Açken sen sen değil misin yoksaTokken aldığım kararlarla açken yaptıklarım hiç örtüşmüyor ne yapıcam ben
Şaka bir yana bende şu oluyor çok aciktigimda kendime engel olamıyorum,en iyisi çok açılmadan az yemekTokken aldığım kararlarla açken yaptıklarım hiç örtüşmüyor ne yapıcam ben
Gerçekten öyle Hele gündüz uyuyup uyandığımda kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum. Çok ara vermemek lazım, kan şekerimiz ani düşünce aşırı açlık hissi oluşuyor sanırımŞaka bir yana bende şu oluyor çok aciktigimda kendime engel olamıyorum,en iyisi çok açılmadan az yemek
Aynen öyle, ben de öyleyim özellikle akşam yemeklerinde çok kaçırıyorum açlık galip geliyorGerçekten öyle Hele gündüz uyuyup uyandığımda kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum. Çok ara vermemek lazım, kan şekerimiz ani düşünce aşırı açlık hissi oluşuyor sanırım
Atıştırmalık hazırlamak da mesele, uzun süre tok tutacak pratik şeyler yemek lazım. Öğlen tost yapıyorum bazen ama kesinlikle çok kısa süre tok tutuyor bir sürü ekmek yediğimle kalıyorumAynen öyle, ben de öyleyim özellikle akşam yemeklerinde çok kaçırıyorum açlık galip geliyor
Halbuki daha çok ara öğün yapsak böyle olmaz.
Ama napalim valla iş güc çocuk şu bu derken yemek vakti yaklaşıyor kalkıp yemek yapip yiyene kadar baya acikiyoruz emzirdigimiz için ,yavaş yavaş oturtacağız inşallah
Evet gerçekten doğruAtıştırmalık hazırlamak da mesele, uzun süre tok tutacak pratik şeyler yemek lazım. Öğlen tost yapıyorum bazen ama kesinlikle çok kısa süre tok tutuyor bir sürü ekmek yediğimle kalıyorum
Aşure de yenir ama ya olsa da yesekEvet gerçekten doğru
Sürekli ne atistiracagiz ki
Bir de canım aşure çekiyor,yeri değil ama yapsam mı acaba
İşte her konunun sonu böyle oluyor mikan neeeedeceyuuukk
Benim bu ay hedefim kilo almamakTokken aldığım kararlarla açken yaptıklarım hiç örtüşmüyor ne yapıcam ben
Evet ya aşure sezonu da gelmiş yineEvet gerçekten doğru
Sürekli ne atistiracagiz ki
Bir de canım aşure çekiyor,yeri değil ama yapsam mı acaba
İşte her konunun sonu böyle oluyor mikan neeeedeceyuuukk
Bastırdıklarim derken ben bilerekten baya baya kaçamak yapıyordun sankiAşure de yenir ama ya olsa da yesek
Ben de öyle tatlı krizleri yaşıyorumgebelik şekerim vardı bastırdıklarım gün yüzüne çıkıyor sanki normalde burun kıvırdığım tatlıları bile silip süpürüyorum
Ben de tatlıya bayilirm şeker bende de vardı,ama pek dikkat edemedim doğrusuAşure de yenir ama ya olsa da yesek
Ben de öyle tatlı krizleri yaşıyorumgebelik şekerim vardı bastırdıklarım gün yüzüne çıkıyor sanki normalde burun kıvırdığım tatlıları bile silip süpürüyorum
Ben de büyük bir tencere var kaç litre bilmiyorum ama baya çıkıyor bir iki kere yapıp dağıttım,geçen sene kimse getirmedi ben de yapmadımEvet ya aşure sezonu da gelmiş yine
Marketlerde hep aşurelik var.
Broşürlerde filan da.
Ben gecen yıl da aşure yapmadım.
Bu yıl olsa da yesek ne güzel olur.
Ben portakal kabuklu kokulu filan seviyorum ama bu mevsimde buzluğumda filan da yok .
Klasik aşure anca olur.
Ama baya uğraşmak lazım.
Bir de büyük tencerem yok.
6 litre düdüklü ve 5 litre çelik tencere var sadece.
Afiyet olsun3 Ağustos
Bir saat yüzmeye gittim.
Yürüyüşe çıktım6619 adım attım.
Sonrada çok enerji harcadım diyip verdiklerimi geri almak için birden fazla sayıda lahmacun gömdüm
Güzel olunca yeniyor vallaBen de büyük bir tencere var kaç litre bilmiyorum ama baya çıkıyor bir iki kere yapıp dağıttım,geçen sene kimse getirmedi ben de yapmadım
Bu sene yapıp dağıtmak istiyorum aslında buzlukta haşlanmış nohut fasulye de var ,ama çok yerim diye korkuyorum
İradeli biri olsam keşke yemek konusunda
Cuma tartısina artı olacağı kesinAfiyet olsun
Ya geçen şey yazmıştın sen çok hoşuma gitti.Cuma tartısina artı olacağı kesin
Yapma sen boşverEvet ya aşure sezonu da gelmiş yine
Marketlerde hep aşurelik var.
Broşürlerde filan da.
Ben gecen yıl da aşure yapmadım.
Bu yıl olsa da yesek ne güzel olur.
Ben portakal kabuklu kokulu filan seviyorum ama bu mevsimde buzluğumda filan da yok .
Klasik aşure anca olur.
Ama baya uğraşmak lazım.
Bir de büyük tencerem yok.
6 litre düdüklü ve 5 litre çelik tencere var sadece.