- 18 Mart 2009
- 274
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her akşam yemekten sonra Doğa Phyto form içiyorum..Bir araştır istersen ben çok memnunum çünkü bütün çaylarda sinemaki var bunda yok..İçinde
Maydanoz,rezene,biberiye, mısır püskülü, ravend kökü, sarı halile, gül, kiraz sapı, şahtere otu var..Hepsinin zayıflatıcı etkisi var birde gazı önlüyor..Birde bağırsakları baya hızlandırıyor..
boğa canım
20 dakıka yuruyus yaptım, 1500 km.. hıc yoktan ıyıdır..
hareket olsun aslında en guzelı sabah yapmak ama malum uygun degıl..
ardından dusa gırdım rahatladım valla... bırazdan yatıcam herkese ıyı geceler...
canım emziren anneler kullanabılıyor degılmı bahsettıgın cayı. bazı zayıflama caylarını emzıren annelere onermıyorlar.mesela ender saracın cok guzel zayıflama cayı var. etkılıymıs baya ama emzıren anneler kullanmasın dıyor.
Evet sallama çaylardan..Tek tek alıp ben uğraşamam ama tabi sen yapabilirsen daha iyi olur bencede...
Bu sallama caylardan mı acaba o ?
Sallamaların etkısı orjınaller gıbımıdır acaba bunlarn hepsını alsan karıstırıp bır kavanoza koysak her seferınde cevzede demlesek 2 dk da olmazmı acaba... CADIARZU
Vay sevdım canım boğasın demek eşimin burcu.. kaydirigubbakcemile3
Canım ben Egenin doktoruna sordum sorun olmaz dedi..Ama yine sen bilirsin canım...
Evet sallama çaylardan..Tek tek alıp ben uğraşamam ama tabi sen yapabilirsen daha iyi olur bencede...
Elifçim sana özelden yazamadım unutmuştum gündüz şimdi yazını görüncede baktım özelin kapalı unutmadan burdan yazayım bari 30 kilonun hikayesinikaydirigubbakcemile5
Öncelike her sabah aç karnına kayısı ve 2 bardak su içmeni tavsiye ederim..Bağırsaklarının düzgün çalışmasını sağlamak için...aynı zamanda su içer içmez metobolizma çalışmaya başlıyor..
Sonrasında ben çok güzel bir kahvaltı yapıyorum aklına ne gelirse yiyebilirsin çünkü canın çeken şeyleri akşam saatlerinde yememen gerekiyor..mesela canın kekmi yemek istedi sabah kahvaltıda bunu ye zaten akşama kadar elbet bunu eritceksin..
gelelim kahvaltıya her sabah mutlaka haşlanmış bir yumurta yiyorum..Bir bardak meyve suyu bir bardak süt içiyorum çay içmiyorum.Peynir,1 çorba kaşığı zeytinyağı kekik ve pul biberle karıştırıyorum(hem bağırsakların çalışıyor hemde pul biber metobolizmayı hızlandırıyor)domates salatalık,zeytin..yani ne istersen ye reçel ye bal ye..
işte bütün öğün bu..En önemli öğün..Hem sütün gelecek bu öğün sayesinde..Hemde sen nefsini tamamen köreltmiş olcaksın..Zaten bu kahvaltıyı yapınca akşama kadar sadece su meyve suyu,bitki çayı içerek devam ediyorum çünkü midede yer yok..Sonra akşam üstüde en geç saat 7de ama en geç yine bir öğün abartmadan yiyorum..Mesela tavuk ızgara yanında salata çorba falan..Arkasından hemen bir yeşil çay yada form çayı..Saat 7 de yemek faslı bitmiş oluyor..Birdaha ağzıma lokma koymuyorum..
Şimdi her sabah 1 saat civarında yürüyorum yaklaşık 4 km kadar..Buna ek olarak yürüyüşe çıkarken karnıma badem yağı sürüyorum ve streç filmle sarıyorum..hem beslesin hemde terletsin diye..Çokta güzel terletiyor..Banyoda karnımı ve bacaklarımı kabak lifiyle ovuyorum masaj yapıyorum kan dolaşımı hızlansız sıkılaşsın diye..
Bu arada öğlen eğer tatlı yemek istersen en iyi seçim aşure..Hem sütün buğdaydan dolayı inanılmaz çoğalıyor hemde tatlı zevkini yaşıyorsun..Tabi seversen..Hazırda var bir paketten 4 kase çıkıyor..2 paket alıp 8 kase yapıp 1 hafta boyunca hergün bir kase yiyebilirsin.Ayrıcam tokta tutuyor aşure..
İşte 30 kiloyu aynen böyle verdim canım..Şimdi keyfini sürüyorum..Darısı hepinizin başına inşallah..Bu arada 5 kilo daha vercem ama acelem yok artık..Sormak istediğin birşey olursa yine sor canım..iYİ geceler...
yerimsenibena.s.
tebrik ederim canım
ama sanırım senin metebolizmanda hızlı çalıişıyor ben yapsaydım söylediklerini senin kadar veremezdim kesin.
ohhhh sefasını sür artık haketmişsin
Duygu verdıgın bılgıler ıcın tesekkurler, ıyı olmus yazdıgın..
Fıkır olur hepımıze.. beslenme planımız benzıyor bıraz yalnız ben aksam sadece bır kase corba ıcıyorum 6 bucuk gıbı.. öğlen yıyecegım bır sebze yemegı yada et varsa onları yıyorum hanı aksama kadar yakalım dıye :)
kahvaltıda her gun 1 haslanmıs yumurta ve peynır yıyorum sutumuz kalıtelı olsun dıye :)
betülllllllllllllllllllllllllll
aslında ben seninle iddaya girmek le hata yaptım yaaa senin yaş benden 12 yaş küçük ee doğal olarak metobolizman daha hızlıııııııııııııı, neyse artık bakalım sonucumuz ne olursa boynumuz bükük alıcaz. bu arada daha nice 2 kilolara canım. sanade pravoooooooooo:lepi:
Gunaydınlarr hanımlaar cok mutluyumm bugun de..
Toplamda 2,200 kg vermıs oldum.. 77.7 ıle basladım bugun 75.2 yım.. hihoyyyt
10.gundeyım.. hemen kahvaltımı yazayım... kaydirigubbakcemile3
Sabah; 1 tutam maydonoz, 1 has. yumurta, peynır, 1 dil. kıtır emek, sıkma portakal-nar...
ara da yanı 11.30 gıbı bır muz yıyıp cıkacagım evden...
öğlen; kursa denk geldıgı ıcın yıyebılecegım tek sey tost..
ara ; da yanımda goturdugum bır elma..
aksam ; 1 kase yayla corbası ekmeksız..
Bugunku ogunum bu toptan yazdım :)
slm kızlar bende aranıza geldımtürkıyedeyken enson 55 kiloydum ( 1 ay önce) burayageldiğimde düzenlı olarak hergun yuruyus yapıyorum veyedıklerıme dıkkat ediyorum hedefım 48 kıloya duşmek birazda dogumdan kalan göbegimi kuçültmek desek daha iyi olur... bu gun tartılcam bakalım kaç kıloyum ona göre sıkı bı rejıme baslarım artıkk...