Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

Canım ben Egenin doktoruna sordum sorun olmaz dedi..Ama yine sen bilirsin canım...
Evet sallama çaylardan..Tek tek alıp ben uğraşamam ama tabi sen yapabilirsen daha iyi olur bencede...

Elifçim sana özelden yazamadım unutmuştum gündüz şimdi yazını görüncede baktım özelin kapalı unutmadan burdan yazayım bari 30 kilonun hikayesinikaydirigubbakcemile5

Öncelike her sabah aç karnına kayısı ve 2 bardak su içmeni tavsiye ederim..Bağırsaklarının düzgün çalışmasını sağlamak için...aynı zamanda su içer içmez metobolizma çalışmaya başlıyor..
Sonrasında ben çok güzel bir kahvaltı yapıyorum aklına ne gelirse yiyebilirsin çünkü canın çeken şeyleri akşam saatlerinde yememen gerekiyor..mesela canın kekmi yemek istedi sabah kahvaltıda bunu ye zaten akşama kadar elbet bunu eritceks
gelelim kahvaltıya her sabah mutlaka haşlanmış bir yumurta yiyorum..Bir bardak meyve suyu bir bardak süt içiyorum çay içmiyorum.Peynir,1 çorba kaşığı zeytinyağı kekik ve pul biberle karıştırıyorum(hem bağırsakların çalışıyor hemde pul biber metobolizmayı hızlandırıyor)domates salatalık,zeytin..yani ne istersen ye reçel ye bal ye..
işte bütün öğün bu..En önemli öğün..Hem sütün gelecek bu öğün sayesinde..Hemde sen nefsini tamamen köreltmiş olcaksın..Zaten bu kahvaltıyı yapınca akşama kadar sadece su meyve suyu,bitki çayı içerek devam ediyorum çünkü midede yer yok..Sonra akşam üstüde en geç saat 7de ama en geç yine bir öğün abartmadan yiyorum..Mesela tavuk ızgara yanında salata çorba falan..Arkasından hemen bir yeşil çay yada form çayı..Saat 7 de yemek faslı bitmiş oluyor..Birdaha ağzıma lokma koymuyorum..
Şimdi her sabah 1 saat civarında yürüyorum yaklaşık 4 km kadar..Buna ek olarak yürüyüşe çıkarken karnıma badem yağı sürüyorum ve streç filmle sarıyorum..hem beslesin hemde terletsin diye..Çokta güzel terletiyor..Banyoda karnımı ve bacaklarımı kabak lifiyle ovuyorum masaj yapıyorum kan dolaşımı hızlansız sıkılaşsın diye..
Bu arada öğlen eğer tatlı yemek istersen en iyi seçim aşure..Hem sütün buğdaydan dolayı inanılmaz çoğalıyor hemde tatlı zevkini yaşıyorsun..Tabi seversen..Hazırda var bir paketten 4 kase çıkıyor..2 paket alıp 8 kase yapıp 1 hafta boyunca hergün bir kase yiyebilirsin.Ayrıcam tokta tutuyor aşure..
İşte 30 kiloyu aynen böyle verdim canım..Şimdi keyfini sürüyorum..Darısı hepinizin başına inşallah..Bu arada 5 kilo daha vercem ama acelem yok artık..Sormak istediğin birşey olursa yine sor canım..iYİ geceler...

yerimsenibena.s.

teşekkür edrim canım. darısı başımıza. gercekten tebrık edıyorum senı verdıgın kılolardan ötürü. gayet saglıklı bır programın var. ne kadar surede vermıstın bu kadar kıloyu.ben hazırana kadar baya bı kılo vermek ıstıyorum bakalım nolcak... baskülümün pili bitmiş. tartılamadım bu hafta.

betülcüm tebrik ederim daha nice kilolara inşallah bugünkü menün afiyet olsun yalnız bişey sorcam çorbanın yanında neden slata falan yemiyorsunuz hem biraz daha tok tutardı...

