Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay 75 kiloluk bir tulum 65.küsür kiloluk bir kadına tosunmu diyor duyamadım:)))) Hadi len sen kendine bak doğum yaptın 6 ay oldu hala loğusa gibisin kızım ben 65 küsür kiloyum,her sabahta yürüyüşümü yapıyom yazın ben bikini giyerken sen siyah mayo giycen şişko:roflol: sen düşün..Çık artık şu loğusalıktan ya 40 gün sürüyor 6 ay değildelikafaduldenOğlumunda kiloları dert oldu içine kıskananlar çatlasın.Maşallah de çocuğuma yaaa alla senin yüzünden kemik torbası gibi olursa görürsün.sütüm yarıyor şekerim sende yemek yedir seninde olurdelikafadulde
:mymeka::mymeka::mymeka:
Önce peşinen tokatlarımı patlatim de sonra başlayiim...
1.Ben 75 değil 70 oldum canııımmm
2.Beni kocam böyle beğeniyor,dermişiiiiiiiimmmmm
3.Şişko değil balık etliyiim
4.Lan şimdiden sonra azmettim ben de 65 e düşmezsseeeemmmm,sana baskülün resmini çekip yollicam 1 ay ver bana
5.Yollayamazsam kilo veremediğimden değil bil ki kocamın beni böyle daha çok beğenip nooooluuuur kilo verme diye ağlamasındandır
6.Şişko sana derlerrr,sarelle ve baklavaları ne çabuk unuttun
7.Ne siyah mayosu oluum ben haşemayla girem denizeee
8.Senin tosuna bişiy olmaz benim maşallhıma mı kalmış o tosbaaa
9.Ben aç mı bırakıyom kuzumu hem yiyom hem yediriyooom
10.Sensin Şişkoooooookötükedihüso:1ninca::mymeka:kaydirigubbakcemile
Lan Duygu bak kafamı bozma 60 olurum hatta 50 olurum sonra da feyşın tivi ye çıkarım defileye hepiniz çotannnk diye çatlarsınız ona göreeeee
Betül benim akşam menüm de aynısı ,afiyet olsuuun...
Serapcım sana tebrikler canımm:)))
Bende yazayım bari pek diyet gibimi bilmem artıkkaydirigubbakcemile3
Sabah sağanda yumurta(sucuklu)3 dilim ekmek,1 bardak meyve suyu,1 bardak çay
Öğlen su:)))
Akşam kereviz yemeği ve yoğurt
Canım ziyaretcı mesajına yazdım onu baskaları gorebılıyor ozel mesajları baska kımse goremıyor ozelın kapalıydı zıyaretcı mesajını kullandım bende
... sımdı sana bır lınk verecegım cetvel yapmayı bılıyorsun sanırım sen yaptıktan sonra ılk sıradakı lınkı bana kopyala ben sana gerı bır lınk verıcem onu yapıstıracaksın doğm çizelgene tamam mı..
Pregnancy Due Date - Due Date Calculator | Pregnancy Countdown | Baby Ticker
ben bu sabah iştahsızdımmm 3 dilim çavdar ekmeği 1 domates bir salatalık 1 fincan çay 1 şekerli 1 kibrit kutusu kadar peynir 4 zeytin dpmates salatalığa zeytinyağ ve limoın döktüm ama tuz değill veee 1 çokoprens :) napiim krizim tuttu onu yemeseydim çikolata yiyecektimmm halada kendimi iyi hisstemiyorum o çikolata mideme inmedikçeee:roflol: ha bitmedi sonra bir nescafe kahvaltıdan 1 saat sonra tabii şimdide öğlen yemeği yemedim henüz elma yiyom elimde duruyorrr:roflol:
Sayra arkadasım 4 kılo pek dert sayılmaz ama senı onu 4 un katlarına cıkarmada bu gıdısle onemlı olan o.. kaydirigubbakcemile3
Valla bı yemeye verınce ınsan gerısı gelmıyor tıpkı benım dogumdan sonra yaptıgım gıbı.. cokacimcoook
Ara; 1 muz, 2 bıskuvı...
Ah canım yaa bi dr a görün istersen mazallah hastalanırsın hiç bişey yememişsin bende senin gibiyim hiç bişey yiyemiyorum ağzımda çoğalıyo sankidelikafadulden
aynen bacım görüneyim doktora dimiiiiii sonra neme lazımmmmm kilo milo veririmmmm valla benden adam olmazzz dün kaçırdım gene yawwwwwwww bişeye sinirlendim oturdum yedimmmmsenağlama