Kızımızın ismine herkes tepki veriyor

Kafanıza takmayın, ben yurtdışında yaşıyorum çok değişik eşimle bir isimbulduk bitane de başka mesela Stella :) veya lila olsun. Hamile değilim hayallerimiz var elbet ama insanlara anlatınca değişik bakıyolar anlatmayın sadece yapın. Bukadar 🤷🏻‍♀️ sorarlarsa Fatma koymaz Ayşe koyacağız de geç :)

Yurtdışında yaşayacaksa tabi ki kullanışlı olması önemli, yani Maria Neva ne yapacak Türkiyede :KK51: Bu arada ben de Stella ismini çok severim, genel olarak gökyüzüyle ilgili isimler çok güzel bana kalırsa:KK200: Ex iş arkadaşım Danica vardı, sabah yıldızı demekmiş o ismi beğenmiştim ama en en en beğendiğim Oriana diye bir isim olmuştu, bunu ABD duymuştum Orion takımyıldızına atıf olarak koymuş anne baba.

Hepimiz Arapça ve İbranice isimlere sahibiz. Maria güzel ama eski tip bir isim. Geçen gün bir arkadaşım kizina Rosalia adını koydu.
Uluslararası isim bence sorun değil. Sadece Maria teyze adı gibi

Ayy herkes baksın bi kendi işine gücüne. Kime ne.
Sende çocuğuna nasıl seslenmek istiyorsan ve adını ne koymak istiyorsan onu koy. Sağlıkla gelsin by 💃🏻

Selam Kızlar,

Hem benim hem de eşimin bekarken sevdiğimiz isim vardı Maria evlenince böyle olduğunu öğrendiğimizde çok sevinmiştik. Bizde doğacak olan kızımıza Maria Neva ismini vermek istiyoruz. Fakat hem aileler hem arkadaş ve toplum demediğini bırakmadı. Yabancı ismi siz yabancı mısınız vs vs.
Bu konulara çok takılmıyoruz ama ileride kızımız için sorun olma endişesi var içimizde.

Sizin düşünceniz nedir?
Sen mutluysan sıkıntı yok canım ama Ruslar ayşe koyar mı çocugunun ısmıne bilmiyorum. Yani ilerde Rus musun yok bılmem ne dıcekler. Çocuk acıklama mı yapsın belkıde hoşuna gıder bılmıyoruzki. Bızım okulda da var hataylılar

Selam Kızlar,

Hem benim hem de eşimin bekarken sevdiğimiz isim vardı Maria evlenince böyle olduğunu öğrendiğimizde çok sevinmiştik. Bizde doğacak olan kızımıza Maria Neva ismini vermek istiyoruz. Fakat hem aileler hem arkadaş ve toplum demediğini bırakmadı. Yabancı ismi siz yabancı mısınız vs vs.
Bu konulara çok takılmıyoruz ama ileride kızımız için sorun olma endişesi var içimizde.

Sizin düşünceniz nedir?
Çocuk sorun yaşar. Acayip isimler hiç iyi olmuyor. Telaffuz edemeyen çocuklar bile oluyor. Klasik isimler her zaman iyi ve şıktır bence

X