim kişi kalmadı
bir tanesi ünlü değil tee eskilerde dove reklamında oynayan bir kız vardı ona benzetmişlerdi hatta sen mi oynadın diye sormuşlardı çok gülmüştüm:)
sonra şu binbirgecenin başol oyuncusuna benzetiyorlar ben benzetmiyorum ama
doktorlar dizisinde bir kız vardı eskiden doktorun sevgilisi şimdi gitmiş diziden ona benzetildim
ha bir de geçen yaz stajdayken benzetildiğim biri var o da erdoğan yılmaz' ın karısı hepisine birden nasıl benzediğimi ben de çözemedim ama bence benm gibisi yok haha:))

ıhlamurlar altındayı hiç izlemedim ama çok kişi orda fahriye diye biri varmış ona benzetiodu, oya aydoğana benzeten oldu, ünlülerden başka aklıma gelen yok şu an ama çevremde çok kişiye benzetiolar,dıdısının dıdısına falan :)) en son geçen hafta bi düğüne gitmiştik gelini bana benzettiler :)
üniversitedeyken birisi beni bi arkadaşına benzetip "dün akşam derneğe niye gelmedin" muhabbeti yapmıştı benle :)))

hmm hangisini sölesem ki bi çok kişiye benzetiyolar mesela saçlarımı at kuyruğu yaptığım zaman beren saate siyaha boyattığımda amy lee ye ve hazal kaya ya benzetiyolardı. en son da dudaktan kalbe dizisndeki lamia ya benzetildim kaydirigubbakcemile3

ailem arkadaşlarım dahil çoğu ınsan fahrıye ewcene benzetıyor. dısardakı ınsanlar bıle konusuyor duyuorum. dizideki kıza benzıo felan dıolar. hatta hıc unutmam boludayken bir teyze benı durdurup neclaya cok benzıorsun ama kaderın onun gibi olmasın demıstı..:1shok: dizideki kaderinden bahsedıordu heralde şakkıdı

Son düzenleme:
benide anjelına jolıe'ye çok benzetirler...
tabii yandan yemiş haline...............................sırnaşık şey

ailem arkadaşlarım dahil çoğu ınsan fahrıye ewcene benzetıyor. dısardakı ınsanlar bıle konusuyor duyuorum. dizideki kıza benzıo felan dıolar. hatta hıc unutmam boludayken bir teyze benı durdurup neclaya cok benzıorsun ama kaderın onun gibi olmasın demıstı..:1shok: dizideki kaderinden bahsedıordu heralde şakkıdı
resmn yokmu bacum ya sana bakalım merak ettm valla

bende tekim bende bende
ama ne yazıkki çevremdeki biiiiirçok kişi tanıdığım tanımadığım, beni sedef avcı mıdır nedir ona benzetio:KK37:

X