- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.144
Konuyu bilmiyordum iyiki etiketledin beni aslında biliyorum kilomu ama yarın tartılıp söyleyeyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu bilmiyordum iyiki etiketledin beni aslında biliyorum kilomu ama yarın tartılıp söyleyeyim.
Peki o halde konumuza hoş geldinKonuyu bilmiyordum iyiki etiketledin beni aslında biliyorum kilomu ama yarın tartılıp söyleyeyim.
Yarın benim
Sudem yarın sabah tartılsam şimdi yedim yemekGünaydın
Ben tartıldım 73.3
Yarına kadar hepimiz tartılırsak tabloyu düzenlerim.
Tamam canım mikan ile sen de yarın tartılır. sekersizcikolataSudem yarın sabah tartılsam şimdi yedim yemek
Görmedim etiketi
Ben canım sıkıldıkça tartıldığım için bana her şey uyarKızlar isterseniz cumartesi ye alalım topluluk ne derse ben uyarım
95.9 regl bitmedi amaTamam canım mikan ile sen de yarın tartılır. sekersizcikolata
Lotus1234 ve Aysen012 de dönmedi onlar da yarın tartılır belki
Hoş geldin1.66 boya 63 kiloyum şöyle bi 5 10 kilo versem çok rahatlıcam yarabbim amin
6-7 Ocak | |||||||||
sudem34 | 73.3 | ||||||||
Keira- | 63.2 | ||||||||
sekersizcikolata | 55.8 | ||||||||
Lotus1234 | 95.9 | ||||||||
Turunc chemist | 63 | ||||||||
Yeme bozukluğumdan dolayı anlık kilo verip alıyorum. Ya 5 kilo veriyorum ya alıyorum inşallah dengede kalırHoş geldin
Not alıyorum. Haftaya cuma tartılır yazarsınız olur mu?
Vermesek bile almamaya çalışıyoruz.
Yürüyüş ile dengeliyoruz.
Kalır.Yeme bozukluğumdan dolayı anlık kilo verip alıyorum. Ya 5 kilo veriyorum ya alıyorum inşallah dengede kalır
Ben günlük Max 1 öğün yemek yiyorum. Aralarda meyve çerez tarzı şeyler tüketiyorum. Genelde gün içinde aşırı kahve tüketiyorum. Ancak 3 kahve içiyorsam en az 3 litre de su tüketiyorum. 55 kilodan ameliyat dönemi 69a kadar çıktım. Yeni yeni ödem atıyorum, aslında kilom çok değişmiyor ama vücudum inceliyor şükür ki. Tekrar 57 58e düşsem hamile kalmadan bana yeterliKalır.
Alttaki sorunu çözmek lazım.. Ben 17 kilo verdim. 10 korudum. 7 aldım.
10 hala koruyorum 2 sene oldu vereli.
Aralıklı oruç gibi yemek iyi geliyor.