Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dilde bir karış:dilcikar:Hemen savunma hazır senin o 2 öğünün 12 öğne bedel:roflol:
Etmiyom len istifa ben hakkımla geldim buralara:roflol:
Bu arada bende götürdüm bugün pizzaları ohhh sefam olsunŞeniz
Sen tabi ıngilizce dersi vermekten olumlu olumsuz kelimeyi ayıramazsın şimdikaydirigubbakcemile3
Sana olumsuz cümle kurarken kelimenin başında not desek olurmuki kız:roflol:
heh aksam yemegı yedım evet sımdı oldu :)
Aksam yemegınde; 1 pors tavuklu patates yemegı, yarım dil kıtır ekmek yedım.. kaydirigubbakcemile3
2. delü :roflol::roflol::roflol: ayrıcana gülcüm hakikaten sen pizzaa gazoz kazandibi bu nasıl diyet şekerim, topla bakem kaç kalori bu yediklerin lülülülülülü
Vallahı yaaaa.....:roflol: aklına ne estıyse yıyon gul masallahh senın dıyeteee zayıflarsan bızde yapaak.. :roflol:
Lan siz açın da totonuza gülün,kaydirigubbakcemile3gelirim şimdi yanınıza hee,klava:beni delirtmeyin bakkkkdelikafaduldenıyiki bi pizza yedik be haftada bir gün karnım doydu çok mu yanee,hem koça bak koç da yemiş yani.Hoca ne yaparsa cemaat ne yapmaz Duygu,sen götür pizzaları bana gelince dilli düdük et :mymeka:dimii,kovuyom lan seni koçluktan:mymeka:kaydirigubbakcemile3Aslında o diyet listesini ben yazmıştım Güle zayıflar diye ama olmadı galiba 15000 kalorilik bir diyetti en iyisi 14000 lik bakayım bir tane:roflol::roflol:
Lan siz açın da totonuza gülün,kaydirigubbakcemile3gelirim şimdi yanınıza hee,klava:beni delirtmeyin bakkkkdelikafaduldenİyiki bi pizza yedik be haftada bir gün karnım doydu çok mu yanee,hem koça bak koç da yemiş yani.Hoca ne yaparsa cemaat ne yapmaz Duygu,sen götür pizzaları bana gelince dilli düdük et :mymeka:dimii,kovuyom lan seni koçluktan:mymeka:
Bugünü yazıyorum:Ayy çok sinirlendim buna da gülmeyin inşallah...
Sabah: nesfit,süt
Öğlen: ton balıklı makarnalı salata
Ara: danette(ben hesapladım 100kal.) buna da bişey demeyin.
2 ceviz
Akşam:1 kase tarhana çorbası,salatacokacimcoook
Ayrıca 69,7 olmuşum hem de tok karnına tartıldım
kıskananlar 2 kilo geri alsın inşallahhhhh....
ŞAka yaptım koçum benim,senin gazınla ben 69u gördüm inşallah 59ları da görecem,kız kovar mıyım seni ben,beleş koçu nerden bulacam sonra..kaydirigubbakcemile3Beni kovamazsın ben kendim istifamı veririm:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
Sende hocanın kilosuna düş o zaman taklit edersin kuzum-tatlicadiarzu-
Hem ben sana afiyet olsun bilem dedim kovma beni ne olur:))
Maşallah 69lu kiloyuda görmüşüm hem tam gaz devam canımcım..Ama bana nazar değdi yani buraya yazdığımdan beri yazmaz olsaydım dedim düz 65 i göremedim hala 65.8 65.7 gidiorum...
6 ayda 30 kilo verdim nerdeyse 15 20 günde 1 kilo veremedim nazara geldim nazara
harikasın,süpersin...evet bir hafta daha bitti bilanço şöyleee
1 kg daha gitmiş 4. haftamda. kaydirigubbakcemile2
başlangıç kilom (03.03.2009) 85.6 kg
1. hafta 10.03.2009 83.9 kg (1.7 kg gitti)
2. hafta 17.03.2009 82.4 kg (1.5kg toplamda 3.2kg gitti)
3. hafta 24.03.2009 81.6 kg (800 gr toplamda 4 kg gitti)
4. hafta 31.03.2009 80.6 kg (1kg toplamda 5kg gitti)
darısı haftaya
hedefim 55 kg