Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

Bugun izin gunum acık bufe kahvaltı ıle basladı .... :)
Artık tahmın edın... ama sonrasında ogle yemegı ve 1 ara ogunu yemedım. aksam yemegımı 6 da yıyıp gunu kapattım kurtarma pahasına :)
Öğle yemeği derken?
CADIARZU

sabah 2 dilim ekmek ve diğer kahvaltılıklar
öğlen ciğer 2-3 kaşık ve yoğurt
akşam 1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği 1 dilim ekmek

aksam sebze yemegi 2 yemek kasıgı kadar eriste prynirli yarım bardak kola

öğle yemeği yedim demişsin ya
ne yedin diye sordum
Öğle yemeği ne demek demedim...
kaydirigubbakcemile

selam arkadaşlar.
sabah cok guzel bır pazar kahvaltısı yaptım yedıklerımı yazmayayım ama ekmek fazla yemedım:)
bugun ara öğün bende yiyemedim. gec kahvaltı yaptığım için.
ikindi, çorba, bir porsıyon mantar sote, 2 dılım borek
aksam bısey yemedım.
bugunku menum pek dıyete uygun olmadı:KK43:

Bugun izin gunum acık bufe kahvaltı ıle basladı .... :)
Artık tahmın edın... ama sonrasında ogle yemegı ve 1 ara ogunu yemedım. aksam yemegımı 6 da yıyıp gunu kapattım kurtarma pahasına :)

kız alıntı yapmadım diye ben anlatamadım sen de anlamadın tabi

yeniden sorayım o zaman

akşam yemeği derken?CADIARZU

aaa o dün öyleydi hem 2 öğün yedim ne var yani o mkadar olsuunnn

hem tabi koçluktan istifade etme, bari istifa et o da olmadı git istifra et:roflol:

Dilde bir karış:dilcikar:Hemen savunma hazır senin o 2 öğünün 12 öğne bedel:roflol:
Etmiyom len istifa ben hakkımla geldim buralara:roflol:
Bu arada bende götürdüm bugün pizzaları ohhh sefam olsunŞeniz

öğle yemeği yedim demişsin ya
ne yedin diye sordum
Öğle yemeği ne demek demedim...
kaydirigubbakcemile

Sen tabi İngilizce dersi vermekten olumlu olumsuz kelimeyi ayıramazsın şimdikaydirigubbakcemile3
Sana olumsuz cümle kurarken kelimenin başında not desek olurmuki kız:roflol:

kız alıntı yapmadım diye ben anlatamadım sen de anlamadın tabi

yeniden sorayım o zaman

akşam yemeği derken?CADIARZU

heh aksam yemegı yedım evet sımdı oldu :)
Aksam yemegınde; 1 pors tavuklu patates yemegı, yarım dil kıtır ekmek yedım.. kaydirigubbakcemile3

Yok artık :roflol:Orta boy pizza yediğin yetmiyormuş gibi birde üstüne kazandibi yedin:icecream::icecream:Allahım ben ne diyim sana yok ben koçluktan istifade ediyorum ben seni zayıflatamıcamsırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun arkadaşım valla bende haftann bir günü pis boğazlı olmaktan yanayım acaba bugün bendemi yesemkafamçokkarıştı

1. delüüüüüüüüüüüüüüüüü :roflol::roflol::roflol:

aaa o dün öyleydi hem 2 öğün yedim ne var yani o mkadar olsuunnn

hem tabi koçluktan istifade etme, bari istifa et o da olmadı git istifra et:roflol:

2. delü :roflol::roflol::roflol: ayrıcana gülcüm hakikaten sen pizzaa gazoz kazandibi bu nasıl diyet şekerim, topla bakem kaç kalori bu yediklerin lülülülülülü

2. delü :roflol::roflol::roflol: ayrıcana gülcüm hakikaten sen pizzaa gazoz kazandibi bu nasıl diyet şekerim, topla bakem kaç kalori bu yediklerin lülülülülülü

Vallahı yaaaa.....:roflol: aklına ne estıyse yıyon gul masallahh senın dıyeteee zayıflarsan bızde yapaak.. :roflol:

Nasıl öğle yemeği derken ? :bbo:
Bildigimiz öğle yemegı öğle saatınde yenılen yemek.. kaydirigubbakcemile3

3. delü :roflol::roflol::roflol: ayyyy hepiniz bi alemsizniz heeeee sabah sabah güldürdünüz beniiiiiii delülerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :roflol::roflol::roflol:

şimdi ben dün sabah kahvaltı yapamadım, annem hafta sonu oy kullanmak için nazilliye gitti, o yüzden sabah kalkınca canım bişi istemedi, egeyle sabah 7 de kalktık 9 a kadar oynadık egenin karnını doyurduk sonra tekrar uyuduk saat 11.30 da uyandı ege babası aldı götürdü odaya ben 12 ye kadar bir güzel uyudum sonrasında kalktım hazırlandık çıktık oy kullandık derken eve geldik köfte pilav mercimek çorbası yaptım akşam

2 adet köfte
2 kaşık pilav
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt yedim .
dün yediğim sadece buydu tabii akşam yemeğine kadar 2 tane elma yedim arada.

amaaaaaaaaa kilomda bir değişiklik yok kızlar yaaa 56,9 kiloyummm

1. delüüüüüüüüüüüüüüüüü :roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3Aslında o diyet listesini ben yazmıştım Güle zayıflar diye ama olmadı galiba 15000 kalorilik bir diyetti en iyisi 14000 lik bakayım bir tane:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3Aslında o diyet listesini ben yazmıştım Güle zayıflar diye ama olmadı galiba 15000 kalorilik bir diyetti en iyisi 14000 lik bakayım bir tane:roflol::roflol:

bencedeeeeeee bak bakkk olmaz böyleeeeeeeeeeeee olmazzzzzzzzzzzzz :roflol::roflol::roflol:

merhaba arkadaşlar ipin ucunu bende kaçırdım walla şimdilik 60 indim ya gerisi gelir inş..biraz dikkat ederek bekleyeceğim çok sıkmayacağım kendimi...

X