Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

betülcüm saol cnm.inşallah bi an önce biter şu bulantılarımda yemek yemeye başlarım.ne yesem çıkarıyorum bebegimide besleyemiyorum diye korkuyorum....

betülcüm saol cnm.inşallah bi an önce biter şu bulantılarımda yemek yemeye başlarım.ne yesem çıkarıyorum bebegimide besleyemiyorum diye korkuyorum....

Bende kılo verdıgım zaman doktorum kılo vermenı sevmıyorum ne kadar bulantın olsada tuzlu seyler yemeye calıs demişti.. ufacık yedıgın bır seker bıle bebegıne faydası olur merak etme demişti.. yanı bebegı besleyemıyorum dıye uzulme.. henuz zaten cok kucuk.. bu arada sana bır tavsıye.. nanelı yesıl yada ozelıkle mavi sakızlar mesela vıvıdent- first gıbı meyvelı degıl ama sadece mavı renklı olanlar baya ıyı gelmıstı bana ıcımı rahatlatıyor bulantımı alıyordu kısa surede olsa.. mesela sınavlarıma hep oyle gırdım sınavdayken kusma sorunu yasamayım dıye :)
cok rahatllattı.. bırde sabahları kalkar kalmaz kac kere gıderdım banyoya ama tuzlu peynır bıraz bastırıyor bır lokma agzına atınca.. rıca ederım canım..
sevgıler..

slm kızlar öncelikle hepinizin gözü aydın....bende 2009 eylül anne adayıyım..yalnız size sormak istedigim bikaç sey var.ben 47 kiloyla hamile kaldım şuan 13 haftalık hamileyim vede hep kustugum için hiç kilo almadım...artı olarak zaten zayıf birisi oldugum için acaba gebeligimin sonuna dek böle azmı kilo alcam yada kaç kilo alcam benim gibi zayıf hamile kalan varmıydı...varsa kaç kilo aldılar...benim için dogum sonrası kilo vermek diye bi dert olmayacak sanırım...

mrb canım, yardımcı olabılmek ısterdım ama ben hamıle kaldıgımda normal kılomun uzerınde oldugum ıcın sorun hakkında bır fıkrım yok. ancak hamılelıgın ılk aylarında bulantılardan dolayı kilo vermek normal diye biliyorum. o yüzden telaş etme bence.

sabah herzamanki menüm olduğu için yazmaya gerek duymuyorum ama ekstra olarak pazar kahvaltısında bır poğaça yedim. ara öğün portakal suyu. kahvaltıyı gec yaptıgım ıcın oglen yemedim. ayrıca yarım saat bebişimle yürüyüşe çıktık.

Gunaydınlaarr herkesleree... hihoyyyt

Sabah kalktıgımda; bol lımonlu ıhlamur, yr. cay tabagı kuruyemıs (3 badem,1 cevız, 4 kaju)

Kahvaltı; 1 has. yumurta, çeçil peynr, maydonoz, 1 dil kıtır ekmek, sıkma port.-nar, 1 çay kas. çilek reçeli...
cokacimcoook

Son düzenleme:
ben sabah bir dilim peynir bir dilim ekmek yidim
ara öğün 1 elma
öğleyin 1 tabak conrfilex, 1 bardak süt, 2 çorba kaşığı etli pilav.
yemekten sonra 1 fincan yeşil çay

Son düzenleme:
Ara; 1 muz, kucuk kase pudıng..

Öğle; 1 pors. patates yemegı, 1 dil. kıtır ekmek, 2 kasık yogurt..

naber millet kilolar ne alemde ben bu hafta sonu bayaaa kaçırdımmm maleseff diet miyet kalmadıı valla ama bu sabah başladım genee

ben kahvaltıda 2 tuzsuz etimek üzerine diet peynir koyup yedim 1 domates 1 salatalık 1 bardak süt ama lıght olandan yedim başka da bişii yemedim öğlen içinde 1 kase çorba 2 etimek az sonra da 1 elma yicem ara öğün bir kase yoğurt yicem tabii

canım bulantıların için havuç ye benimde bulantılarım vardı ama yemek yiyordum mecburen bebeğim için o halimde yemek yapıyordum burnumu kapatarak ayyy seni çok iyi anlıyorum bu arada susam yiyorsan hemen kes zira bulantı yapar yakında bulantıların geçer 4 aydan sonra benim geçmişti kilo almayada başlayacaksın ama bu seferde çok yeme sonra kilo vermeye uğraşırsın sağlıklı beslen

Son düzenleme:
herkese mrb, sabah; 2 dilim ekmek, beyaz peynır, yumurta, tereyağı, sıkma portakal suyu; ara öğün, bır elma; öğlen, bır kase yogurt, bır dılım ekmek. aksama da balık yıycem. sabah bıraz plates yaptım. fırsat bulursam aksamda bıraz yuruyus yapmayı dusunuyorum.

Ben de geçen hafta 2 kilo verdim şimdi dikkat ediyorum biraz
sabah 1 dilim nutellalı ekmek 1 bardak süt.
Öğlen 2 dilim peynirli börek,ayran,1 danette.

Şimdi arada biraz meyve yerim.Akşama köfte makarna var azıcık yiyeceğim 6 dan sonra bişey yemek yok.Bir de bugün sporum var...

İlk yazımıda ekledim takip için harika oldu bu topic...SOğan suyu yerine elma sirkeli su içtim sabah aç karnına ve yatmadan önce ve yediklerime dikkat ettim ama hafta sonu çok tatlı yedim itiraf edeyim...Bu sabhki kilom 61.9 bence çok iyi 1.1 kilo vermişim harika da spor şart arkadaşlar kilolar gider ama sarkık görüntü oluşur azcık vaktim olsada sporada gitsem evde olmuyor yaa...

Merhaba arkadaşlar bu ikinci haftanın sonu bu hafta sirkeli karışımı içmedim ama tartıda 60.2-60.9 geliyorum ya ama ben 2 kilo vermiş gibi hissetmiyorum acaba bizm tartı mı bozuk...

öğlen 4 ızgara köfte
1 bardak ayran bir kase tarhana çorbası ekmek yemedimmm kaydirigubbakcemile2

Aksam; tavuk corb, 1 dil.kıtır ekmek, 1 kasık yogurt, tavuk göğsü..

Canım nasıl gelısmeler varmıı azalma varmı kılo da kac gunde tartılıyorsun .. hihoyyyt

hergün tartılıyorum ama yazmıcam buraya,
diyetimin 1 haftası bitsin öyle yazcam çarşamba başlamıştım çarşamba yazarım canım

akşam: 8 kaşık pırasa yemeği 3 kaşık yoğurt ekmek yemedim yine

Bende 65 olmak istiyorum ama olamıyorum yaaa çok yedim bir kaç gündür birisi bana dur desin:KK43:((
Bende yarın sabah yazayım bari yoksa veremicem şu kiloyu..

X