Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

kıss sen dedin ya 3 öğün çok diye vallaa ben geçen salı başladım. sen dedikten sonrada sadece sabahları içiyorum, yok bana çok gelmiyo 1 yemek kaşığı henüz bir etki görmedim ben belim incelsin istiyorum, twister mıdır nedir ondan bile aldımmm.
aytoş twister ı kullanıyormusun bende aldım kullanıyorum günde 10 dk filan
tabi başka egzersizlerde yapıyom

aytoş twister ı kullanıyormusun bende aldım kullanıyorum günde 10 dk filan
tabi başka egzersizlerde yapıyom

sorma kızz aldım internetten, biraz pahalıya geldi bana normalde 6 lira falan bir sitede ben 14 e almışım ehüüüüüüüüüüüüüüüüüsenağlama eşim gördü bir kere onun üstünde beni git hayatım yaa ne bu didi senağlama sen anlamzsın sen git dedim bende kaydirigubbakcemile3

sorma kızz aldım internetten, biraz pahalıya geldi bana normalde 6 lira falan bir sitede ben 14 e almışım ehüüüüüüüüüüüüüüüüüsenağlama eşim gördü bir kere onun üstünde beni git hayatım yaa ne bu didi senağlama sen anlamzsın sen git dedim bende kaydirigubbakcemile3

kız bende 10 liraya aldım alışveriş merkezinden
sıkıcı değil günde 15 dk filan yap
bende yapıyım bakalım faydası olacakmı

kızlar twister ne ya ben bilmiyorum cahil kalmışım biri bana anlata bilirmı ? bende ebru sallının gösterdiği plates karın ve basen hareketlerını yapıyorum lastıkle olanı 2 gundur yapıyoeum tabı rejımede devam...

Dun yedıklerım;

sabah; Has. yumurta, domates, peynır,salatalık, biber, 1,5 dil. ekmek
1.Ara; mısır (has.) 1 bard. kola
Öğle; tonlu, mısırlı makarna salatası... :)
2.Ara; ---
Aksam (17.00); nesfit+süt
3.Ara; 1 kurabıye

2 lt su

Twister ı bı anlatın daaa.... :kahve:

canım Twister ı ben spor salonunda yapıyorm, yerde yuvarlak bir disk, sağa sola hareket ettiriyosun, belini inceltmek için, ben diğer hareketlerle birlikte 3 dk yapıyorum, hemen belimde yanma oluyo, çok işe yarıyo anlıycan :)

Son düzenleme:
dün sabah gene yumurta peybir yidim

öğlen tarhana çorbası+yoğurt

akşam fırında köfte patatesli

ara öğünlerdede 3 tane çkoprens yedim

canım Twister ı ben spor salonunda yapıyorm, yerde yuvarlak bir disk, sağa sola hareket ettiriyosun, belini inceltmek için, ben diğer hareketlerle birlikte 3 dk yapıyorum, hemen belimde yanma oluyo, çok işe yarıyo anlıycan :)

hımm bılmıyordum demek oymus.. kaydirigubbakcemile3 tesekkurler arkadasım..

kızlar twister işte bu oliyii
üstüne çıkıp dönüyosun bel bölgesini çalıştırıyor

kızlar bu alete gerek varmı bel cevırme hareketı norml sopa yada uygun edevatlada yapılıyo ben oyle yapıyordum yanı.. CADIARZU

bende spor salonundayken yapıyodum şimdi hatırladım betülün dediği gibi soğaylada olur o kızlar bende rejıme tam gaz devam edıyorum bide karın egzersızlerım var insallah işe yarar
bu gun burda saat 13:50 olmuş daha fırsat bulamadım bişeyler yemeye sadece su içiyorum arada şimdi işim bitti alp de uyuyo bir tutzsuz etimekle yarım domates yemeyı düşünuyorum hadi görüşürüz

kızlar bu alete gerek varmı bel cevırme hareketı norml sopa yada uygun edevatlada yapılıyo ben oyle yapıyordum yanı.. CADIARZU

tabi canım ya yapılır ama bununlada eğlenceli oluyo çok pahalıda değil
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Dun neler yedıgımı yazsam tekme tokat dalarsınız heralde.... :tomato: :tomato:
:mymeka: :mymeka: :çok üzgünüm:

