Üye | Boy (cm) | Hedef Kilo | Başlangıç Kilo | 27 Temmuz | 2 Ağustos | Haftalık Fark | |||
| 171 | 68 | 75.2 | 72.7 | |||||
| 164 | 58 | 75 | 69 | |||||
| 175 | 69 | 80 | 78.2 | |||||
@datlu_333 | 174 | 73 | 95.4 | 94 | |||||
| 160 | 65 | 75.2 | 75.2 | |||||
S sarahconnor | 172 | 54 | 58 | 58 | |||||
Yalnız değilsin ben de varımAnamm tabloya bak
Balım herkes selvi boylu ya burada, intizamı bozmayayım sonra
Boy 160
Kilo 75.2
Hedef şimdilik 65 olsun
Sağol canım, iyiki varsınYalnız değilsin ben de varım
Hoş buldum balımHoş geldinbalım
Teveccühünüz 'at' Sudemim ❤Sen bizim minyon güzelimizsin
Bende anlamadım, acaba nasıl denk gelmiş. Yoksa denk mi getirilmişBende şaşkınım
Bu kadar selvi bir araya nasıl denk gelmiş.
Günaydın canımHoş buldum balım
Teveccühünüz 'at' Sudemim ❤
Bende anlamadım, acaba nasıl denk gelmiş. Yoksa denk mi getirilmiş
Ya gizli bir örgütleşme varsa
Şimdi bi sürü komplo teorileri çevirirdim de neyse, aklım Civciv de balım, dua edelimde sınavı güzel geçsin
Günaydın bebeğimGünaydın canım
İnşallah güzel geçer
Vefalı dost seni hiç bir şeyi atlamaz.
Bebeğin sağlıklı beslendiğini sürece sıkıntı yok canım.Dün kahvaltı vs ara öğünlerim sağlıklıydi
Akşam yemeğinde kıtlıktan çıkmış gibi yedim
Olsun...
Şimdi sağlıklı bir kahvaltıyla devam.
Aslında yaptığım şey normal yediklerimden sadece ekmeği ve abur cuburu çıkarmak oldu.Bebeğin sağlıklı beslendiğini sürece sıkıntı yok canım.
Önceliğiniz anne sütünün kalitesini arttırmak.
Bol su içip yeşillik yersen sütün de bol olur.
Balım dün bisiklete bindim dedin, o kadar hoşuma gitti ki2 Ağustos
5466 adım attım.
Ayrıca 2500 adım attım. Zamanla artırmaya çalışacağım.Balım dün bisiklete bindim dedin, o kadar hoşuma gitti kiözlediğimi farkettim . Bisiklete binmeyeli kaç sene oldu diye düşündüm kendi kendime. 10 seneyi geçti galiba. En son Büyük Ada'da kiralayıp bitmiştim sonrasını hiç hatırlamıyorum.
Bu vesileyle bana kondisyon bisikletimin varlığını hatırlattınoysa her gün görüyordum ama binme isteğim ancak depreşti
Sayende bugün bisikleti salona götürdüm, 32 dk bindim. Açılışı yaptık diyelim
Senin emektar bisiklet yaBalım dün bisiklete bindim dedin, o kadar hoşuma gitti kiözlediğimi farkettim . Bisiklete binmeyeli kaç sene oldu diye düşündüm kendi kendime. 10 seneyi geçti galiba. En son Büyük Ada'da kiralayıp bitmiştim sonrasını hiç hatırlamıyorum.
Bu vesileyle bana kondisyon bisikletimin varlığını hatırlattınoysa her gün görüyordum ama binme isteğim ancak depreşti
Sayende bugün bisikleti salona götürdüm, 32 dk bindim. Açılışı yaptık diyelim
Yiyince mutlu olduğumuz için aslında mutlu olmak için yiyoruz.Ayrıca 2500 adım attım. Zamanla artırmaya çalışacağım.
Beslenmemi de düzene sokmam lazım. Bugün sabah-akşam birer küçük kase sütlaç yedim, 1 dilimde baklava. Bu gereksiz yemelerden kurtulmam lazım.
Ne günlerdi ama balım, bisiklet resmen altımda eskidi ama hala tıkır tıkırSenin emektar bisiklet ya
Az tepismedin üstünde
Hesap kitap yapıp adımdı çevirmeydi
Normal bisiklet kondisyona göre daha fazla kas grubu çalışıyordur çünkü denge sağlama olayı var. İyi yapmışsınız balım, sana yürümekten farklı bir spor oldu, her yerin ağrıdığına göre daha etkilli, arada yapsanız güzel olacak demekkiAcaip yoruyor ya bisiklet.
Ben idmanli olmadığım için belki.
Hem bizimkinin vardı hem kiraladık iki tane olunca beraber sürme de iyi oluyor.
Canım bunda ayar mod halinde yumuşak orta sert gibi değil. Bir ayar düğmesi var. Bir tarafı artı bir tarafı eksi, istediğim seviyede sertlik ve yumuşaklığını ayarlayabiliyorum. Bu hali benim için daha kullanışlı. Hız, mesafe, süre ve kaloriyi anlık gördüğüm bir ekran var.Senin bisiklet ayarlı mi?
Zor kolay orta gibi.
Umumi bisiklet ha, aile boyuAbimin de mutfağı çok büyük balkona yakın yere koymuş bisikleti annem bile arada binip çeviriyor
Bisikletin faydaları saymakla bitmiyorduHatta geçen ya gittik mutfak masasına sığmadık biri bisiklete oturdu.
Benim zayıflama da step, bisiklet, yürüyüş, bi tane de plates aparatım var twist için, onunla ve dumblelarla.. o plates aletinin plates için kullanıldığını da geçen sene bir spor videosunda görüp öğrendim ve resmen aydınlanma yaşadım, ben onu farklı bir amaçla almıştım ama isabet olmuş bilmedenEliptik bisiklet bir ara çok tavsiye ediliyordu burda kilo verme topiklerinde.
Ben en son diyeti hiç spor eşyası almadan tamamladım gerçi.
Chia tohumu beni rahatsız ediyor. Keteni severek kullanıyorum. Evde stoğum var ne zamandır yemedim, başlasam iyi olacak. Yulafı da sevmek için çok uğraştım. Yulaflı bisküvileri seviyorum amaSadece yulaf,chia tohumu,keten tohumu gibi sağlıklı ürün çeşitlerinden tüketmiştim.