Bende bebek planları içindeyim kısmetse.Ben günlük Max 1 öğün yemek yiyorum. Aralarda meyve çerez tarzı şeyler tüketiyorum. Genelde gün içinde aşırı kahve tüketiyorum. Ancak 3 kahve içiyorsam en az 3 litre de su tüketiyorum. 55 kilodan ameliyat dönemi 69a kadar çıktım. Yeni yeni ödem atıyorum, aslında kilom çok değişmiyor ama vücudum inceliyor şükür ki. Tekrar 57 58e düşsem hamile kalmadan bana yeterli
Ben bi tanesini kaybettim 2.şans olarak görüyorum şimdilik. Sağlıkla olsun inşallah sizindeBende bebek planları içindeyim kısmetse.
Ne kadarlık idi?. Allah sabır versin.Ben bi tanesini kaybettim 2.şans olarak görüyorum şimdilik. Sağlıkla olsun inşallah sizinde
Küçüktü 2 buçuk aylıktı dahaNe kadarlık idi?. Allah sabır versin.
Kadın olmak herşeyi ile zor gerçekten.Küçüktü 2 buçuk aylıktı daha
1 ay olacak nerdeyse, şu aralar daha regl olmadım ama yine hamilelikten şüpheliyim. Psikolojik atlatmaya çalışıyorum. Atlatınca birşeyim kalmayacak işte evle uğraşayım kafam dağılsın diyorum ya yemeği ya koltuğu yakıyorumKadın olmak herşeyi ile zor gerçekten.
Kürtaj o bu...
Dışarı çıkmak iyi gelebilir.1 ay olacak nerdeyse, şu aralar daha regl olmadım ama yine hamilelikten şüpheliyim. Psikolojik atlatmaya çalışıyorum. Atlatınca birşeyim kalmayacak işte evle uğraşayım kafam dağılsın diyorum ya yemeği ya koltuğu yakıyorum
Çıktım. AVM'de watsonsta indirim varmış oraya gidip kocamın maaş kartını ezdim. Dışarı çıkmakta iyi gelmiyoDışarı çıkmak iyi gelebilir.
Zaten kartlar ezmek için ➡. Sefan olsunÇıktım. AVM'de watsonsta indirim varmış oraya gidip kocamın maaş kartını ezdim. Dışarı çıkmakta iyi gelmiyo
6-7 Ocak | |||||||||
| 73.3 | ||||||||
| 63.2 | ||||||||
| 55.8 | ||||||||
@datlu_333 | 95.9 | ||||||||
| 63 | ||||||||
| 65.5 | ||||||||
S sarahconnor | 59.3 | ||||||||
P -pelin | 62 | ||||||||
Kilom hala aynı olduğu için sıkıntı yokYarın tartı var unutmayın kızlar
6 Ocak | 13 Ocak | ||||||||
| 73.3 | 71.8 | |||||||
| 63.2 | ||||||||
| 55.8 | ||||||||
@datlu_333 | 95.9 | ||||||||
| 63 | ||||||||
| 65.5 | ||||||||
S sarahconnor | 59.3 | ||||||||
P -pelin | 62 | ||||||||
66.4 benim de bugünkü kilom sudem
6 Ocak 13 Ocak sudem34 73.3 71.8 Keira- 63.2 sekersizcikolata 55.8 @datlu_333 95.9 Turunc chemist 63 Mikan 65.5 S sarahconnor 59.3 P -pelin 62