kime benziyorsunuz?

Aishwarya Rai, Thalia, Beyonce, Petek Dinçöz... Çok alakadar olmasalarda bu ünlülere benzetenler oldu. Sanırım belli yerlerim anımsatıyor. Ama bunların arasından Aishwarya ya benzediğimi söyleyenlerin sayısı daha fazla, zaten nickimde ordan alınma. O zamanlar bu kadının varlığından bile haberim yoktu.:eek:

ayy benıde sergen yalıcının bı sewgılısı wardı ona bıde turkan sorayın kızına benzetırler o kızı da hec sewmem yagmura

türkan şoray'ın gençliğine benzetirler,bir de çıktı çıkalı berguzel korel e...
ama anneme sorarsanız o angelina jolıe diyo:KK66:)

azra akına çok benzetirler özelliklegülünce aynı onun gibi gözlerim kaybolur iri olmalarına ragmen..iş arkadaşlarım yarısı azra die çağırırlardı bi ara.annem türkan şoraya benzetir hep .walla insan birilerinden bunu duyunca hoşuna gidiyor.ben aynaya bakınca açık konuşmam gerekirse.saçlarım azraya benzer gülünce gözlerimde tabi.elmacık kemiklerim çıkık olduğu için ve gözlerimde iri olduğu için türkan şorayaıoda andırıyorum.ortaya bir karışık çıkıyor yane oda ben....

benide arkadaşlarım akrabalarım azra akına benzetirler annem babamda türkan şoraya benimde gözlerim türkan şoryınki gibi büyük dudaklarım zaten aynısı türkan şorayınki gibi kalın

Son düzenleyen: Moderatör:
Benide tugba özay çağla şıkel didem taslan demet akalına benzetiyolar ama hepsi birbirlerinden farklı bende anlamadım hangisine benziyom.karar verdim kesin olarak halama benziyorum :))))

berna laçine benzeten oluyor gülşen bubikoğlunun gençliğine ve pınar altuğa aman şekerim onlar bana benziyorlar aslında ben onlara değil '!
ben onlara benzemek için değil ona bana benzemek için dünya para harcıyorlar ama demi ya yalan mı
:)))))))))))))))?

ben kimseye benzetemiyorum kendimi ama eşim ve arkadaşlarım aydan şenere benzetiyorlar.hadi eşimi anladım aydan şener hayranı da arkadaşlarım neden bilmirem

Bakana göre degişiyor. Ceyda Düvenci Ebru Gündeş Hülya Avşar Dolunay Soysert diyenler oluyor ama bana göre hiç biri.

asuman caruse ki kendisini beğenmem fiziği hariç.....
şevval sam...beğenirim.
meltem cumbul...
işte böyleee....
ama şimdi şişkoyum malesef hiçbirine benzemiyorum of offfffffffff

X