bu arada elif arkadaşım benim adım da fatma a.s.
bu sirkeli karışıma tarçın katmayı iyiki söylemişssin sabah o şekilde içtim içimi de daha hoş oldu teşekkürler

rica ederim canım. ben bugun henuz içmedim unuttum sirkeyi.aksam ıceyım barı. betülcüm seni de tebrik edrim...ben tartılmadım bu hafta .inşallah bende vermişimdiirr. daha bi gaza geliyo insan...

ben sabah; 2 dilim ekmek, tereyağı, peynirli yumurta, 3 zeytin, bir tatlı kaşığı pekmez yedim...kahvaltımı gec yaptım bu saate kadarda bısey yemedım . bırazdan bır tane elma yıycem ara öğün olarak...

Bahane uydurma kız.. :eek:klava: hadı benle aranda 12 yas var.. duyguyla da 5 yas var.. ama o da 30 kılo verdı benden bıle fazla ...
Demekkı sadece yasla bıtmıyo... ayrıca daha once yaptıgım bır hatırlatmayı yapayım.. cogu unlu mankenın yası 30 a dayanmıs vazıyette hatta gecmıs, ama hala tas gıbı dolasıyorlar.. yerimseniben
Bahane yok mızıkcılık yapma.. :mymeka: ne bılıyosun belkı sen hızlanıcan sonradan ben kalıcam dımdızlak.. :dilcikar: devam devam kaydirigubbakcemile
Teskur ederım canımmm ciğerim moral bozmak yok motıvasyon son surat ok... Şeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Evet ayten doğru söylüyor demek benim gibi 30 kilon olsaydı napcaktın acaba kaderine razı olcaktın demek:mymeka:Kızım yaşla başla alakası yok..Metobolizma meselesi en başta aç kk de diyet başarı öykülerini oku bak 40 yaşında kadınlar nasıl kilo vermiş ve onun yanında 23 yaşında bir kızcağız kaç kiloymuş ve vermeye çalışıyorlar..Bu iş irade işi herkes yapabilir..Bak ben hepinizde önce verdim dipçik gibi dolaşıyom l:)))))
ohhhhhhhh ballı simitler yedim çikolatalar yedimmmmmmmmmmmm ohhhh içime işlemiş yaaa doya doya ne istediysem yedimmmmmmmmmmmm
:bbo:kafamçokkarıştı

teşekkür edrim canım. darısı başımıza. gercekten tebrık edıyorum senı verdıgın kılolardan ötürü. gayet saglıklı bır programın var. ne kadar surede vermıstın bu kadar kıloyu.ben hazırana kadar baya bı kılo vermek ıstıyorum bakalım nolcak... baskülümün pili bitmiş. tartılamadım bu hafta.

Canım ben 5.10 günde eski kiloma döndüm..95 kilo doğuma girdim 92 kilo çıktım şaka gibi demikafamçokkarıştıAyık olmasam doğurduğuma inanmıcaktım yani o derece:a015:
5 ay 10 günde 68 kiloya düştüm şimdi 65 küsürüm:teytey::teytey:Bundan sonrada yavaş yavaş 60 63 arasına gelmek istiyorum yaza kadar..

Birşey değil canım..
Evet ben ama kahvaltıyı daha sıkı yaptım senden..İstediğim herşeyi kahvaltıda yiyorum hatta simit boyoz bile.. öğlen ikindi birşey yemedim..Akşamda çorbanın yanında yemek yedim..Haşlanmış yumurtayı hergün ye bence hemen hergün yiyorum..Birde meyvce suyu hergün içmeni tavsiye ederim hem şeker ihtiyacını karşılıyorsun hem süt yapıyor..
Tebrikler sanada hadi bakalım inşallah sonuna kadar gider...
Ama tabiki ben ne yaptım hemen dedim kendimi bir ödüllendireyim 600 gr aldım iki gündesenağlamaYa birde emzirince veriliyormuş ye bakalımda emzirince sadece veriliyormu:mymeka:Kim söylediyse yalan söylemiş:kızgın:Neyse bugün yine kendime çeki düzen vericem tabi başarabilirsem akşam yine misafirlikte olucaz çünkü:çok üzgünüm:
En kötü ihtimalle pazartesi yürüyüşle başlayıp bir şok diyet yaparım iki günlük toplarım kendimi inşallah:a015:

