- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
Üye | 7 Ekim | 14 Ekim | |||||||
| 73.3 | ||||||||
| 68.9 | ||||||||
| 53.5 | 53.9 | |||||||
S sarahconnor | 55.6 | ||||||||
Dolunay dolunaySelam ballar kaymaklar
Üye 7 Ekim 14
Ekimsudem34 73.3 Mikan 68.9 sekersizcikolata 53.5 53.9 S sarahconnor 55.6
Ben kahvaltı yapmıştım tartılmak aklıma geldiğinde.
Ama kilo aldığımı düşünüyorum.
Göbek çıkıyor.
Kesin dolunay molunay muhabbeti dermişim. Yedim içtim normal tabi
Üye | 7 Ekim | 14 Ekim | 21 Ekim | ||||||
| 73.3 | 71.00 | |||||||
| 68.9 | ||||||||
| 53.5 | 53.9 | |||||||
harikasın darısı bana
Üye 7 Ekim 14
Ekim21
Ekimsudem34 73.3 71.00 Mikan 68.9 sekersizcikolata 53.5 53.9 S sarahconnor 55.6
2 haftada 2 kilo süpersin
Üye 7 Ekim 14
Ekim21
Ekimsudem34 73.3 71.00 Mikan 68.9 sekersizcikolata 53.5 53.9 S sarahconnor 55.6
harikasın darısı bana
2 haftada 2 kilo süpersin
| 73.3 | 71.00 | |||||||
| 68.9 | ||||||||
| 53.5 | 53.9 | 53.7 | ||||||
| 73.3 | 71.00 | |||||||
| 68.9 | 69.9 | |||||||
| 53.5 | 53.9 | 53.7 | ||||||
Ev büyük adımsayar ile adım .sudem34 kaynım yarın diyet listemi yollayacak ama spor ya da yürüyüş şart dedi nasıl yapıcam bilmiyorum
Kahvaltıdan sonra normal ama fazla çıkman.. Sen onu sayma aç karnına tuvaletini bile yapıp tartıl..Ben bugün kahvaltıdan sonra 69.9 çıktım
Ay senin kayınlar da maşallah aşçı var diyetisyen var, mükemmel valla.. Ben anne değilim bilmiyorum ama bebeği de alıp gündüzleri söyle bir yürüsen hava güzel olduğunda sana da iyi gelmez mi? Dediğim gibi ben anne değilim hani bilemem, tabi diğer çocukların durumunu da bilmiyorum. Ama evdeysen leslie 1 mil ile başlayabilirsin. Eğlenceli de oluyorsudem34 kaynım yarın diyet listemi yollayacak ama spor ya da yürüyüş şart dedi nasıl yapıcam bilmiyorum
şöyle oluyor genelde sabah oğlanlar gidince kızımla 1 saat daha uyuyoruz yataktan kalkmam 9.30-10.00u buluyor . Kahvaltı yapıyorum. Çocuklara öğle yemeği vs derken saat 12.45te çocukları almaya çıkıyorum. Aslında şimdi fark ettim yarım saat önce çıkıp biraz yürüyüp çocukları alabilirim ama yürümeye çok müsait değil burası ırmak kenarına gitmem lazım orası da okula çok ters neyse bir deniycem yine deKahvaltıdan sonra normal ama fazla çıkman.. Sen onu sayma aç karnına tuvaletini bile yapıp tartıl..
Ay senin kayınlar da maşallah aşçı var diyetisyen var, mükemmel valla.. Ben anne değilim bilmiyorum ama bebeği de alıp gündüzleri söyle bir yürüsen hava güzel olduğunda sana da iyi gelmez mi? Dediğim gibi ben anne değilim hani bilemem, tabi diğer çocukların durumunu da bilmiyorum. Ama evdeysen leslie 1 mil ile başlayabilirsin. Eğlenceli de oluyor
Evet bak olsun okula gitmek için yolu uzatmak bile yürüyüş olabilir tabi yürüme mesafesinde ise.. bir şekilde başlamak önemli.. yaparsın inanşöyle oluyor genelde sabah oğlanlar gidince kızımla 1 saat daha uyuyoruz yataktan kalkmam 9.30-10.00u buluyor . Kahvaltı yapıyorum. Çocuklara öğle yemeği vs derken saat 12.45te çocukları almaya çıkıyorum. Aslında şimdi fark ettim yarım saat önce çıkıp biraz yürüyüp çocukları alabilirim ama yürümeye çok müsait değil burası ırmak kenarına gitmem lazım orası da okula çok ters neyse bir deniycem yine de
Tatlıcı ve diyetisyen olan aynı kişi aslında 1 kaynımdan bahsediyorum
Aa benimle de paylaşabilie msnsudem34 kaynım yarın diyet listemi yollayacak ama spor ya da yürüyüş şart dedi nasıl yapıcam bilmiyorum
Ay evet ben de bi ara Leslie yapıyordum bakalım fırsat bulabilirsem yaparım. Ben de başladım bugün bakalım. Sabah kilom 68,7 çıktı bakalım gelecek pazartesiye kadar fark edecek misudem34 bugün 72.7 çıktım bir kilodan fazla almışım tekrar
Günlerdir hiç dikkat etmedim yine de iyi diyorum
Kızlar ben bugün ciddi bir şekilde diyete başlıyorum hedefim 65 durmadan devam etmek istiyorum artk ,kendimi çok kötü hissetmeye başladım
Mikan spor için ben de dışarı çıkamam havalar soğudu bebiş ancak toparladı .
Emmek ister vs dışarda hiç uğraşamam .
Evde Leslie 3 mil yapmak istiyorum daha önce yapmıştım çok işe yarıyor.
Chloe ting de çok faydalı ama Leslie daha rahat benim için.
Tekrar baslayabilsem ne güzel olur
Siz emziren anneler lütfen kilonuzu hiiiç takmayın.. kilo verilir, moraller iyi olsunsudem34 bugün 72.7 çıktım bir kilodan fazla almışım tekrar
Günlerdir hiç dikkat etmedim yine de iyi diyorum
Kızlar ben bugün ciddi bir şekilde diyete başlıyorum hedefim 65 durmadan devam etmek istiyorum artk ,kendimi çok kötü hissetmeye başladım
Mikan spor için ben de dışarı çıkamam havalar soğudu bebiş ancak toparladı .
Emmek ister vs dışarda hiç uğraşamam .
Evde Leslie 3 mil yapmak istiyorum daha önce yapmıştım çok işe yarıyor.
Chloe ting de çok faydalı ama Leslie daha rahat benim için.
Tekrar baslayabilsem ne güzel olur