Arkadaşın ben miyim acabaArkadasım 3. Hamile bazen plan yapıyoruz beraber şöyle böyle yaparız diye
Ben 4. Yapmazsam yaparız diyor
Yada ben kesin hamile olurum yine diyor
İki oğlandan sonra kızı olacakmış diyorum şükür 4. İçin bahanen kalmadı
Bende çok bahane diyor
Ay çok seviyorum onuçok eğlenceli küsmez alınmaz hiç
İstanbul da olsaydın bi şüphelenirdimArkadaşın ben miyim acabaacayip kendime benzettim
Lohusalığımu aşkı memnu izleyerek geçirdim. Bir gün eşime dedim ki bu peyker dizi boyunca hamile aynı benarkadaşlarla anılardan konuşuyoruz sen o zaman hamileydin sen o zaman doğum iznindeydin sürekli muhabbet bu artık eski konular açılınca ortamdan kaçıyordum
Ev okul öncesi eğitim kurumu gibiİstanbul da olsaydın bi şüphelenirdimo da diyor ben hamileyken şöyle olmuştu sonra ben hep hamileyim doğru zaman belirteyim diyor
Çocukları da masallah bir güzel Allah ım nazarlardan korusun
Eminim senin kuzular da çok güzeldir
Bahtları güzel olsun anneye zor ama çok güzel sevgisi bambaşka
O yetersizlik hisse tek çocukta da oluyor maalesefEv okul öncesi eğitim kurumu gibizorlasa da güzel tabi hakkıyla ilgilenebilmek önemli benim için, bazen yetersiz hissediyorum (çoğunlukla)
O yetersizlik hisse tek çocukta da oluyor maalesef
Elinden geldiğini yaptığına eminim
acilen bu listeye girmek istiyorum ama tartım bozuldu insan fark ediyor kilo verdiğini de
Üye 2 Eylül 9 Eylül 16 Eylül 23 Eylül 30 Eylül sudem34 73.6 72.1 71.7 71.7 Mikan 69.5 69.5 S sarahconnor 56.7 55.3 Aysen012 72.5
Hoş geldin canımacilen bu listeye girmek istiyorum ama tartım bozuldu insan fark ediyor kilo verdiğini de
Bence de ödemdirSudem ben hiç söylemesem
56 çıktım ya
Neden böyle oluyor anlamıyorum
Suyu az içiyorum herhalde
Kilo değil ödemdir o
Daha az yemem lazım demek ki
TamamAy ben yine unuttum tartılmayı
Yarın sabah söz
Olur
Hoş geldin canımSelam kızlar. Ben baya toparladım. Devam etmek istiyorum. Kilom 53,7. Bu kiloyu korumam lazım. Kalori takibi ve akşam yürüyüş yapıyorum. Biraz daha iyi hissedersem leslie 1 mil ile başlayacağım. Ama bakalim..