Kilomu Koruyamadım 🫡🫣🤪

Şaka bir yana bende şu oluyor çok aciktigimda kendime engel olamıyorum,en iyisi çok açılmadan az yemek
Gerçekten öyle Hele gündüz uyuyup uyandığımda kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum. Çok ara vermemek lazım, kan şekerimiz ani düşünce aşırı açlık hissi oluşuyor sanırım

Gerçekten öyle Hele gündüz uyuyup uyandığımda kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum. Çok ara vermemek lazım, kan şekerimiz ani düşünce aşırı açlık hissi oluşuyor sanırım
Aynen öyle, ben de öyleyim özellikle akşam yemeklerinde çok kaçırıyorum açlık galip geliyor
Halbuki daha çok ara öğün yapsak böyle olmaz.
Ama napalim valla iş güc çocuk şu bu derken yemek vakti yaklaşıyor kalkıp yemek yapip yiyene kadar baya acikiyoruz emzirdigimiz için ,yavaş yavaş oturtacağız inşallah

Atıştırmalık hazırlamak da mesele, uzun süre tok tutacak pratik şeyler yemek lazım. Öğlen tost yapıyorum bazen ama kesinlikle çok kısa süre tok tutuyor bir sürü ekmek yediğimle kalıyorum

Atıştırmalık hazırlamak da mesele, uzun süre tok tutacak pratik şeyler yemek lazım. Öğlen tost yapıyorum bazen ama kesinlikle çok kısa süre tok tutuyor bir sürü ekmek yediğimle kalıyorum
Evet gerçekten doğru
Sürekli ne atistiracagiz ki
Bir de canım aşure çekiyor,yeri değil ama yapsam mı acaba
İşte her konunun sonu böyle oluyor mikan neeeedeceyuuukk

Evet gerçekten doğru
Aşure de yenir ama ya olsa da yesek

Ben de öyle tatlı krizleri yaşıyorum gebelik şekerim vardı bastırdıklarım gün yüzüne çıkıyor sanki normalde burun kıvırdığım tatlıları bile silip süpürüyorum

Evet gerçekten doğru
Evet ya aşure sezonu da gelmiş yine
Marketlerde hep aşurelik var.
Broşürlerde filan da.

Ben gecen yıl da aşure yapmadım.
Bu yıl olsa da yesek ne güzel olur.

Ben portakal kabuklu kokulu filan seviyorum ama bu mevsimde buzluğumda filan da yok .
Klasik aşure anca olur.

Ama baya uğraşmak lazım.
Bir de büyük tencerem yok.

6 litre düdüklü ve 5 litre çelik tencere var sadece.

Bastırdıklarim derken ben bilerekten baya baya kaçamak yapıyordun sanki

Ben de tatlıya bayilirm şeker bende de vardı,ama pek dikkat edemedim doğrusu

Ben de büyük bir tencere var kaç litre bilmiyorum ama baya çıkıyor bir iki kere yapıp dağıttım,geçen sene kimse getirmedi ben de yapmadım
Bu sene yapıp dağıtmak istiyorum aslında buzlukta haşlanmış nohut fasulye de var ,ama çok yerim diye korkuyorum
İradeli biri olsam keşke yemek konusunda

3 Ağustos

Bir saat yüzmeye gittim.
Yürüyüşe çıktım 6619 adım attım.

Sonrada çok enerji harcadım diyip verdiklerimi geri almak için birden fazla sayıda lahmacun gömdüm

Güzel olunca yeniyor valla

Cuma tartısina artı olacağı kesin
Ya geçen şey yazmıştın sen çok hoşuma gitti.
Kuzenlerimle falan oturunca yiyorum ,bazı anların tadını çıkarmak lazım vs diye ,yani bu minvalde bir mesajın vardı.
Gerçekten öyle olmalı.
Bazen sevdiğimiz birşeyi yerken ,sevdiklerimizle vakit geçirirken ,kendimiz için sadece canımız istediği için de bir şey yapabiliriz.
Buna hakkımız var.
Önemli olan uzun vadede sağlığımız için düzenli ve dengeli beslenmek ,yoksa sürekli kendimizi yoksun bırakarak yol kat'edemeyiz .

Çabuk yorulur , vazgeçeriz.

Yapma sen boşver komşular gönderir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…