- 23 Ekim 2018
- 15.073
- 34.287
Kaçamağım karpuzdu dondurmaydı o da sayılıdırBastırdıklarim derken ben bilerekten baya baya kaçamak yapıyordun sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçamağım karpuzdu dondurmaydı o da sayılıdırBastırdıklarim derken ben bilerekten baya baya kaçamak yapıyordun sanki
Bak sudem34 yalnız değilmişimBen de tatlıya bayilirm şeker bende de vardı,ama pek dikkat edemedim doğrusu
Sonuçta kilomuzu koruyacağız kaybettiklerini Yemen gerekiyordu3 Ağustos
Bir saat yüzmeye gittim.
Yürüyüşe çıktım 6619 adım attım.
Sonrada çok enerji harcadım diyip verdiklerimi geri almak için birden fazla sayıda lahmacun gömdüm
Kesinlikle katılıyorumYa geçen şey yazmıştın sen çok hoşuma gitti.
Kuzenlerimle falan oturunca yiyorum ,bazı anların tadını çıkarmak lazım vs diye ,yani bu minvalde bir mesajın vardı.
Gerçekten öyle olmalı.
Bazen sevdiğimiz birşeyi yerken ,sevdiklerimizle vakit geçirirken ,kendimiz için sadece canımız istediği için de bir şey yapabiliriz.
Buna hakkımız var.
Önemli olan uzun vadede sağlığımız için düzenli ve dengeli beslenmek ,yoksa sürekli kendimizi yoksun bırakarak yol kat'edemeyiz .
Çabuk yorulur , vazgeçeriz.
Aynen yaneee korumazsak ayip olurSonuçta kilomuzu koruyacağız kaybettiklerini Yemen gerekiyordu
Evet canım aynen öyleYa geçen şey yazmıştın sen çok hoşuma gitti.
Kuzenlerimle falan oturunca yiyorum ,bazı anların tadını çıkarmak lazım vs diye ,yani bu minvalde bir mesajın vardı.
Gerçekten öyle olmalı.
Bazen sevdiğimiz birşeyi yerken ,sevdiklerimizle vakit geçirirken ,kendimiz için sadece canımız istediği için de bir şey yapabiliriz.
Buna hakkımız var.
Önemli olan uzun vadede sağlığımız için düzenli ve dengeli beslenmek ,yoksa sürekli kendimizi yoksun bırakarak yol kat'edemeyiz .
Çabuk yorulur , vazgeçeriz.
Ha ha getirmiyorlar yaYapma sen boşver komşular gönderir
Hm peki kermes falan filan onlar zaman aşımına uğramış belliKaçamağım karpuzdu dondurmaydı o da sayılıdır
Bende öyle düşündüm aynı Mikan dedim bu kadar benzeyebilirBak sudem34 yalnız değilmişim
Tabi ki aksini zinhar düşünemiyorumSonuçta kilomuzu koruyacağız kaybettiklerini Yemen gerekiyordu
Ne güzel birbirimizi motive ediyoruz kilo alma topigi olsa varya bayrağı elde tutar hiç bırakmazdikKesinlikle katılıyorum
Şimdilik almasak da olur modundayimAynen yaneee korumazsak ayip olur
Ay çok tatlısıniz kızlarŞimdilik almasak da olur modundayim
Bu hafta yediğim hurmalar cuma tırmalayacak gibi
Tam zamanında dur demişsin o zamanAy çok tatlısıniz kızlar
Sudem mesajları hep tebessümle okudum ehehehheee
Ben ekşi gorecegime inanıyorum
Çünkü suanki kacamaklarim bile normal halimin yanında hiç kalır
Ne bulsam yiyordum resmen
KesinlikleTam zamanında dur demişsin o zaman
Ben eskiden her perşembe detoks besleniyordum o zaman cuma muhakkak eksi oluyor ödem gidiyorKesinlikle
Bir de eksiyi goremezmisim
Goremezsem eski düzene dönerim ahahahh
En son 2800 mü ödem atmıştın ne yapmıştın balım, epey bir şok etkisi yaratmıştıBen eskiden her perşembe detoks besleniyordum o zaman cuma muhakkak eksi oluyor ödem gidiyor
Hatta enerji_kusagi ile falan ödemlerin kraliçesi diyorduk bir ara bana .
Müthiş ödem atarım yeter ki isteyim
ayy kermesi unutmuşum gerçekten bu sene miydi oHm peki kermes falan filan onlar zaman aşımına uğramış belli
Bu arada ben bu sezon bir kez karpuz yedim mevsim geçmeden alsam da yesek.
Biz hep aldığımız kötü çıkar yıllardir karpuz konusunda çok bahtsıziz.