kime benziyorsunuz?

benide binbir gecedeki sehrazata benzetirler ama nerde bende o boy.yüzümüz benzer.ama dizideki dik baslılıgını ve gururllugunu daha cok benzetiyorum

yüzümüzün rengi,makyaj yaptığımdaki halim,giyim tarzım,gülüşüm ve dişlerimden dolayı gülben ergene benzediğimiz söylerler..
ben benzetemedim bir türlü (bknz:profil):sm_confused:

ama ben daha daha daha güzelim..üzgünüm gülben ergen..
tek ortak noktamız bebeğimizin aynı dönemlerinde kalbinin durması:çok üzgünüm:

Benide bir cok sanatciya benzettirlerdi sanirim saclarimdan dolayi idi cunku benzettikleri
kisiler birbiri ile alakasiz..
lisede ,Sibel turnagol..
daha sonra..seckin diye bir mankeni soylerlerdi tanimadigim icin o zamanlar unlu degildi simdiki gibi..hani hep futbolcularla adi cikiyo derlerdi..hatta bir ara chat yaparken biri ile tanismistim rfutbolcuydu resmimi gorunce sen benim eski sevgilime benziyorsun demisti kim demistim seckin mis :))
Daha sonra izne gittgimde taksimde bir bar da adam gelip gidip bakiyo garson buyuktu ama yasi..gelip gidip bakiyo dedi birsey sorcam bizde gurup halinde idik..sen ajda pekkanin nesi oluyorsun dedi..hic birseyi dedim..yok dedi sen kesin bir karabaligin var adami zor ikna ettik ajda pekkanin birseyi olmadigima..
bu benzetmelerden en cok hosuma giden
Ajda pekkana benzemekti..

benide genelde babama benzetirler :))))))))))))))) aynı babam mışım :))))))) ama bence biras benziyorus :)))) daha öncelerde ise beni hülya avşara benzetirlerdi ne alakaysa:)) ama ben hiçç benzetmiyorum :))

beni de babama benzetiyolar. ünlülerden de bazen demet akalına bazende ebru akele benzetıyolardı. o yuzden ıkısını de sevmem:)

Beni ünlülere degil ünsüslere benzetiyorlar :eek:klava:
Burada birkac tane ikizim olmasi lazim anlasildigi kadar :1shok:

slm kızlar benıde arkadaslar özgü namal benzetırler:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

vallahi benide hani bir zamanlar hayat bilgisi dizi vardıya orda bir alman öğrenci kız vardıya didem ona benzetirler bende kendimi biraz benzetirim ona aslında

Yorumlara bakilirsa KK'daki bayanlar cok güzeller.Hep güzel ünlülere benzetiliyorsunuz.Ne güzel.Benim icin maalesef böyle güzel benzetmeler yapilmadi hic.Beni eskiden Yasemin Yalcin'a benzetenler olmustu.Gecen hafta da bir müsterimiz beni Binnur Kaya'ya (Avrupa Yakasindaki Sahika) benzetti.Sinir oldum.Zaten kendimi hic begenmem.Böyle benzetmeler de iyice kendimi dünyanin en cirkin kadini olarak görmeme neden oluyor.......

Yorumlara bakilirsa KK'daki bayanlar cok güzeller.Hep güzel ünlülere benzetiliyorsunuz.Ne güzel.Benim icin maalesef böyle güzel benzetmeler yapilmadi hic.Beni eskiden Yasemin Yalcin'a benzetenler olmustu.Gecen hafta da bir müsterimiz beni Binnur Kaya'ya (Avrupa Yakasindaki Sahika) benzetti.Sinir oldum.Zaten kendimi hic begenmem.Böyle benzetmeler de iyice kendimi dünyanin en cirkin kadini olarak görmeme neden oluyor.......

Dis güzellik neki gülüm senin yüregin güzel canim arkadasim

Kendine iyi bak sevgiylea.s.

bi ara herkes türkan şoraya benzetiyordu beni. Bazen filmelerini seyrederken bende kendimi benziyorum. Tabii gençlık halıne .
Kimi zaman arkadaşlarım aynı angelina jolie ye benziyorsun derler ama bence hiç alakasi yok sadece dudak yapım benziyor olabilir. Eşimde beni bula bula ipek tuzcuoğluna benzetiyor. Ama bence o kadınlan ufakda olsa hiç bir benzeliğim yok ne alakaysa artık

valla kusura bakmayın kızlar ben dünyaya açılmış durumdayım..ben çevremden şuna yada buna benziyorsun diye birşeyler duymadım ama eşim özelikle Mag Ryan a benzediğimi söyler..

Eşim saçlarımı ördüğümde Angeline Julia-Tom Raiderın bana benzediğini söyler.:roflol:
Ben hiç benzetemem.
Arkadaşlarımda Özlem Yıldızın bana benzediğini söyler.
Sanırım Özlem Yıldız+Angeline Julia karışımı bişeyim.a.s

beni hülya avsar, burcu kara ve aishwarya rai´a benzetiyorlar.
saclarim siyah gözlerim mavi oldugu icin onlara benzetiyorlar

beni de ebru gündeş e benzetiyorlardı evlenmeden önce ama ben kendimi hiç benzetemiyorum.keşke ebru ben kadar güzel olsa.

X