boyoz muuuu
izmirdeyken bizde çok yerdik boyoz buralarda pek bilinmiyor. genelde izmire özel herhalde
şimdi sen boyoz diyince o günleri hatırladım içim sızladı.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Evet ayten doğru söylüyor demek benim gibi 30 kilon olsaydı napcaktın acaba kaderine razı olcaktın demek:mymeka:Kızım yaşla başla alakası yok..Metobolizma meselesi en başta aç kk de diyet başarı öykülerini oku bak 40 yaşında kadınlar nasıl kilo vermiş ve onun yanında 23 yaşında bir kızcağız kaç kiloymuş ve vermeye çalışıyorlar..Bu iş irade işi herkes yapabilir..Bak ben hepinizde önce verdim dipçik gibi dolaşıyom l:)))))

Canım ben 5.10 günde eski kiloma döndüm..95 kilo doğuma girdim 92 kilo çıktım şaka gibi demikafamçokkarıştıAyık olmasam doğurduğuma inanmıcaktım yani o derece:a015:
5 ay 10 günde 68 kiloya düştüm şimdi 65 küsürüm:teytey::teytey:Bundan sonrada yavaş yavaş 60 63 arasına gelmek istiyorum yaza kadar..

benim hatam doğumdan hemen sonra en azından bır ay sonra yedıklerıme dıkkat etmemek oldu. dıkkat etserydım belkı bende vermıs olacaktım bıraz kılo. ama hıc kısmadım. ne ıstersem yedım. 83 kıloda aklım basıma geldı. insallah gec kalmıs degılımdır. yaza kadar bıraz vermek ıstıyorum.

bu sabah kahvaltıy geç yaptığım için öğlen yemeği yemedim
akşam mönüm: haşlanmış et, 6 kaşık yağsız sossuz benneyaptımki makarna bol salata 3 kaşık yoğurt

canım bişi sorcam peki spor yapıyomusun bunun yanındaCADIARZU

kaydirigubbakcemile5
boyoz muuuu
izmirdeyken bizde çok yerdik boyoz buralarda pek bilinmiyor. genelde izmire özel herhalde
şimdi sen boyoz diyince o günleri hatırladım içim sızladı.

evet canım ızmirin meşhur boyozu:)ıstanbula gelirsem size bir paket getireyim bari:)
canım bişi sorcam peki spor yapıyomusun bunun yanındaCADIARZU

Canım spora yeni başladım yürüyüş..Zaten çocuk büyürken sende biliyorsunki sana baya spor yaptırıyorkaydirigubbakcemile3ı

Son düzenleme:
bende başladım diyete 12 kilo vermem gerek umarım senin gibi başarırım senide tebrik eederim

Son düzenleme:
günaydın
kahvaltımı 11 de yaptım yine çeyrek ekmek domates peynir 1 tane zeytin 3 bardak tek şekerli çay

sabah tarçınlı sirkeli ballı su, ardından 1 adet kuu kayısı

Herkese Guzel pazarlar dılıyorum... a.s.

Bugun kahvaltıyı bıraz gec yaptıgımız ıcın oncesınde bır meyve yedım.. a.s
pazar gunu oldugu ıcın haftada bır gun kendıme bıraz torpıl yaptım ama sadece kahvaltıda... cokacimcoook
bugunku monumu yazayım :))

sabah; 1 muz
kahvaltı ; 2 dil. ekmek, peynır, domates, salatalık, 2 bardk cay.. ek olarak ( torpil :) ; 1 kck dıl. borek, ıkı yagda yumurta..
ıkıncı arayı yemeyecegım.. a.s
öğlen; 1 pors. patates yemegı, 2 kasık yogurt, 1 dil. kıtır ekmek
ara; 1 elma- süt
aksam; 1 kase yayla corbası ekmeksız.. :1rolleyes:

