- 18 Ağustos 2007
- 4.876
- 6
harikasın,süpersin...
Devammmmmmmmmm,ben 60lı kiloları gördüm sen de 70leri göreceksin:sm_cool:
sonra da 60ları inşallahhhhh:hooray::teytey:
saol canım benim
inşallah hepimiz kurtuluruz şu kilolardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harikasın,süpersin...
ŞAka yaptım koçum benim,senin gazınla ben 69u gördüm inşallah 59ları da görecem,kız kovar mıyım seni ben,beleş koçu nerden bulacam sonra..kaydirigubbakcemile3
Diyetlerde bir ara durulma normaldir ama hep aynı hızla kilo verdiğini düşünsene,böyle arada duraklar,sen moralini bozma devam et,vermeye devam edersin.
harikasın,süpersin...
Serapcım tebrikler 5 kilonu vermişsin bile 15 ler olsun inşallahkaydirigubbakcemile5
59 çok zayıf olmazmısın bacım ya seninde kemiklerin kalın gibi geldi bana çökmeyesin sonra..Ben 63 falan olayım diyorum ama bakalım olcakmı
Ya diyette durmak değil canım ben yediğim için veremiyorum şuan aniden iştahım açıldı yani 6ay gösterdiğim irade şuan yok..1 gün gösteriyorum ertesi gün yine yiyorum böylece aynı kiloda bir aşağı bir yukarı oynayıp duruyorum..
6 nisana kadar sözüm vardı kendime tam 65 için ama..Bugün yine 65.8 dim...6 günüm var
kızlarrr ben tam 1 ay oldummmmm rejime başlayalı 55,8 i gördüm sabah tartımdaaaaa
kızlarrr ben tam 1 ay oldummmmm rejime başlayalı 55,8 i gördüm sabah tartımdaaaaa
6 günde 1 kiloyu rahat verirsin canım hopla zıpla evde yeme veririsin çokmu zor allahım ya yimeeeeeeeeeeeee yimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
Arkadaşlar bu da emzirenler için diyet programı.
Sabah : 2 su bardağı ılık su.
(2 tatlı kaşığı bal ve 1 kaç damla limon ile bal şerbeti).
Kuşluk: Açık çay (şekersiz).
(11:00) 2 kibrit kutusu peynir veya 2 yumurta.
Bol söğüş sebze.
3 dilim ekmek.
Öğle: 2 su bardağı ılık su.
4 köfte kadar et.
Bol salata (yağsız).
1 dilim ekmek
Veya
8 kaşık bulgur pilavı.
Bol salata (yağsız).
1 kase yoğurt.
İkindi: 2 su bardağı ılık su.
(16:00) 1 su bardağı süt.
3 adet meyve.
Akşam: 2 su bardağı ılık su.
10 kaşık sebze yemeği.
1 kase yoğurt.
2 dilim ekmek veya 2 kepçe çorba.
Gece: 5 adet meyve.
(21:00-21:30)
1 adet meyve
1 küçük elma
1 küçük armut
1 küçük portakal
1 orta mandalina
½ muz
½ ayva
1 kivi
Ama arkidişler 68,8 i gördüm 68 ya o da yeter bana
ayy şöyyyleee 60ı görür müyüm dersiniz zor be
Kızlaar öğle yemegımı yerken geldım yınee.. bugnku menumu bır daha yazmayım dunkunun aynısı cunku... a.s
Bu sabah tartıda 73 u sayıyıda gorduummm.. delikafadulden 22. gunum, toplamda 3.800 vermıs oldum pazar gunu kahvaltısı ve ondan sonra ıkı uc gun bıraz cıkolata kacamakları yapmıstım..
o yuzden yavasladı heralde.. kaydirigubbakcemile34 e tamamlanır hafta basınaa inşş... hihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool: vericezzzzzzzzzzzzzzzzzz :lepi: maşallahhhh tostosumaa veriyo kiloları :içelim: