- 1 Mayıs 2007
- 6.937
- 3.265
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
betülcüm saol cnm.inşallah bi an önce biter şu bulantılarımda yemek yemeye başlarım.ne yesem çıkarıyorum bebegimide besleyemiyorum diye korkuyorum....
slm kızlar öncelikle hepinizin gözü aydın....bende 2009 eylül anne adayıyım..yalnız size sormak istedigim bikaç sey var.ben 47 kiloyla hamile kaldım şuan 13 haftalık hamileyim vede hep kustugum için hiç kilo almadım...artı olarak zaten zayıf birisi oldugum için acaba gebeligimin sonuna dek böle azmı kilo alcam yada kaç kilo alcam benim gibi zayıf hamile kalan varmıydı...varsa kaç kilo aldılar...benim için dogum sonrası kilo vermek diye bi dert olmayacak sanırım...
betülcüm saol cnm.inşallah bi an önce biter şu bulantılarımda yemek yemeye başlarım.ne yesem çıkarıyorum bebegimide besleyemiyorum diye korkuyorum....
İlk yazımıda ekledim takip için harika oldu bu topic...SOğan suyu yerine elma sirkeli su içtim sabah aç karnına ve yatmadan önce ve yediklerime dikkat ettim ama hafta sonu çok tatlı yedim itiraf edeyim...Bu sabhki kilom 61.9 bence çok iyi 1.1 kilo vermişim harika da spor şart arkadaşlar kilolar gider ama sarkık görüntü oluşur azcık vaktim olsada sporada gitsem evde olmuyor yaa...
öğlen 4 ızgara köfte
1 bardak ayran bir kase tarhana çorbası ekmek yemedimmm kaydirigubbakcemile2
Canım nasıl gelısmeler varmıı azalma varmı kılo da kac gunde tartılıyorsun .. hihoyyyt