Kilomu Koruyamadım 🫡🫣🤪

Siz emziren anneler lütfen kilonuzu hiiiç takmayın.. kilo verilir, moraller iyi olsun 💚 sağlıklı beslenmeye dikkat edin, leslie ile de 3 çok gelirse önce 1 ya da 2 yaparsınız.. Şu akar yolunu bulur, siz bu anların tadını çıkartın💚
Ya kilo versem harika olur ama kilodan ziyade çok saçma besleniyordum mesela yemeyip yemeyip sonra bir anda saldırıyordum ya da kuru ekmek kemiriyordum 🙈 hani daha kaliteli beslenmek birinci hedefim 🥲

Siz emziren anneler lütfen kilonuzu hiiiç takmayın.. kilo verilir, moraller iyi olsun 💚 sağlıklı beslenmeye dikkat edin, leslie ile de 3 çok gelirse önce 1 ya da 2 yaparsınız.. Şu akar yolunu bulur, siz bu anların tadını çıkartın💚
Canimcimmm❤️
Kesinlikle haklısın süt ve bebitolar öncelikli tabi ,ama bı yerden başlamak gerekiyor sanki 🥺

Ya kilo versem harika olur ama kilodan ziyade çok saçma besleniyordum mesela yemeyip yemeyip sonra bir anda saldırıyordum ya da kuru ekmek kemiriyordum 🙈 hani daha kaliteli beslenmek birinci hedefim 🥲
Ay vallahi bu ben her sabah sağlıklı kahvaltı yapıyorm inan.
Öğleden sonra bı kriz başlıyor
Yorgunluk ve düzensizlikten yani ne bulursanm yiyeyim modu.
Bugün de misafirim var yarın da .
Bebek gormekler devam ediyordu🤪
Güya sabah niyet ettim diyete.
Misafir olunca nasıl yemeycegim.
Birinci günden de bozulmaz ki ama🥺

Aynen öğleden sonra özellikle gözüm bi dönüyor sevmediğim şeyleri bile yerken buluyorum kendimi

Neyse moralini bozma yarın başlarsın ☺️

ah ah ben de oğlumun ilk zamanları öyleydim susmayan bir bebek ile ne kadar diyet yapılabilir yorgunluktan bitip tükenirdim

Sağlıklı beslenmeye devam 🤗

Eklentiler

• 95F2867C-2935-413E-B376-26A163B03AFA.jpeg
    95F2867C-2935-413E-B376-26A163B03AFA.jpeg
    177,3 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba kızlar sabah sağlıklı bir kahvaltı yaptım,1 mil Leslie yaptm şimdi de kahve +züber ile ara öğün yapıyorm.
Bugün bütün vücut ölçülerimi aldm.
Kendime tam bir ay veriyorum
Bu bir ay boyunca ödül günü yok
Canımın çok istediği birşey olursa sadece tadına bakmak var😱
Bu ödül günü olayını benim gibi olayı abartanlara çok tavsiye etmiyor diyetisyenler biraz araştırıp böyle bı karar aldm.
İlk Hedefim 65 kilo olmak.ikincisi 59.
Bugün 73.1 çıktım.
Haydi bismillah.

Merhaba kızlar sabah sağlıklı bir kahvaltı yaptım,1 mil Leslie yaptm şimdi de kahve +züber ile ara öğün yapıyorm.
Bugün bütün vücut ölçülerimi aldm.
Kendime tam bir ay veriyorum
Bu bir ay boyunca ödül günü yok
Canımın çok istediği birşey olursa sadece tadına bakmak var😱
Bu ödül günü olayını benim gibi olayı abartanlara çok tavsiye etmiyor diyetisyenler biraz araştırıp böyle bı karar aldm.
İlk Hedefim 65 kilo olmak.ikincisi 59.
Bugün 73.1 çıktım.
Haydi bismillah.
Hedeflerimiz aynı 🤩 başaracağız inşallah☺️ Benim de ara öğün saatim🙈

Eklentiler

• F5622C9D-3549-4A7C-A42F-1DF6CC11F5F7.jpeg
    F5622C9D-3549-4A7C-A42F-1DF6CC11F5F7.jpeg
    116,5 KB · Görüntüleme: 39
sekersizcikolata sekersizcikolata kahvaltım hergün böyle sadece yumurta bazen haşlama oluyor 🤭

Benim de kahvaltım böyle bir şey oluyor genelde.. Ben kilo koruması yapıyorum ya güzel yiyorum ama benim tatlı krizlerim oluyor. Onları bastıramıyorum. Işte yulaf lapası, bal ve muz gibi yulaf, chia, Tahıllı tariflerle bastırmaya çalışıyorum ben de

Benim de kahvaltım böyle bir şey oluyor genelde.. Ben kilo koruması yapıyorum ya güzel yiyorum ama benim tatlı krizlerim oluyor. Onları bastıramıyorum. Işte yulaf lapası, bal ve muz gibi yulaf, chia, Tahıllı tariflerle bastırmaya çalışıyorum ben de
Böyle bastırabiliyorsan harika bence 🤩

X