Son düzenleme:
Aytenuummm varmı bır gelısmee cıtır kusss..... delikafadulden
Fıstık abuu... hadı yaz 1 gıttı 2 daha gıttı dıye... Şeniz

slm kızlar öncelikle hepinizin gözü aydın....bende 2009 eylül anne adayıyım..yalnız size sormak istedigim bikaç sey var.ben 47 kiloyla hamile kaldım şuan 13 haftalık hamileyim vede hep kustugum için hiç kilo almadım...artı olarak zaten zayıf birisi oldugum için acaba gebeligimin sonuna dek böle azmı kilo alcam yada kaç kilo alcam benim gibi zayıf hamile kalan varmıydı...varsa kaç kilo aldılar...benim için dogum sonrası kilo vermek diye bi dert olmayacak sanırım...

betülcüm tebrik ederim daha nice kilolara inşallah bugünkü menün afiyet olsun yalnız bişey sorcam çorbanın yanında neden slata falan yemiyorsunuz hem biraz daha tok tutardı...
haklısın canım yalnız ben salata vs seylerı oglene saklıyorum yemege uygun olursa yanında yıyorum... aksamı olabıldıgınce hafıf tutuyorumkı yatma saatına yakın ogun hafıf olsun erıtmeye musaıt olsun dıye..
aslında dedıgın gıbı normal ama bıraz kılo vereyım aksam yemegını az daha zengınlestırebılırım yanına salata yada 1 pors sebze yemegı de ekleyebılırım corbanın.. ancak sımdılık oglene bırakıyorum onları..
ınsan vucudunun metabolızmasının en cok calıstıgı zaman ogle saatlerıymıs bu sayede en dolgun ogunumu oglen yapıyorum bende.. :)
alıstım aksam sadece corba ıcmeye.. bazen kıtır ekmekle ıcıyorum bazen yanlız..
hersey alısmayla gercekten ya ınsan bunyesı herseye ayak uyduruyor aslında..
bırde bazen gozum donunce ben hıcbırsey dınlemıyorum.. o yuzden de tok hıssedıyor olabılırım bır corbayla..kaydirigubbakcemile3 ama sutumun kalıtesınede dıkkat edıyorum orası ayrı.. a.s

[/B]

kım dogru soyluyo onu anlamadım yalnız ayten mı ben mı.. kaydirigubbakcemile3
ayten dogru soyluyo demıssın ama soyledıklerın benımkıne uyuyor.. kaydirigubbakcemile3

slm kızlar öncelikle hepinizin gözü aydın....bende 2009 eylül anne adayıyım..yalnız size sormak istedigim bikaç sey var.ben 47 kiloyla hamile kaldım şuan 13 haftalık hamileyim vede hep kustugum için hiç kilo almadım...artı olarak zaten zayıf birisi oldugum için acaba gebeligimin sonuna dek böle azmı kilo alcam yada kaç kilo alcam benim gibi zayıf hamile kalan varmıydı...varsa kaç kilo aldılar...benim için dogum sonrası kilo vermek diye bi dert olmayacak sanırım...

canım ben cok zayıf hamıle kalmadım normal kılodaydım ancak hamılelıgımın ılk 4,5-5 ayı bulantı cektıgım ıcın kılo almadım aksına 4 kılo fılan verdım bulantıdan kusmadan ıstahsızlıktan..
bulantılar ne zaman gectı o zaman ıstahım acıldı ve 5 aydan sonra doguma kadar 15-16 kılo aldım dusun...
ıstahım donunce hızımı alamammısım... kaydirigubbakcemile3
senınde gececektır sanırım.. 4-5 aydan sonra gecer sanrıım daha 4 ayını doldurmamıssın cunku..
saglıkla kucagına al ınsallah yavrunu.. a.s.

X