Aslında eşine destek için 3 liradan sarıyordu ama ben 3 liraya sardıramam 10 liraya sararsan sar dedim.10 liraya bedava bile sarıyormuş.
Aynen ya dogum sonrasida cok kolaylik oluyor.mantıklı tabi bölerek at buzluğa bi misafirin gelince çıkar. hem hamilesin hem bebeğin var
cidden 3 liraya bedava sarıyormuş emeğinin karşılığı 3 liradan fazla bence sen de 10 liradan teklif etmişsin hoş olmuş :)Aynen ya dogum sonrasida cok kolaylik oluyor.
Kızlar yaprak benden içinin harcı benden kilosunu 10 liraya bir arkadaşa sardiracagim. 5 kilo yaprak içiyle beraber 13 kilo falan olacak. Sizce mantıklı mı? 1 günde sarıyor ama hepsini... Ve bildiğim temiz birisi.. Ben 1 kiloyu bile 1 günde saramam her yerim tutuluyor hamileyim bide bebeğim var.
Kocaelihangi şehir?
Kocaeli
pff uzakmış:)
bi yer var ben yaptırıyorum ama istanbuldaKızlar yaprak benden içinin harcı benden kilosunu 10 liraya bir arkadaşa sardiracagim. 5 kilo yaprak içiyle beraber 13 kilo falan olacak. Sizce mantıklı mı? 1 günde sarıyor ama hepsini... Ve bildiğim temiz birisi.. Ben 1 kiloyu bile 1 günde saramam her yerim tutuluyor hamileyim bide bebeğim var.
Yazık yaa kıyamam,kilosu 3 liradan sarılır mı?Aslında eşine destek için 3 liradan sarıyordu ama ben 3 liraya sardıramam 10 liraya sararsan sar dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?