Kilomu Koruyamadım 🫡🫣🤪

Ben bugün hafta sonu olduğu için biraz abarttım akşama börek var mesela ama ben 1 tane yiyecegim. Patates ve meze yerim.. Bir de bisküvili pasta yaptım. 1 dilim de ondan yerim ama yürüyüşü daha tempolu yaparım.. aman canım bu kadarcık şey kilo aldırmaz herhalde hemen

Ben de her akşam yürüyüş yapıyorum. 5000 ile 7000 arası adım oluyor.. ben de normal yiyorum ama porsiyonumu az tutuyorum ve bir program aracılığı ile kalorisini hesaplıyorum..

Günaydın, doktor kontrolü için bugün tartıldım ve hatırladığım kadarı ile bugün tartı günü. Hemen buraya yazayım dedim. 53.5.

Ben yine unuttum ya bugün eşimin boş günü bankaya gideceğim dedi az önce bugün bankalar açık mı diye sordum yani eşim evde olunca cuma değil de haftasonu sanıyorum sudem34 bir gece önceden hatırlatır mısın yarın tartı günü diye

Tamam canımın içisi

Ay ödemdir inşallah o ödemdir ben de buradan daha sık tartılıyorum, dr takip yaptığı ve ilaç ayarladığı için. Bazen 2 günde 1.5 kilo fark ediyor.. insan vücudu çok ilginç
Aynen ödem hızlı gelip hızlı gidiyor
Çok zayıflık da bana yakışmıyor.

Bugün unutmadım tartıldım 68.9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…