Sabah ıyı bır kahvaltı yaptım doyurucu.. normal kahvaltımın yanında bırde gozleme yedım..
Kahvaltıdan 3-4 saat sonra 4 kuc. kurabıye bı borek yedım.. ve saat 14:30 da agzımı kutledım...
O saatten berı bırsey yemıyorum yatana kadarda yemıcem.. dun de ıpın ucunu kacırdım cunku.. :1ninca:
Bır kac gun boyle devam etmeyı dusunuyorum.. en azından cekı duzen olsun bana.. sonra normal beslenmeye devam yanı dıyete...
Suan Açıııııımmmmmmmmmmmmmm...
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Nerdesınız be dogru duzgun gelmıyonuz sorumluluk duygunuz yokmu sızın bu dopiği kendumemı actım ben şişkolar.. :mymeka:

Nerdesınız be dogru duzgun gelmıyonuz sorumluluk duygunuz yokmu sızın bu dopiği kendumemı actım ben şişkolar.. :mymeka:

haklısın valla betülhihoyyyt, ben pek uğrayamıyom daha. bugun yedıklerımı yazayım bari:teytey:
sabah, haşlanmış yumurta, 3 dilim köy ekmeği, peynir.
ara öğün hiç yemedim bugün
öğleden sonra pikniğe gittik 2 parca ızgara tavuk, bir balık ve bikaç kuşbaşı et yedim ekmeksiz ve salata ile, meyve suyu.
aksamda bı avuc cekırdek yedım :çok üzgünüm:

Aa oylemı bakayım kızlar arastırayım tesekkurler..
a.s.

1 yemek kasıgı bır bardak ıcın cok degıl mı ?
Sadece sabahlarımı ıcıyorsun ? ne zaman basladın etkı farkedıyormusun ?

Röportaj yapiik bak... alkisalkisalkis

bende sirkeli su içerken bir bardak suya bir yemek kaşığı koyuyodum canım , içine balda koyduğun zaman tadı daha iyi oluyo.ben elma sirkesinin işe yaradığını düşünenlerdenim:lepi:

emetu tesekkür ederım saol bakalım siparış vercem gelen olursa... ben ebeyım canım suan çalışmıyorum burdada çalışmam için teklıfler oldu çok türk var mış burda ben daha tanısamadım ama :KK43: bebeişim daha 7 aylık burda guvenıpde bırakacagım kımse yok... maddi olarakta su an sıkıntımız olmadıgı için bi süre bebeişime kendım bakmak ıstıyorum.. ben daha önce fas' da ildim 2 sene kaldım orda eşim firma değiştirince cezaire geldik.. işte böle canım... krizde iş nerdeyse sende ordasın durumu hoş eşim seviyo yurt dısında olmayı isteyerek geldık buraya ama ben daha alışamadım malesefffff....

Sevgili tanger,

Gurbet ellerde sana Allah kolaylık versin canım. Türkiye'de bile olsan gurbet elde olmak zor. Ben Mersin'liyim ve 2002 yılından beri İstanbul'dayım. Ondan önce de Ankara'daydım. Ankara'dan sonra İstanbul'da yaşamak başta zor gelmişti;ama sonradan alıştım.Şimdi de İstanbul'dan ayrılmak çok zor gelecek gibi. Bebeğine kendinin bakması en iyisi,ben de hamile olmadan biraz önce işten ayrılmıştım ve sonra da işe girmedim. Bebeğime ben de kendim bakıyorum.En iyisi insanın kendisinin bakması. Sen de çok otantik yerlerde yaşamışsın yani..Çok ilginç..Bize biraz oralardan bahsetsene..Cezayir ve Fas hep çok merak ettiğim ülkeler olmuştur. Televizyonda haklarında belgesel de izlemiştim birkaç kere..Özellikle Cezayir'deki bir köydeki taş evler çok ilgimi çekmişti..

Sevgiler.....a.s.

X