Kilomu Koruyamadım 🫡🫣🤪

Ben bugüne alacağız diye hatırladım bugün tartıldım kızlar. 55.8😅😅 ahahaha tam "Kilomu Koruyorum" başlığına uyacak kilo, gramı gramına😅

Eğer yeteri kadar dikkatliysen korumaya alıyordur ya da kaçamaklar oluyorsa dikkat etmek gerekiyor.
Dedi kendine pek faydası olmayan Ayşen 😅
Benim yemek düzenim farklı biraz. Çok hamur vs yemem etmem simit falan. Günlük bir öğün yiyorum ama bu aralar yeni çalışmaya başladım. Vücutta değişiklik olunca kendine gelmeye çalışıyo herhalde. Yavaş yavaş kilo vermeye başlıcam inşallah yine. Haftaya 62nin altını görürsem çok hoş olur. Kilo vermiyorum ama 1 ayda göbekten 3 cm incelmişim

Benim yemek düzenim farklı biraz. Çok hamur vs yemem etmem simit falan. Günlük bir öğün yiyorum ama bu aralar yeni çalışmaya başladım. Vücutta değişiklik olunca kendine gelmeye çalışıyo herhalde. Yavaş yavaş kilo vermeye başlıcam inşallah yine. Haftaya 62nin altını görürsem çok hoş olur. Kilo vermiyorum ama 1 ayda göbekten 3 cm incelmişim
Tek öğün güzel ama ben de bı ara denemiştim hiç kilo verememiştim.
Belki bunyeyi şaşırtmak iyi olabilir.
Benim de doğum sonrası sikilasmam lazım.
Kilom boyuma göre iyi ama vücudum hiç sıkı değil

Tek öğün güzel ama ben de bı ara denemiştim hiç kilo verememiştim.
Belki bunyeyi şaşırtmak iyi olabilir.
Benim de doğum sonrası sikilasmam lazım.
Kilom boyuma göre iyi ama vücudum hiç sıkı değil
Aslında çok güzel bi düşünce sizin içinde. Benim bünyem tek öğüne alışkın 2.öğünü yersem midem almıyor hemen sindiriyor yer yemez yarım saat içinde tuvalete çıkıyorum. Boyuma göre kötü değil 166 boyum var ama ameliyat dönemi 1 hafta hastane yatışında serumlarla felaket ödem aldı vücudum şişti. Şuan kilo vermekten ziyade incelmeye çalışıyorum

X