Senin emektar bisiklet ya
Az tepismedin üstünde
Hesap kitap yapıp adımdı çevirmeydi
Ne günlerdi ama balım, bisiklet resmen altımda eskidi ama hala tıkır tıkır
tutma yerindeki süngerimsi yerler tuta tuta eridi. Yedekleri vardı onları takmıştım, sol kol komple gitti sağ duruyor, hani genelde sağ elde tel olunca sağ taraf sağlam kaldı
Biraz da çizikler oluştu taşırken ederken. Duygusal olarak çok bağlandım atmaya kıyamıyorum, böyle giderse modifiye edecem, boyarım bi şeyler takar takıştırırım
Acaip yoruyor ya bisiklet.
Ben idmanli olmadığım için belki.
Hem bizimkinin vardı hem kiraladık iki tane olunca beraber sürme de iyi oluyor.
Normal bisiklet kondisyona göre daha fazla kas grubu çalışıyordur çünkü denge sağlama olayı var. İyi yapmışsınız balım, sana yürümekten farklı bir spor oldu, her yerin ağrıdığına göre daha etkilli, arada yapsanız güzel olacak demekki
Senin bisiklet ayarlı mi?
Zor kolay orta gibi.
Canım bunda ayar mod halinde yumuşak orta sert gibi değil. Bir ayar düğmesi var. Bir tarafı artı bir tarafı eksi, istediğim seviyede sertlik ve yumuşaklığını ayarlayabiliyorum. Bu hali benim için daha kullanışlı. Hız, mesafe, süre ve kaloriyi anlık gördüğüm bir ekran var.
Abimin de mutfağı çok büyük balkona yakın yere koymuş bisikleti annem bile arada binip çeviriyor
Umumi bisiklet ha, aile boyu
Hatta geçen ya gittik mutfak masasına sığmadık biri bisiklete oturdu.
Bisikletin faydaları saymakla bitmiyordu
Eliptik bisiklet bir ara çok tavsiye ediliyordu burda kilo verme topiklerinde.
Ben en son diyeti hiç spor eşyası almadan tamamladım gerçi.
Benim zayıflama da step, bisiklet, yürüyüş, bi tane de plates aparatım var twist için, onunla ve dumblelarla.. o plates aletinin plates için kullanıldığını da geçen sene bir spor videosunda görüp öğrendim ve resmen aydınlanma yaşadım, ben onu farklı bir amaçla almıştım ama isabet olmuş bilmeden
Şimdi birkaç tane alacağım malzeme var aklımda, ondan sonra ne bahanem olacak merak ediyorum
Sadece yulaf,chia tohumu,keten tohumu gibi sağlıklı ürün çeşitlerinden tüketmiştim.
Chia tohumu beni rahatsız ediyor. Keteni severek kullanıyorum. Evde stoğum var ne zamandır yemedim, başlasam iyi olacak. Yulafı da sevmek için çok uğraştım. Yulaflı bisküvileri seviyorum ama
Balım sen yokken ben diyette çok az yiyordum, spor beni inanılmaz yemekten kesiyor. Acıkmıyordum hiç, zorla yiyordum artık. Arkadaşlar hasta olacam diye endişeleniyordu. Net günlük 300 gr gidiyordu, bazen daha fazla.
Ben niye böyle oldum ya, spor ve sebzeden çok uzaklaştım. Yaşam tarzımı adam gibi düzenlemem lazım. Uykuyu yoluna koydum gibi. Hatta geç kaldım gidip yatayım. Sen dikkat ediyor musun hala erken yatmaya?
İyi geceler Balım