Kilosundan Memnun Olmayan Eylül Anneleriii !..

Ben her akşam yemekten sonra Doğa Phyto form içiyorum..Bir araştır istersen ben çok memnunum çünkü bütün çaylarda sinemaki var bunda yok..İçinde
Maydanoz,rezene,biberiye, mısır püskülü, ravend kökü, sarı halile, gül, kiraz sapı, şahtere otu var..Hepsinin zayıflatıcı etkisi var birde gazı önlüyor..Birde bağırsakları baya hızlandırıyor..

Bu sallama caylardan mı acaba o ?
Sallamaların etkısı orjınaller gıbımıdır acaba bunlarn hepsını alsan karıstırıp bır kavanoza koysak her seferınde cevzede demlesek 2 dk da olmazmı acaba... CADIARZU

Vay sevdım canım boğasın demek eşimin burcu.. kaydirigubbakcemile3

20 dakıka yuruyus yaptım, 1500 km.. hıc yoktan ıyıdır..
hareket olsun aslında en guzelı sabah yapmak ama malum uygun degıl..
ardından dusa gırdım rahatladım valla... bırazdan yatıcam herkese ıyı geceler...

doktora gittiğimiz için akşam yemeğimi geç yedim 1 kase çorba, 8 kaşık yoğurtlu ıspanak 1 dilim ekmek
üstüne 2 bardak çay

az sonra da 1 elma yiyip ve 1 çay bardağı süt içeceğim

20 dakıka yuruyus yaptım, 1500 km.. hıc yoktan ıyıdır..
hareket olsun aslında en guzelı sabah yapmak ama malum uygun degıl..
ardından dusa gırdım rahatladım valla... bırazdan yatıcam herkese ıyı geceler...

bende yuruyus yapıp dus alıcam. rahatlıyo ınsan.aslında sabah yuruyecektım ama mısafır oldugu ıcın yuruyemedım. ıyı geceler canım...

canım emziren anneler kullanabılıyor degılmı bahsettıgın cayı. bazı zayıflama caylarını emzıren annelere onermıyorlar.mesela ender saracın cok guzel zayıflama cayı var. etkılıymıs baya ama emzıren anneler kullanmasın dıyor.

Canım ben Egenin doktoruna sordum sorun olmaz dedi..Ama yine sen bilirsin canım...

Bu sallama caylardan mı acaba o ?
Sallamaların etkısı orjınaller gıbımıdır acaba bunlarn hepsını alsan karıstırıp bır kavanoza koysak her seferınde cevzede demlesek 2 dk da olmazmı acaba... CADIARZU

Vay sevdım canım boğasın demek eşimin burcu.. kaydirigubbakcemile3
Evet sallama çaylardan..Tek tek alıp ben uğraşamam ama tabi sen yapabilirsen daha iyi olur bencede...

Elifçim sana özelden yazamadım unutmuştum gündüz şimdi yazını görüncede baktım özelin kapalı unutmadan burdan yazayım bari 30 kilonun hikayesinikaydirigubbakcemile5

