- 18 Mart 2009
- 274
- 0
Canım ben Egenin doktoruna sordum sorun olmaz dedi..Ama yine sen bilirsin canım...
Evet sallama çaylardan..Tek tek alıp ben uğraşamam ama tabi sen yapabilirsen daha iyi olur bencede...
Elifçim sana özelden yazamadım unutmuştum gündüz şimdi yazını görüncede baktım özelin kapalı unutmadan burdan yazayım bari 30 kilonun hikayesinikaydirigubbakcemile5
Öncelike her sabah aç karnına kayısı ve 2 bardak su içmeni tavsiye ederim..Bağırsaklarının düzgün çalışmasını sağlamak için...aynı zamanda su içer içmez metobolizma çalışmaya başlıyor..
Sonrasında ben çok güzel bir kahvaltı yapıyorum aklına ne gelirse yiyebilirsin çünkü canın çeken şeyleri akşam saatlerinde yememen gerekiyor..mesela canın kekmi yemek istedi sabah kahvaltıda bunu ye zaten akşama kadar elbet bunu eritceks
gelelim kahvaltıya her sabah mutlaka haşlanmış bir yumurta yiyorum..Bir bardak meyve suyu bir bardak süt içiyorum çay içmiyorum.Peynir,1 çorba kaşığı zeytinyağı kekik ve pul biberle karıştırıyorum(hem bağırsakların çalışıyor hemde pul biber metobolizmayı hızlandırıyor)domates salatalık,zeytin..yani ne istersen ye reçel ye bal ye..
işte bütün öğün bu..En önemli öğün..Hem sütün gelecek bu öğün sayesinde..Hemde sen nefsini tamamen köreltmiş olcaksın..Zaten bu kahvaltıyı yapınca akşama kadar sadece su meyve suyu,bitki çayı içerek devam ediyorum çünkü midede yer yok..Sonra akşam üstüde en geç saat 7de ama en geç yine bir öğün abartmadan yiyorum..Mesela tavuk ızgara yanında salata çorba falan..Arkasından hemen bir yeşil çay yada form çayı..Saat 7 de yemek faslı bitmiş oluyor..Birdaha ağzıma lokma koymuyorum..
Şimdi her sabah 1 saat civarında yürüyorum yaklaşık 4 km kadar..Buna ek olarak yürüyüşe çıkarken karnıma badem yağı sürüyorum ve streç filmle sarıyorum..hem beslesin hemde terletsin diye..Çokta güzel terletiyor..Banyoda karnımı ve bacaklarımı kabak lifiyle ovuyorum masaj yapıyorum kan dolaşımı hızlansız sıkılaşsın diye..
Bu arada öğlen eğer tatlı yemek istersen en iyi seçim aşure..Hem sütün buğdaydan dolayı inanılmaz çoğalıyor hemde tatlı zevkini yaşıyorsun..Tabi seversen..Hazırda var bir paketten 4 kase çıkıyor..2 paket alıp 8 kase yapıp 1 hafta boyunca hergün bir kase yiyebilirsin.Ayrıcam tokta tutuyor aşure..
İşte 30 kiloyu aynen böyle verdim canım..Şimdi keyfini sürüyorum..Darısı hepinizin başına inşallah..Bu arada 5 kilo daha vercem ama acelem yok artık..Sormak istediğin birşey olursa yine sor canım..iYİ geceler...
yerimsenibena.s.
teşekkür edrim canım. darısı başımıza. gercekten tebrık edıyorum senı verdıgın kılolardan ötürü. gayet saglıklı bır programın var. ne kadar surede vermıstın bu kadar kıloyu.ben hazırana kadar baya bı kılo vermek ıstıyorum bakalım nolcak... baskülümün pili bitmiş. tartılamadım bu hafta.