Kim haklı Elti mi siz olsanız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bir hafta boyunca araba kapılarında dururken taksiye minibüse binmeleri mi doğru olandı

Ay çok şükür 10 sayfa sonunda anlayabildiniz. Arabanın nerede durduğunun önemi yok o araba artık bir başkasının. Kuzeninize ait bir mal değil. Kuzeniniz ister ister minibüse binsin ister taksiye ama kendi imkanlarıyla gitsin nereye gidecekse. Bir başkasının arabasını keyfi işleri için kullanmasın. Hem arabayı sat hem boş bulduğunda kullanmak iste. Kuzeniniz bir akıllı kendisi sanıyor galiba

Kuzen emeli kıskanıyor çünkü bir Emel kadar olamadı. Sabahtan akşama kadar çalışıyor, o da kendince uyanık ama okumamış, çalışmayan emel keyfine bakıyor, arabası da oldu, canı nasıl isterse öyle davranıyor. Kuzen şoklardan şoklara giriyor.
Hatta emelin yaptığı bir hamle daha var tahminimce, anlattıklarınızdan çıkardım ama söylemem. Aferin ona 😁

Kuzen emeli kıskanıyor çünkü bir Emel kadar olamadı. Sabahtan akşama kadar çalışıyor, o da kendince uyanık ama okumamış, çalışmayan emel keyfine bakıyor, arabası da oldu, canı nasıl isterse öyle davranıyor. Kuzen şoklardan şoklara giriyor.
Hatta emelin yaptığı bir hamle daha var tahminimce, anlattıklarınızdan çıkardım ama söylemem. Aferin ona 😁

Meraktan çatlarım söylemeniz lazım hdjdjdj

Ayrıca diğerleri çalışıp eşlerinden yardım almayıp kendi tırnağıyla bişeyler alıp mal mülk edinip ama asla birbirlerine karşı yardımlaşma bişey verme yada borç verme konusunda laf yapmayıp her zaman eli açıklar ama emel kendi kazanamayıp rahat yaşadığı halde iki elti içinde en ufak brişeyde laf yapıp borç isteme olsa hemenlaf eder mesela verdirmez ama diğer elti elinde son parası olda bile eli açıktır verir
Emelin kendi kazanmayıp rahat yaşaması tüm mesele, hırsın sebebi bu aslında.
Beğenmediği Emelin arabayla ilgili arkasından konuşması ve haklı olması.
Kuzen gayet farkında yaptığının yanlış olduğunun ama hazmedemiyor.

Nedir söylerseniz belki oda farkeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X