Öncelike her sabah aç karnına kayısı ve 2 bardak su içmeni tavsiye ederim..Bağırsaklarının düzgün çalışmasını sağlamak için...aynı zamanda su içer içmez metobolizma çalışmaya başlıyor..
Sonrasında ben çok güzel bir kahvaltı yapıyorum aklına ne gelirse yiyebilirsin çünkü canın çeken şeyleri akşam saatlerinde yememen gerekiyor..mesela canın kekmi yemek istedi sabah kahvaltıda bunu ye zaten akşama kadar elbet bunu eritceksin..
gelelim kahvaltıya her sabah mutlaka haşlanmış bir yumurta yiyorum..Bir bardak meyve suyu bir bardak süt içiyorum çay içmiyorum.Peynir,1 çorba kaşığı zeytinyağı kekik ve pul biberle karıştırıyorum(hem bağırsakların çalışıyor hemde pul biber metobolizmayı hızlandırıyor)domates salatalık,zeytin..yani ne istersen ye reçel ye bal ye..
işte bütün öğün bu..En önemli öğün..Hem sütün gelecek bu öğün sayesinde..Hemde sen nefsini tamamen köreltmiş olcaksın..Zaten bu kahvaltıyı yapınca akşama kadar sadece su meyve suyu,bitki çayı içerek devam ediyorum çünkü midede yer yok..Sonra akşam üstüde en geç saat 7de ama en geç yine bir öğün abartmadan yiyorum..Mesela tavuk ızgara yanında salata çorba falan..Arkasından hemen bir yeşil çay yada form çayı..Saat 7 de yemek faslı bitmiş oluyor..Birdaha ağzıma lokma koymuyorum..
Şimdi her sabah 1 saat civarında yürüyorum yaklaşık 4 km kadar..Buna ek olarak yürüyüşe çıkarken karnıma badem yağı sürüyorum ve streç filmle sarıyorum..hem beslesin hemde terletsin diye..Çokta güzel terletiyor..Banyoda karnımı ve bacaklarımı kabak lifiyle ovuyorum masaj yapıyorum kan dolaşımı hızlansız sıkılaşsın diye..
Bu arada öğlen eğer tatlı yemek istersen en iyi seçim aşure..Hem sütün buğdaydan dolayı inanılmaz çoğalıyor hemde tatlı zevkini yaşıyorsun..Tabi seversen..Hazırda var bir paketten 4 kase çıkıyor..2 paket alıp 8 kase yapıp 1 hafta boyunca hergün bir kase yiyebilirsin.Ayrıcam tokta tutuyor aşure..
İşte 30 kiloyu aynen böyle verdim canım..Şimdi keyfini sürüyorum..Darısı hepinizin başına inşallah..Bu arada 5 kilo daha vercem ama acelem yok artık..Sormak istediğin birşey olursa yine sor canım..iYİ geceler...

yerimsenibena.s.

Canım ben Egenin doktoruna sordum sorun olmaz dedi..Ama yine sen bilirsin canım...
Evet sallama çaylardan..Tek tek alıp ben uğraşamam ama tabi sen yapabilirsen daha iyi olur bencede...

Elifçim sana özelden yazamadım unutmuştum gündüz şimdi yazını görüncede baktım özelin kapalı unutmadan burdan yazayım bari 30 kilonun hikayesinikaydirigubbakcemile5

Öncelike her sabah aç karnına kayısı ve 2 bardak su içmeni tavsiye ederim..Bağırsaklarının düzgün çalışmasını sağlamak için...aynı zamanda su içer içmez metobolizma çalışmaya başlıyor..
Sonrasında ben çok güzel bir kahvaltı yapıyorum aklına ne gelirse yiyebilirsin çünkü canın çeken şeyleri akşam saatlerinde yememen gerekiyor..mesela canın kekmi yemek istedi sabah kahvaltıda bunu ye zaten akşama kadar elbet bunu eritceksin..
gelelim kahvaltıya her sabah mutlaka haşlanmış bir yumurta yiyorum..Bir bardak meyve suyu bir bardak süt içiyorum çay içmiyorum.Peynir,1 çorba kaşığı zeytinyağı kekik ve pul biberle karıştırıyorum(hem bağırsakların çalışıyor hemde pul biber metobolizmayı hızlandırıyor)domates salatalık,zeytin..yani ne istersen ye reçel ye bal ye..
işte bütün öğün bu..En önemli öğün..Hem sütün gelecek bu öğün sayesinde..Hemde sen nefsini tamamen köreltmiş olcaksın..Zaten bu kahvaltıyı yapınca akşama kadar sadece su meyve suyu,bitki çayı içerek devam ediyorum çünkü midede yer yok..Sonra akşam üstüde en geç saat 7de ama en geç yine bir öğün abartmadan yiyorum..Mesela tavuk ızgara yanında salata çorba falan..Arkasından hemen bir yeşil çay yada form çayı..Saat 7 de yemek faslı bitmiş oluyor..Birdaha ağzıma lokma koymuyorum..
Şimdi her sabah 1 saat civarında yürüyorum yaklaşık 4 km kadar..Buna ek olarak yürüyüşe çıkarken karnıma badem yağı sürüyorum ve streç filmle sarıyorum..hem beslesin hemde terletsin diye..Çokta güzel terletiyor..Banyoda karnımı ve bacaklarımı kabak lifiyle ovuyorum masaj yapıyorum kan dolaşımı hızlansız sıkılaşsın diye..
Bu arada öğlen eğer tatlı yemek istersen en iyi seçim aşure..Hem sütün buğdaydan dolayı inanılmaz çoğalıyor hemde tatlı zevkini yaşıyorsun..Tabi seversen..Hazırda var bir paketten 4 kase çıkıyor..2 paket alıp 8 kase yapıp 1 hafta boyunca hergün bir kase yiyebilirsin.Ayrıcam tokta tutuyor aşure..
İşte 30 kiloyu aynen böyle verdim canım..Şimdi keyfini sürüyorum..Darısı hepinizin başına inşallah..Bu arada 5 kilo daha vercem ama acelem yok artık..Sormak istediğin birşey olursa yine sor canım..iYİ geceler...

