- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
Öğle yemeği derken?Bugun izin gunum acık bufe kahvaltı ıle basladı .... :)
Artık tahmın edın... ama sonrasında ogle yemegı ve 1 ara ogunu yemedım. aksam yemegımı 6 da yıyıp gunu kapattım kurtarma pahasına :)
CADIARZU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğle yemeği derken?Bugun izin gunum acık bufe kahvaltı ıle basladı .... :)
Artık tahmın edın... ama sonrasında ogle yemegı ve 1 ara ogunu yemedım. aksam yemegımı 6 da yıyıp gunu kapattım kurtarma pahasına :)
hem tabi koçluktan istifade etme, bari istifa et o da olmadı git istifra et:roflol:
Öğle yemeği derken?
CADIARZU
öğle yemeği yedim demişsin ya
ne yedin diye sordum
Öğle yemeği ne demek demedim...kaydirigubbakcemile
Bugun izin gunum acık bufe kahvaltı ıle basladı .... :)
aaa o dün öyleydi hem 2 öğün yedim ne var yani o mkadar olsuunnn
hem tabi koçluktan istifade etme, bari istifa et o da olmadı git istifra et:roflol:
öğle yemeği yedim demişsin ya
ne yedin diye sordum
Öğle yemeği ne demek demedim...kaydirigubbakcemile
kız alıntı yapmadım diye ben anlatamadım sen de anlamadın tabi
yeniden sorayım o zaman
akşam yemeği derken?CADIARZU
Yok artık :roflol:Orta boy pizza yediğin yetmiyormuş gibi birde üstüne kazandibi yedin:icecream::icecream:Allahım ben ne diyim sana yok ben koçluktan istifade ediyorum ben seni zayıflatamıcamsırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun arkadaşım valla bende haftann bir günü pis boğazlı olmaktan yanayım acaba bugün bendemi yesemkafamçokkarıştı
aaa o dün öyleydi hem 2 öğün yedim ne var yani o mkadar olsuunnn
2. delü :roflol::roflol::roflol: ayrıcana gülcüm hakikaten sen pizzaa gazoz kazandibi bu nasıl diyet şekerim, topla bakem kaç kalori bu yediklerin lülülülülülü
Nasıl öğle yemeği derken ? :bbo:
Bildigimiz öğle yemegı öğle saatınde yenılen yemek.. kaydirigubbakcemile3
1. delüüüüüüüüüüüüüüüüü :roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3Aslında o diyet listesini ben yazmıştım Güle zayıflar diye ama olmadı galiba 15000 kalorilik bir diyetti en iyisi 14000 lik bakayım bir tane:roflol::roflol: