- 18 Ocak 2018
- 2.734
- 7.097
- 32
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Ay sallama ya. Haksızmışız de geç.Kuzenim emel olandı aslında Ayşe ise haksızlığını asla kabul etmiyordu ben özellikle onu savundum ki siz haklıysa ona yönelin diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sallama ya. Haksızmışız de geç.Kuzenim emel olandı aslında Ayşe ise haksızlığını asla kabul etmiyordu ben özellikle onu savundum ki siz haklıysa ona yönelin diye
Sen emel olmadaKuzen falan yok Ayşe sensin, anladık sallama artık.
Kuzenim emel olandı aslında Ayşe ise haksızlığını asla kabul etmiyordu ben özellikle onu savundum ki siz haklıysa ona yönelin diye
E hani Emel kuzenindi.Sen emel olmada
Bence de öyle kesinlikle Ayşe bu arkadaşKesinlikle Ayşe sizsiniz, ortada kuzen muzen yok.
Ayrıca bu çocuk oyuncağı mı ya? Burada bir sürü kadın toplandı sabahtan beri size laf anlatmaya uğraşıyor. Bu ne saçma iş.
Kuzeniniz Emel miKızlar kusura bakmayın ama birşey itiraf edeceğim aslında kuzenim olan emel di ayşe değil böylece sizin sayenizde emelin haklılığını kanıtlamış olduk Ayşe asla anlamıyordu çünkü
Ben Ayşe olamam çünkü ben evli değilimKesinlikle Ayşe sizsiniz, ortada kuzen muzen yok.
Ayrıca bu çocuk oyuncağı mı ya? Burada bir sürü kadın toplandı sabahtan beri size laf anlatmaya uğraşıyor. Bu ne saçma iş.
Ne gerek vardı böyle bir şeye? Buradakiler zaten haklı kimse yazıyor yönlendirilmeye ihtiyaçları yok, 180 derece bazılarına göre de 360 derece dönüş değil değil mi buKuzenim emel olandı aslında Ayşe ise haksızlığını asla kabul etmiyordu ben özellikle onu savundum ki siz haklıysa ona yönelin diye
Önceki konularınizla uyuşmuyor ki kuzenin Emel olması.Kuzenim emel olandı aslında Ayşe ise haksızlığını asla kabul etmiyordu ben özellikle onu savundum ki siz haklıysa ona yönelin diye
Kuzen şayet Emel'se, burada tam olarak neyin peşindesiniz?Ben Ayşe olamam çünkü ben evli değilim
Mune daha önce konu açtığı kuzen burada bahsettiği Emel olamaz. Bilgiler yine uyuşmuyor.Ne gerek vardı böyle bir şeye? Buradakiler zaten haklı kimse yazıyor yönlendirilmeye ihtiyaçları yok, 180 derece bazılarına göre de 360 derece dönüş değil değil mi bu
Valla mune istediklerine inansınlar Ayşe haksızlığını kabul etmiyordu emelde kendini suçlamaya başlamıştı ben mi hata yaptım diye ben özellikle Ayşe için savunulacak bir yer aradım ama olmadıNe gerek vardı böyle bir şeye? Buradakiler zaten haklı kimse yazıyor yönlendirilmeye ihtiyaçları yok, 180 derece bazılarına göre de 360 derece dönüş değil değil mi bu
Ayşe’ye ispatlayacağızKuzen şayet Emel'se, burada tam olarak neyin peşindesiniz?
Sallamayın ya, kuzeniniz yeni ve kötü bir evlligi olan bir kadınmış en son. Ne ara çocuğu oldu da kocası milyonluk ev aldı ona?Valla mune istediklerine inansınlar Ayşe haksızlığını kabul etmiyordu emelde kendini suçlamaya başlamıştı ben mi hata yaptım diye ben özellikle Ayşe için savunulacak bir yer aradım ama olmadı
İki kuzenim var benim o diğeri boşanma aşanmasında zatenÖnceki konularınizla uyuşmuyor ki kuzenin Emel olması.
Kuzen yeni evli sayılır, evlilikleri de kötü gidiyormuş , boşanmayı düşünüyormuş hatta.
Emel daha uzun yıllardır evli, çocuğu var.
Ne saçma sapan şeylerle uğraşıyorsunuz böyle cidden.
Ne yapacaksınız? Kk'da konu açtık, dünya kadar oyun çevirdik hadi oku mu diyeceksiniz?Ayşe’ye ispatlayacağız