yerimsenibena.s.

tebrik ederim canım
ama sanırım senin metebolizmanda hızlı çalıişıyor ben yapsaydım söylediklerini senin kadar veremezdim kesin.
ohhhh sefasını sür artık haketmişsin

tebrik ederim canım
ama sanırım senin metebolizmanda hızlı çalıişıyor ben yapsaydım söylediklerini senin kadar veremezdim kesin.
ohhhh sefasını sür artık haketmişsin

Çok teşekkür ederim canımcım ama benim metobolizmam aslında hiçte hızlı çalışmıyor aslında hatta bende hormon bozukluğuda var..Bunun için baya ilaç kullanmıştım..
Onun için sende yapsan sende verirsin çünkü burda sadece kahvaltı var başka öğün yok incelersen..Öğlen boş akşamda çok hafif..Gece 12 de bile yatsan 7 de yemek yediğini düşünürsen sabah kahvaltı yapma saatine kadar en az 14 saat miden boş kalıyor..Yani sabah kahvaltısını kimseyle paylaşma,öğlen yemeğini arkadaşına,akşam yemeğini düşmanına ver diye boşuna dememişler..Altın kural akşam hiçbirşey yememek aslına bakarsan..

Gunaydınlarr hanımlaar cok mutluyumm bugun de.. :nazar::nazar:
Toplamda 2,200 kg vermıs oldum.. 77.7 ıle basladım bugun 75.2 yım.. hihoyyyt
10.gundeyım.. hemen kahvaltımı yazayım... kaydirigubbakcemile3

Sabah; 1 tutam maydonoz, 1 has. yumurta, peynır, 1 dil. kıtır emek, sıkma portakal-nar...
ara da yanı 11.30 gıbı bır muz yıyıp cıkacagım evden...
öğlen; kursa denk geldıgı ıcın yıyebılecegım tek sey tost..
ara ; da yanımda goturdugum bır elma..
aksam ; 1 kase yayla corbası ekmeksız..

Bugunku ogunum bu toptan yazdım :)

Duygu verdıgın bılgıler ıcın tesekkurler, ıyı olmus yazdıgın..
Fıkır olur hepımıze.. beslenme planımız benzıyor bıraz yalnız ben aksam sadece bır kase corba ıcıyorum 6 bucuk gıbı.. öğlen yıyecegım bır sebze yemegı yada et varsa onları yıyorum hanı aksama kadar yakalım dıye :)
kahvaltıda her gun 1 haslanmıs yumurta ve peynır yıyorum sutumuz kalıtelı olsun dıye :)

1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 adet zeytin
1 çay kaşığı bal
2 dilim etimek
1 bardak şekrsiz çay

betülllllllllllllllllllllllllll
aslında ben seninle iddaya girmek le hata yaptım yaaa senin yaş benden 12 yaş küçük ee doğal olarak metobolizman daha hızlıııııııııııııı, neyse artık bakalım sonucumuz ne olursa boynumuz bükük alıcaz. bu arada daha nice 2 kilolara canım. sanade pravoooooooooo
:lepi:

Duygu verdıgın bılgıler ıcın tesekkurler, ıyı olmus yazdıgın..
Fıkır olur hepımıze.. beslenme planımız benzıyor bıraz yalnız ben aksam sadece bır kase corba ıcıyorum 6 bucuk gıbı.. öğlen yıyecegım bır sebze yemegı yada et varsa onları yıyorum hanı aksama kadar yakalım dıye :)
kahvaltıda her gun 1 haslanmıs yumurta ve peynır yıyorum sutumuz kalıtelı olsun dıye :)

Birşey değil canım..
Evet ben ama kahvaltıyı daha sıkı yaptım senden..ıstediğim herşeyi kahvaltıda yiyorum hatta simit boyoz bile.. öğlen ikindi birşey yemedim..Akşamda çorbanın yanında yemek yedim..Haşlanmış yumurtayı hergün ye bence hemen hergün yiyorum..Birde meyvce suyu hergün içmeni tavsiye ederim hem şeker ihtiyacını karşılıyorsun hem süt yapıyor..
Tebrikler sanada hadi bakalım inşallah sonuna kadar gider...
Ama tabiki ben ne yaptım hemen dedim kendimi bir ödüllendireyim 600 gr aldım iki gündesenağlamaYa birde emzirince veriliyormuş ye bakalımda emzirince sadece veriliyormu:mymeka:Kim söylediyse yalan söylemiş:kızgın:Neyse bugün yine kendime çeki düzen vericem tabi başarabilirsem akşam yine misafirlikte olucaz çünkü:çok üzgünüm:
En kötü ihtimalle pazartesi yürüyüşle başlayıp bir şok diyet yaparım iki günlük toplarım kendimi inşallah:a015:

betülllllllllllllllllllllllllll
aslında ben seninle iddaya girmek le hata yaptım yaaa senin yaş benden 12 yaş küçük ee doğal olarak metobolizman daha hızlıııııııııııııı, neyse artık bakalım sonucumuz ne olursa boynumuz bükük alıcaz. bu arada daha nice 2 kilolara canım. sanade pravoooooooooo
:lepi:

Bahane uydurma kız.. :eek:klava: hadı benle aranda 12 yas var.. duyguyla da 5 yas var.. ama o da 30 kılo verdı benden bıle fazla ...
Demekkı sadece yasla bıtmıyo... ayrıca daha once yaptıgım bır hatırlatmayı yapayım.. cogu unlu mankenın yası 30 a dayanmıs vazıyette hatta gecmıs, ama hala tas gıbı dolasıyorlar.. yerimseniben
Bahane yok mızıkcılık yapma.. :mymeka: ne bılıyosun belkı sen hızlanıcan sonradan ben kalıcam dımdızlak.. :dilcikar: devam devam kaydirigubbakcemile
Teskur ederım canımmm ciğerim moral bozmak yok motıvasyon son surat ok... Şeniz

Son düzenleme:
slm kızlar bende aranıza geldımtürkıyedeyken enson 55 kiloydum ( 1 ay önce) burayageldiğimde düzenlı olarak hergun yuruyus yapıyorum veyedıklerıme dıkkat ediyorum hedefım 48 kıloya duşmek birazda dogumdan kalan göbegimi kuçültmek desek daha iyi olur... bu gun tartılcam bakalım kaç kıloyum ona göre sıkı bı rejıme baslarım artıkk...

ohhhhhhhh ballı simitler yedim çikolatalar yedimmmmmmmmmmmm ohhhh içime işlemiş yaaa doya doya ne istediysem yedimmmmmmmmmmmm

kahvaltımı geç yaptım 12 de yazmama gerek yok hergün ayı şeylei yiyorum

Gunaydınlarr hanımlaar cok mutluyumm bugun de.. :nazar::nazar:
Toplamda 2,200 kg vermıs oldum.. 77.7 ıle basladım bugun 75.2 yım.. hihoyyyt
10.gundeyım.. hemen kahvaltımı yazayım... kaydirigubbakcemile3

Sabah; 1 tutam maydonoz, 1 has. yumurta, peynır, 1 dil. kıtır emek, sıkma portakal-nar...
ara da yanı 11.30 gıbı bır muz yıyıp cıkacagım evden...
öğlen; kursa denk geldıgı ıcın yıyebılecegım tek sey tost..
ara ; da yanımda goturdugum bır elma..
aksam ; 1 kase yayla corbası ekmeksız..

Bugunku ogunum bu toptan yazdım :)

betülcüm tebrik ederim daha nice kilolara inşallah bugünkü menün afiyet olsun yalnız bişey sorcam çorbanın yanında neden slata falan yemiyorsunuz hem biraz daha tok tutardı...

bu arada elif arkadaşım benim adım da fatma a.s.
bu sirkeli karışıma tarçın katmayı iyiki söylemişssin sabah o şekilde içtim içimi de daha hoş oldu teşekkürler

slm kızlar bende aranıza geldımtürkıyedeyken enson 55 kiloydum ( 1 ay önce) burayageldiğimde düzenlı olarak hergun yuruyus yapıyorum veyedıklerıme dıkkat ediyorum hedefım 48 kıloya duşmek birazda dogumdan kalan göbegimi kuçültmek desek daha iyi olur... bu gun tartılcam bakalım kaç kıloyum ona göre sıkı bı rejıme baslarım artıkk...

kızım dalga mı geçiyo ya zaten çok zayıfsın allah bilir boyun da uzundur senin :mymeka:

X